اقا راست میگن سربازهای که غایب هستند مهلت معرفی شون تمدید شده تا شهریور یعنی اگه تا شهریور خودشون رو معرفی کنن اضاف خدمتشون بخشیده میشه؟؟
من که چیزی نشنیدم و فکر نمیکنم درست باشه (توی سایت **** وظیفه یا سایتهای دیگه هم مطلبی ندیدم).
برهمين اساس، سازمان وظيفهعمومي ناجا اعلام كرد كه كليه مشمولان متولد سال 72 كه تا قبل از 22 آبانماه سال 90 فارغالتحصيل شده، تركتحصيل كرده، انصراف داده يا اخراج شدهاند، حداكثر تا 31 شهريور سالجاري مهلت دارند تا وضعيت خدمتي خود را از طريق دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي پليس +10 مشخص كنند و در صورت عدممعرفي از تاريخ اول مهر امسال، غايب محسوب ميشوند.
به گزارش ايسنا، همچنين آن دسته از مشمولان متولد 72 که بعد از 22 آبانماه سال 90 فارغالتحصيل شده، انصراف داده، ترک تحصيل کرده يا اخراج شدهاند، از تاريخ فراغت از تحصيل يا ترکتحصيل و غيره، به مدت يک سال، مهلت دارند تا وضعيت خدمتي خود را مشخص كنند. :blush::blush::blush::blush::blush:![]()
این که ارتباطی به اون غایب ها نداره!! اون تمدید نشد اون مربوط به همه افراد غایب بود و سنشون مهم نبود ولی این که اعلام کرده 72 ها وقت دارن معرفی کنن وگرنه بعد از اون تاریخ غایب هستن و ...
چرا میخوای نا امیدم کنی محسن:hmm::hmm:
بچه های کسی از 02 تهران هیچ اطلاعی نداره بابا من شهرستانیم گناه دارم
چرا هیچ کس هیچی نمیگه
جای خوبیه یا نه واسه آموزشی ؟
این بود آرمان های ما ؟ :lol:
دوستان من 6/1 اعزامم اموزشگاه شهدای کرمانشاه(****) چجور جاییه؟ سخته؟یا نه؟
تا تاریخ 91/6/31 خدمت برای لیسانسه ها 17 ماه و برای فوق دیپلم 18 ماهه و مدت دوره آموزشی هم مثل سابق 2 ماهه.. و بعد از این تاریخ ممکنه بشه 21 ماه و مدت آموزشی هم بشه 3 ماه ولی بازم صد در صد نیست و فقط در حد حرف هست نه قانون اجرایی. و به شایعات دوستانی که تازه خدمت رو تمام کرده اند توجه نکنید!!بچه ها تو تابلو اعلانات یگانمون یه اطلاعیه زده بودن خدمت اونایی که قبل 91/3/3 اعزام شدن همون 18 ماهه ما 4/1 اعزام شدیمچرا هر روز یه چی میگن ؟
این هفته پنچ شنبه جشن تحلیفه اموزشی تموم میشه خدا رحم کنه یگان تهران باشم .
تا تاریخ 91/6/31 خدمت برای لیسانسه ها 17 ماه و برای فوق دیپلم 18 ماهه و مدت دوره آموزشی هم مثل سابق 2 ماهه..
بچه ها تو تابلو اعلانات یگانمون یه اطلاعیه زده بودن خدمت اونایی که قبل 91/3/3 اعزام شدن همون 18 ماهه ما 4/1 اعزام شدیمچرا هر روز یه چی میگن ؟
این هفته پنچ شنبه جشن تحلیفه اموزشی تموم میشه خدا رحم کنه یگان تهران باشم .
بر اساس کدوم قانون همچین اعلامیه ایی زدن؟خوب دقیق ازشون بپرسین..بگین بر اساس کدوم خبر شما همچین چیزی رو میگین..ببین چی جواب میدن
OTE=fysoft;5385194]تا تاریخ 91/6/31 خدمت برای لیسانسه ها 17 ماه و برای فوق دیپلم 18 ماهه و مدت دوره آموزشی هم مثل سابق 2 ماهه.. و بعد از این تاریخ ممکنه بشه 21 ماه و مدت آموزشی هم بشه 3 ماه ولی بازم صد در صد نیست و فقط در حد حرف هست نه قانون اجرایی. و به شایعات دوستانی که تازه خدمت رو تمام کرده اند توجه نکنید!!
داداش همچین با اطمینان نوشتی ادم فکر میکنه یا خود اخمدی مقدمی یا پسرش:دی
جدای شوخی خبر خیلی خوبیه امیدوارم همینطوری باشه اما به نظر میرسه این برداشت شخصی ات هست و منبع خاصی نداری...درسته؟والله ما که تو خود ستادیم هنوز بهمون هیچ خبر جدیدی نرسیده...حالا اگه شما خبر و منبع خاصی داری خوش حال میشم لینک بدی
دوستان یه نگاه به لینک زید بندازید:
رد شایعات درباره افزایش مدت خدمت سربازی/ دایره شمول معافیت ها گسترش می یابد
من که شاخ درآوردم .
قاطی کردیم به خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.