• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

- - مشكلات و سوالهای نرم افزاري و سخت افزاري - -

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rainyboy7

Registered User
لایک‌ها
3
سلام تازگیها task manager بلافاصله بعد از باز شدن بسته می شه و باید چند بار باز کنم تا بسته نشه آنتی ویروسم هم به روز آپدیت می کنم.

sgwp

Registered User
لایک‌ها
586
چند وقتيه كيسم نشتي برق داره. راستش مادربورد دستگاه رو عوض كردم و فقط از روي دفترچه راهنما اون رو با مادربرد قبلي جابجا كردم اما از اون مو قع تا حالا به هرجاي كيس بخصوص به پنل پشتش كه دست ميزنم جريان برق رو احساس مي كنم يعني جوريه كه ناخوداگاه دست ميسوزه و مجبور ي دستت رو بكشي. يا مثلا" وقتي به سر سوكتهاي كابل خروجي كارت تي وي هم دست ميزنم اونها هم برق داره.يا اگه دوربين فيلمبرداري رو به كيس وصل كنم بدنه اون هم برق دار ميشه.

آيا اين حد جريان برق ضرر داره؟ چون از يكي پرسيدم گفت تا حدود كمش اشكال نداره.
اگه ضرر داره چكاركنم؟ دوباره كل كيس رو اسمبل كنم؟

roman82

Registered User
لایک‌ها
0
یک فایل avi روی هارد دارم که پاک نمیشه و خطا میده که برنامه ای از این فایل داره استفاده میکنه اما چنین چیزی نیست-میشه راهنمایی کنید که چطور پاکش کنم خیلی سمجه - نرم افزار erase رو هم نصب کردم افاقه نکرد

Partisan

Registered User
لایک‌ها
6
سلام.
دوستان من از شاتلDSL دارم.
الان 2 روزه به غیر از firefox هیچ کدوم از مرورگر هام کار نمیدن همه cannot find server میدن!!:wacko:
هر کاری هم کردم درست نشد که نشد.(Opera Chorme IE)

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.

dunker2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان آیا راهی هست برای اینکه تو ویندوز لیست فولدرهای بازشده در قسمت Adress Bar ذخیره نشن؟

roman82

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
یه برنامه قوی و کار آمد برای تعمیر فایلهای rarمعیوب می خواهم
با تشکر

meqi

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام firefox فایل های سایت هایی رو که رفتین رو کجا ذخیره میکنه؟

shahram1138

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
12
سلام به تمامی دوستان

من می خواستم از بچه های برنامه نویس و نرم افزار بپرسم آیا نمی شود امکانی در همین سایت خودمان ایجاد کنیم که بتواند کار سایتهای مثل 4SharedوRapidshare وسایتهای مثل اینهاروانجام بده که به این سایتها وابسته نباشیم ودرعین حال Link مستقیم هم بده یعنی بتوان به راحتی با رایت کلیک و SaveTarget As بشود فایل مورد نظررا دانلود کرد؟

---------------------------------------------------------------------------------------
یک سوال دیگر

من یک فایل Rar که آلبوم Bad مایکل جکسون بود رو از 4shared گرفتم . ولی دیدم کسی که این فایل رو قرار داده برروی فایل Password گذاشته ولی رمزش رو نداده چون اون شخص اهل برزیل بوده والان هم دیگه عضو سایت 4shared نیست نمی توان بهش Emali زد وازش پسورد رو خواست . من حتی ازاون نرمPassware Kit Enterprise هم استفاده کردم یک روز حدود 10ساعت کامپیوتر مشغول بود ولی فایده نداشت حالا نمی دونم چه کار کنم ؟ لطفا اگر دوستان اساتید راه حلی دارند راهنمایی بفرمایید.

ارادتمند شما شهرام 38 ساله ازتهران

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
سلام به تمامی دوستان

من می خواستم از بچه های برنامه نویس و نرم افزار بپرسم آیا نمی شود امکانی در همین سایت خودمان ایجاد کنیم که بتواند کار سایتهای مثل 4SharedوRapidshare وسایتهای مثل اینهاروانجام بده که به این سایتها وابسته نباشیم ودرعین حال Link مستقیم هم بده یعنی بتوان به راحتی با رایت کلیک و SaveTarget As بشود فایل مورد نظررا دانلود کرد؟

---------------------------------------------------------------------------------------
یک سوال دیگر

من یک فایل Rar که آلبوم Bad مایکل جکسون بود رو از 4shared گرفتم . ولی دیدم کسی که این فایل رو قرار داده برروی فایل Password گذاشته ولی رمزش رو نداده چون اون شخص اهل برزیل بوده والان هم دیگه عضو سایت 4shared نیست نمی توان بهش Emali زد وازش پسورد رو خواست . من حتی ازاون نرمPassware Kit Enterprise هم استفاده کردم یک روز حدود 10ساعت کامپیوتر مشغول بود ولی فایده نداشت حالا نمی دونم چه کار کنم ؟ لطفا اگر دوستان اساتید راه حلی دارند راهنمایی بفرمایید.

ارادتمند شما شهرام 38 ساله ازتهران
در مورد قسمت اول سوالتون
چرا میشه چنین سایتی راه انداخت
ولی اصلا از نظر اقتصادی به صرفه نیست
اگر بخواد پولی باشه که میشه مثل اونا اگرم بخواد مجانی باشه که هزینه خیلی بالایی رو باید متحمل بشه
مثلا فقط یک سرور تقریبا پایین چیزی حدود 200 دلار در ماه هزینشه
همین رپید شیر تو سایتش گفته فضای ذخیره سازیش چندین پتا بایت هست که هر پتا بایت معادل 1 میلیون گیگ هست
درسته اگه بخواد فقط برای یوزر های ایرانی راه بندازه چنین عظمتی نیاز نیست ولی حتی راه انداختن 1 هزارم رپید شیر هم سرمایه خیلی زیادی میخواد

shahram1138

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
12
در مورد قسمت اول سوالتون
چرا میشه چنین سایتی راه انداخت
ولی اصلا از نظر اقتصادی به صرفه نیست
اگر بخواد پولی باشه که میشه مثل اونا اگرم بخواد مجانی باشه که هزینه خیلی بالایی رو باید متحمل بشه
مثلا فقط یک سرور تقریبا پایین چیزی حدود 200 دلار در ماه هزینشه
همین رپید شیر تو سایتش گفته فضای ذخیره سازیش چندین پتا بایت هست که هر پتا بایت معادل 1 میلیون گیگ هست
درسته اگه بخواد فقط برای یوزر های ایرانی راه بندازه چنین عظمتی نیاز نیست ولی حتی راه انداختن 1 هزارم رپید شیر هم سرمایه خیلی زیادی میخواد

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

سلام شروین جان

خیلی خیلی از راهنمایت متشکرم.

ولی آیا نمی شود از دوستان علاقه مند عضو در سایت که طرفدار این ایده هستند کمک مالی ویا قطعه ای کامپیوتری خواست ؟ من خودم تاحدودی توکار قطعات کامپیوتر هستم و حاضرم برای این کار تا آنجایی که بتوانم کمک کنم.

به هرحال باز هم از روشنگری شما دراین موضوع برای خودم نهایت تشکررادارم.

ارادتمند ,شهرام, عضو کوچکی ازاین سایت

ninja-amir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان خسته نباشيد.

سوالی داشتم که من درايور جديد با نسخه 182.08 براي کارت گرافيکم که Nvidia است دانلود کرده ام که فايل آن بصورت اجرائي بوده و بايد براي نصب به آن مسير نصب داده شود.

ميخواستم بدانم که اول من بايد دقيقا چه مسيري را به آن جهت نصب بدهم و آيا بايد درايور فعلي کارتم را خودم يونيستال کنم يا کاري با آن نداشته باشم و فقط درايور جديد را نصب کنم.ممنون ميشوم که دوستان به بنده کمک کنند.ويندوزم هم اکس پي است.

با تشکر فراوان:blush:

sina_judgment

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
با سلام..دوستان من یه مشکل اساسی دارم..سیستم من چند هزار تا ویروس داشت که با یه کسپر 2009 همش حل شد..فقط الان یه مشکل دارم..اینه که همه فولدر ها که دارم read only هستن و هر فولدری که میسازم هم همینطور میشه..با چند تا نرم افزار هم کار کردم حل نشد..مشکل چیه؟بعد از ویروس کشی ویندوز رو هم عوض کردم باز حل نشد..:(

slu

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
من babylon 7 دارم و هیچ مشکلیم باهاش نداشتم. (برای جلوگیری از آپدیت اتوماتیک و تشخیص expire شدن قانونی توسط سایتش هم قسمت کانکشن پروکسی سرورش رو عدد اشتباهی زدم...حالا این مهم نیست ، ربطی به سوالم نداره.
من قبلا چندین و چند Glossary مختلف از خود سایت دانلود کرده بودم و به babylon اضافه کرده بودم (اخریش همین چند ماه پیش بود و مشکلی هم نداشتم ، Glossary ها همه با پسوند BGL بودن و به راحتی add میشدن) ولی چند روز پیش که رفتم سایت و حدود 5-6 تا Glossary جدید دانلود کردم دیدم پسوند همشون exe ایه...بعد دیدم پسوند همه ی Glossary های سایت babylon ، ای اکس ای شده...و با اضافه کردنشون به خود دیکشنری مشکل دارم :() کسی میدونه چرا؟!
چرا تغیر پسوند و چرا این مشکل با اینستال کردن؟!
و مهم تر اینکه چی کار کنم ؟

جون شما ، یه منم و یه babylon ...:( کمک کنید

peyman_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
دوستان من از شاتلDSL دارم.
الان 2 روزه به غیر از firefox هیچ کدوم از مرورگر هام کار نمیدن همه cannot find server میدن!!:wacko:
هر کاری هم کردم درست نشد که نشد.(Opera Chorme IE)

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.
من فکر می کنم که شما اگه پروکسی رو که قبلا روی IE تنظیم کردین پاک کنین، مشکلتون حل بشه. Chorme هم از تنظیمات پروکسی IE استفاده میکنه ولی Opera جداگانه عمل میکنه شاید اونم پروکسی داشته باشه.

یکی هم یه نگاه به این سوال ما بندازه:
http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=2097116

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
سلام دوستان
من نرم افزار رزتا استون ,به اضافه زبان مورد نظرم از اینترنت دانلود کردم حالا دوتا فایل iso مونده رو دستم نمیدونم باید باهاشون چیکار کنم ...مهمترین مساله اینه که آیا باید هر دوشون روی یک سی دی رایت کنم...مممنون

sgwp

Registered User
لایک‌ها
586
چندتا فایل pdf دانلود کردم و مشکلی هم در خوندنشون ندارم اما وقتی آنهارا در مسیری غیر از مسیر دیفالت دانلود کپی می کنم باز نمیشن و ارور میدن با برنامه های دیگه هم مثل foxit تست کردم اما اون هم پیغام داد نمیتونه باز کنه . اشکال از برنامه است یا راهکاری داره که من نمیدونم ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا