اگه روش رایت کلیک کنم و explore رو بزنم محتویات دسکتاپ رو توی یه پنجره جدید برام باز می کنه.
برنامه unlocker رو بریزید
تا حالا ندیدم از پس فایلی برنیاد
لطفا لینک دانلودش رو هم بگذارید
در مورد قسمت اول سوالتونسلام به تمامی دوستان
من می خواستم از بچه های برنامه نویس و نرم افزار بپرسم آیا نمی شود امکانی در همین سایت خودمان ایجاد کنیم که بتواند کار سایتهای مثل 4SharedوRapidshare وسایتهای مثل اینهاروانجام بده که به این سایتها وابسته نباشیم ودرعین حال Link مستقیم هم بده یعنی بتوان به راحتی با رایت کلیک و SaveTarget As بشود فایل مورد نظررا دانلود کرد؟
---------------------------------------------------------------------------------------
یک سوال دیگر
من یک فایل Rar که آلبوم Bad مایکل جکسون بود رو از 4shared گرفتم . ولی دیدم کسی که این فایل رو قرار داده برروی فایل Password گذاشته ولی رمزش رو نداده چون اون شخص اهل برزیل بوده والان هم دیگه عضو سایت 4shared نیست نمی توان بهش Emali زد وازش پسورد رو خواست . من حتی ازاون نرمPassware Kit Enterprise هم استفاده کردم یک روز حدود 10ساعت کامپیوتر مشغول بود ولی فایده نداشت حالا نمی دونم چه کار کنم ؟ لطفا اگر دوستان اساتید راه حلی دارند راهنمایی بفرمایید.
ارادتمند شما شهرام 38 ساله ازتهران
در مورد قسمت اول سوالتون
چرا میشه چنین سایتی راه انداخت
ولی اصلا از نظر اقتصادی به صرفه نیست
اگر بخواد پولی باشه که میشه مثل اونا اگرم بخواد مجانی باشه که هزینه خیلی بالایی رو باید متحمل بشه
مثلا فقط یک سرور تقریبا پایین چیزی حدود 200 دلار در ماه هزینشه
همین رپید شیر تو سایتش گفته فضای ذخیره سازیش چندین پتا بایت هست که هر پتا بایت معادل 1 میلیون گیگ هست
درسته اگه بخواد فقط برای یوزر های ایرانی راه بندازه چنین عظمتی نیاز نیست ولی حتی راه انداختن 1 هزارم رپید شیر هم سرمایه خیلی زیادی میخواد
من فکر می کنم که شما اگه پروکسی رو که قبلا روی IE تنظیم کردین پاک کنین، مشکلتون حل بشه. Chorme هم از تنظیمات پروکسی IE استفاده میکنه ولی Opera جداگانه عمل میکنه شاید اونم پروکسی داشته باشه.سلام.
دوستان من از شاتلDSL دارم.
الان 2 روزه به غیر از firefox هیچ کدوم از مرورگر هام کار نمیدن همه cannot find server میدن!!:wacko:
هر کاری هم کردم درست نشد که نشد.(Opera Chorme IE)
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.