• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

FULL HD

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
66
اقا راست میگن سربازهای که غایب هستند مهلت معرفی شون تمدید شده تا شهریور یعنی اگه تا شهریور خودشون رو معرفی کنن اضاف خدمتشون بخشیده میشه؟؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
اقا راست میگن سربازهای که غایب هستند مهلت معرفی شون تمدید شده تا شهریور یعنی اگه تا شهریور خودشون رو معرفی کنن اضاف خدمتشون بخشیده میشه؟؟

من که چیزی نشنیدم و فکر نمیکنم درست باشه (توی سایت **** وظیفه یا سایتهای دیگه هم مطلبی ندیدم).

FULL HD

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
66
برهمين اساس، سازمان وظيفه‌عمومي ناجا اعلام كرد كه كليه مشمولان متولد سال 72 كه تا قبل از 22 آبان‌ماه سال 90 فارغ‌التحصيل شده، ترك‌تحصيل كرده، انصراف داده يا اخراج شده‌اند، حداكثر تا 31 شهريور سال‌جاري مهلت دارند تا وضعيت خدمتي خود را از طريق دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي پليس +10 مشخص كنند و در صورت عدم‌معرفي از تاريخ اول مهر امسال، غايب محسوب مي‌شوند.

به گزارش ايسنا، همچنين آن دسته از مشمولان متولد 72 که بعد از 22 آبان‌ماه سال 90 فارغ‌التحصيل شده، انصراف داده، ترک تحصيل کرده يا اخراج شده‌اند، از تاريخ فراغت از تحصيل يا ترک‌تحصيل و غيره، به مدت يک سال، مهلت دارند تا وضعيت خدمتي خود را مشخص كنند. :blush::blush::blush::blush::blush::D:D:D:D

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
برهمين اساس، سازمان وظيفه‌عمومي ناجا اعلام كرد كه كليه مشمولان متولد سال 72 كه تا قبل از 22 آبان‌ماه سال 90 فارغ‌التحصيل شده، ترك‌تحصيل كرده، انصراف داده يا اخراج شده‌اند، حداكثر تا 31 شهريور سال‌جاري مهلت دارند تا وضعيت خدمتي خود را از طريق دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي پليس +10 مشخص كنند و در صورت عدم‌معرفي از تاريخ اول مهر امسال، غايب محسوب مي‌شوند.

به گزارش ايسنا، همچنين آن دسته از مشمولان متولد 72 که بعد از 22 آبان‌ماه سال 90 فارغ‌التحصيل شده، انصراف داده، ترک تحصيل کرده يا اخراج شده‌اند، از تاريخ فراغت از تحصيل يا ترک‌تحصيل و غيره، به مدت يک سال، مهلت دارند تا وضعيت خدمتي خود را مشخص كنند. :blush::blush::blush::blush::blush::D:D:D:D

این که ارتباطی به اون غایب ها نداره!! اون تمدید نشد اون مربوط به همه افراد غایب بود و سنشون مهم نبود ولی این که اعلام کرده 72 ها وقت دارن معرفی کنن وگرنه بعد از اون تاریخ غایب هستن و ...

FULL HD

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
66
این که ارتباطی به اون غایب ها نداره!! اون تمدید نشد اون مربوط به همه افراد غایب بود و سنشون مهم نبود ولی این که اعلام کرده 72 ها وقت دارن معرفی کنن وگرنه بعد از اون تاریخ غایب هستن و ...

چرا میخوای نا امیدم کنی محسن:hmm::hmm:

Client1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بچه های کسی از 02 تهران هیچ اطلاعی نداره بابا من شهرستانیم گناه دارم
چرا هیچ کس هیچی نمیگه
جای خوبیه یا نه واسه آموزشی ؟
این بود آرمان های ما ؟ :lol:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
چرا میخوای نا امیدم کنی محسن:hmm::hmm:

نمیخوام ناامیدت کنم ولی درمقابل نمیخوام امید الکی بدم، فقط واقعیت رو میگم! خودم هم خیلی دوست دارم تمدید بشه چون منم غیبت دارم و اونجوری به نفع خودمه ولی خب خیلی وقته که گذشته و تمدیدش هم نکردن چون من بعد از اون تاریخ (3 خرداد) برگه مو گرفتم و اضافه خدمتم توش ثبت شده بود و خبری از بخشش نبود.
مگه متولد چندی؟ 72؟ اگه آره که درسته برای تو هم همینطوره و هنوز غیبت نخوردی که بخواد بخشیده بشه.

mahmood gharavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه همچین چیزی شنیدی به من هم بگو منم فراری هستم البته میخوام برم بعد ماه مبارک :blush:

فرشید صادقپور

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه های کسی از 02 تهران هیچ اطلاعی نداره بابا من شهرستانیم گناه دارم
چرا هیچ کس هیچی نمیگه
جای خوبیه یا نه واسه آموزشی ؟
این بود آرمان های ما ؟ :lol:

دوست عزیز شما فوق دیپلم باید باشی که 02 افتادی جای خوبیه کلا مراکز آموزشیه تهران خیلی خوب هستن نگران نباش اولو آخر باید بری باید خودتو با محیط وفق بدی اینجا ارتش و نظامه با محیط بیرون خیلی فرق داره باید تابع مقررات باشی میخان مستقل بارت بیارن هفته اول سخته گذشت دیگه عادی میشه خوش میگذره بهت من خودم 01 بودم الان دلم واسه اون روزا تنگ شده.

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
بچه ها تو تابلو اعلانات یگانمون یه اطلاعیه زده بودن خدمت اونایی که قبل 91/3/3 اعزام شدن همون 18 ماهه ما 4/1 اعزام شدیم:( چرا هر روز یه چی میگن ؟
این هفته پنچ شنبه جشن تحلیفه اموزشی تموم میشه خدا رحم کنه یگان تهران باشم .

saeid008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من 6/1 اعزامم اموزشگاه شهدای کرمانشاه(****) چجور جاییه؟ سخته؟یا نه؟

سلام دوست عزیز

خیلی خوشحالم بالاخره یه نفر پیدا شد کرمانشاه افتاده!

اسمت چیه؟بچه کجایی؟ من بچه نجف آبادم! اسمم سعید! بگو تا آشناشیم.بالاخره دوره آموزشی با هم هستیم.امیدوارم دوستای خوبی برا هم باشیم

fysoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها تو تابلو اعلانات یگانمون یه اطلاعیه زده بودن خدمت اونایی که قبل 91/3/3 اعزام شدن همون 18 ماهه ما 4/1 اعزام شدیم:( چرا هر روز یه چی میگن ؟
تا تاریخ 91/6/31 خدمت برای لیسانسه ها 17 ماه و برای فوق دیپلم 18 ماهه و مدت دوره آموزشی هم مثل سابق 2 ماهه.. و بعد از این تاریخ ممکنه بشه 21 ماه و مدت آموزشی هم بشه 3 ماه ولی بازم صد در صد نیست و فقط در حد حرف هست نه قانون اجرایی. و به شایعات دوستانی که تازه خدمت رو تمام کرده اند توجه نکنید!!

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
تا تاریخ 91/6/31 خدمت برای لیسانسه ها 17 ماه و برای فوق دیپلم 18 ماهه و مدت دوره آموزشی هم مثل سابق 2 ماهه..

یعنی ما که 1/6 میریم و لیسانسیم 18 ماه خدمت میکنیم؟
اگه واقعا راست باشه چون شما اولی نفری هستی که این صحبت رو کردی.بعد از برگشتن از آموزشی یه کارت شارژ 10 تومنی پیش من داری داداش.

پ.ن:یوزرت واسم آشنا بود رفتم نگاه کردم دیدم یه بار ما سر مسئله پذیرش از **** و ... با هم بحث کردیم.یادته بهم گفتی تو هم یه مفت خوری؟ منم نیفتادم ****.تهمت الکی نزن اگه مفت خور بودم الان **** بودم.:D

mostafa_khan001

Registered User
لایک‌ها
1

بر اساس کدوم قانون همچین اعلامیه ایی زدن؟خوب دقیق ازشون بپرسین..بگین بر اساس کدوم خبر شما همچین چیزی رو میگین..ببین چی جواب میدن

OTE=fysoft;5385194]تا تاریخ 91/6/31 خدمت برای لیسانسه ها 17 ماه و برای فوق دیپلم 18 ماهه و مدت دوره آموزشی هم مثل سابق 2 ماهه.. و بعد از این تاریخ ممکنه بشه 21 ماه و مدت آموزشی هم بشه 3 ماه ولی بازم صد در صد نیست و فقط در حد حرف هست نه قانون اجرایی. و به شایعات دوستانی که تازه خدمت رو تمام کرده اند توجه نکنید!![/QUOTE]

داداش همچین با اطمینان نوشتی ادم فکر میکنه یا خود اخمدی مقدمی یا پسرش:دی
جدای شوخی خبر خیلی خوبیه امیدوارم همینطوری باشه اما به نظر میرسه این برداشت شخصی ات هست و منبع خاصی نداری...درسته؟والله ما که تو خود ستادیم هنوز بهمون هیچ خبر جدیدی نرسیده...حالا اگه شما خبر و منبع خاصی داری خوش حال میشم لینک بدی

Client1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بابا خبر الکی چرا میدی دست مردم ؟؟
خدمت از اول سال 91 شانس چیز ما شده 21 مـــــــــــــــــــــاه :(
اون که میگفتند از 6/31 شایعه بود .

راستی کرمانشاه **** رفیقام رفتند همشون اونجا بودن کوفتتون بشه
فقط قبل اینکه بری یه پوتین خوب از بازار بخر ببر چون پوتینی که اونجا میدن پاها رو اذیت میکنه بدجوری.

sarbaz90

Registered User
لایک‌ها
0
بر اساس کدوم قانون همچین اعلامیه ایی زدن؟خوب دقیق ازشون بپرسین..بگین بر اساس کدوم خبر شما همچین چیزی رو میگین..ببین چی جواب میدن

OTE=fysoft;5385194]تا تاریخ 91/6/31 خدمت برای لیسانسه ها 17 ماه و برای فوق دیپلم 18 ماهه و مدت دوره آموزشی هم مثل سابق 2 ماهه.. و بعد از این تاریخ ممکنه بشه 21 ماه و مدت آموزشی هم بشه 3 ماه ولی بازم صد در صد نیست و فقط در حد حرف هست نه قانون اجرایی. و به شایعات دوستانی که تازه خدمت رو تمام کرده اند توجه نکنید!!

داداش همچین با اطمینان نوشتی ادم فکر میکنه یا خود اخمدی مقدمی یا پسرش:دی
جدای شوخی خبر خیلی خوبیه امیدوارم همینطوری باشه اما به نظر میرسه این برداشت شخصی ات هست و منبع خاصی نداری...درسته؟والله ما که تو خود ستادیم هنوز بهمون هیچ خبر جدیدی نرسیده...حالا اگه شما خبر و منبع خاصی داری خوش حال میشم لینک بدی

دوستان شایعه درست نکنید ... کسانی که تو سال 91 مدارک فرستادن و اعزام شدن همشون 21 ماه خدمت دارن و اون تاریخ 31/6 هیچ ربطی به اعزامی های 91 نداره مال معافیت هاست... 2 تا بخشنامه اومده :
1- کسانی که مدارکشون رو سال 90 پست کردند و سال 91 تا 3 خرداد ماه اعزام شدند طبق قانون قبل هستند این یک بخشنامه که اومده ....
2-نخبگان ، مخترعان کسانی که به واسطه پروژه های تحقیقاتی که در سال 89 و 90 انجام دادند خدمتشون رو به تعویق انداختند یعنی تو 90 اعزام نشدند این افراد هم طبق قانون 90 خدمت می کنند .

این 2 تا بخشنامه به یگان ها ابلاغ شده می تونید پیگیری کنید . من ماده دستورم چون کسری داشتم و ماه اردیبهشت اعزام شدم الان صادر شده و یک ماه دیگه ترخیص می شم .

vahidiruni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

sarbaz90

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان یه نگاه به لینک زید بندازید:
رد شایعات درباره افزایش مدت خدمت سربازی/ دایره شمول معافیت ها گسترش می یابد
من که شاخ درآوردم .
قاطی کردیم به خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.

تاریخ خبر رو ببنید 1390/10/26 یکم دقت کنید و الکی شلوغ نکنید

بالا