برگزیده های پرشین تولز

تقویت فن بیان

LAPD

Registered User
تاریخ عضویت
12 سپتامبر 2008
نوشته‌ها
2,429
لایک‌ها
598
محل سکونت
U.S of Iran
عزیز من شما اصن داری از بحث دور میشی ... شما میگی این چیزا یعنی استعداد و هوش و این چیزا تو هر کسی نیست ! و خدادادیه ... در حالی که من با این نظریه شما مخالفم و میگم خیر در همه هست .... ولی هر کس به یه طریقی ازش استفاده میکنه اون هم بنا به شرایط و نیازهای خودش ... همین .

یکی با استفاده از هوشش میره فضانورد میشه یکی میره سیاست مدار میشه یکی هم بیکار میمونه ...

مراجعه شود به این پست !!
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=3617518&postcount=17
 

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
8 جولای 2009
نوشته‌ها
865
لایک‌ها
486
محل سکونت
تهران
چه جوری میشه فن بیان رو تقویت کرد
چه جوری میشه دایره ی واژه های ذهن رو وسیع تر کرد و کنار هم چیدن اونها رو بهتر یاد گرفت
کتاب زیاد بخون ( هر کتابی )
فیلم زیاد ببین ( فیلم غیر ایرانی )
با آدم هایی که زیبا حرف میزنن هم صحبت شو .. ( به هر بهونه ای )
 

Blocker

Registered User
تاریخ عضویت
2 ژانویه 2010
نوشته‌ها
1,116
لایک‌ها
24
محل سکونت
Where May I Roam
اگر مقاله میذارین ، کوتاه باشـه بتونیم بخونیم. خیلی بلنده ... مرسی.
 

ms.shams

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 جولای 2010
نوشته‌ها
40
لایک‌ها
11
محل سکونت
tehran
برایان تریسی یکی از افرادی هست که به جد میشه فن بیان رو ازش یاد گرفت. اگر او رو نمیشناسید این مطلب رو ببینید: زندگی نامه برایان تریسی
 

lolmol

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
10 ژوئن 2018
نوشته‌ها
21
لایک‌ها
5
چه جوری میشه دایره ی واژه های ذهن رو وسیع تر کرد و کنار هم چیدن اونها رو بهتر یاد گرفت

یه تمرین خیلی ساده برای این کار هست: یه کلمه که خیلی بهش عادت دارین و تو گفتگوهای روزمره زیاد ازش استفاده میکنین رو انتخاب کنین، مثلا تکیه کلامتون رو. تو طول روز به خودتون قول بدین که از این کلمه به هیچ وجه استفاده نکنین. چه بهتر که با یه دوست که اون روز بیشتر پیشتون هست، شرط بندی کنین که اون دوست حواسش به شما و استفاده از کلمه ها باشه!

بعد تو طول روز هر جا خواستین از تکیه کلام استفاده کنین، به جاش یه جایگزین بیارین. مثلا من ممکنه کلمه «میگما!» رو زیاد استفاده کنم. به خودم قول میدم تو طول روز هر جایی خواستم بگم «میگما این قابلمه رو کجا گذاشتی؟» به جاش یه چی دیگه بگم، مثلا مخاطبم رو با اسم صدا کنم «علی؟ این قابلمه رو کجا گذاشتی؟»

این طوری باعث میشه موقع استفاده از کلمات فکر کنم و از سر عادت حرف نزنم. و این به چیدن کلمات به شکل آگاهانه در کنار هم کمک میکنه.
 

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
تاریخ عضویت
21 ژانویه 2012
نوشته‌ها
7,140
لایک‌ها
16,245
محل سکونت
اهواز - تهران
اگر به نکات زیر دقت کنید هنر فن بیان و محاوره بسیار آسان می شود و در موقعیت های اجتماعی با اعتماد به نفس کامل می توانید ارتباط برقرار کنید.
بیشتر افراد در موقعیت های اجتماعی در ابتدا احساس آشفتگی ، خجالت و غریبی می کنند.
در وضعیتی که شما احساس می کنید راجع به موضوع مورد بحث چیزی نمی دانید باید با حرفی سکوت و سردی بین خود و نفر مقابل را بشکنید و بحث را شروع کنید. در این حالت چه می کنید ؟!


اولین قانون برای شروع گفتگو :

۱- بخواهید که درباره ی موضوع اصلی صحبت کنید نه حاشیه :
در محیط کاری :

اگر شما با یک بازاریاب حرفه ای طرف هستید ، او هر طور شده رشته کلام را به دست می گیرد تا به هر صورت محصول خود را ارائه دهد ، به یاد داشته باشید او هیچ وقت شما را در موقعیتی قرار نمی دهد که کلمه بله یا خیر را در مورد تایید یا عدم تایید جنس مورد نظر بگویید .

به طور مثال شما هرگز از دهان آنها این حرف را نمی شنوید که : آیا می خواهید این بیمه را بخرید ؟!حتی اگر با خرید مخالفت کنید باز هم پافشاری او بیش ترشده و با با عباراتی مثل : شما اصلا” در مورد این بیمه چیزی می دانید ؟!! و در این وقت است که او قاطعانه پاسخ شما را خودش می دهد ” نه هیچی نمی دانید ” و یک سری چیزهایی بیان می کنند که شاید در نهایت هیچ ربطی به موضوع اصلی نداشته باشد ، در این حالت فروشنده راحت می تواند به هدف اصلی خود برسد و بحث را ببندد. این بازاریاب ها سوالاتی می کنند تا شما را به اهداف و پیش بینی های ذهن خود نزدیک کرده و چون شما در موقعیت یک فروشنده نیستید ، بالاخره راضی به خرید می شوید ! بنابراین موضوع اصلی بحث را فراموش نکنید.

این حالت در موقعیت های روزمزه اجتماعی چگونه می شود ؟

فرض کنید سر میز شام هستید با دوستانتان ، شما نباید فقط بگویید ” این مرغ چقدر خوشمزه است !” بلکه با اضافه کردن کلماتی به سوال خود منتظر پاسخی می مانید !

بطور مثال ” این مرغ چقدر خوش مزه است بصورت دلمه در یک شب دیگر بسیار لذید می شود ! بگویید کی و کجا آن را درست کنیم و بخوریم ؟!
خوب ! سکوتی بین شما و آنها ایجاد می شود که در حین اینکه آنها از درون از دست شما عصبی هستند ولی تنها شما آنها را مجبور کردید که با خوشحال نشان دادن خود سعی کنند تنها نظر شما را بپذیرند و موضوع گفتگو شروع می شود!

مثال دیگر :
شما می خواهید در مورد لباس یک خانم نظر دهید و آن را کامل تر کنید :
شما نباید بگویید :” چه لباس قشنگی ” خوب ، مطمئنا” او تنها پاسخ می دهد ” متشکرم! ”

بنابراین این طور می پرسید :” چه لباس قشنگی ! از کجا خریده ای ؟ ” ، در این حالت پاسخ او کامل تر است و حداقل می دانید از کدام فروشگاه خرید کرده است ، پس این طور ادامه می دهید و می پرسید : ” آن فروشگاه کجاست ؟” و در ادامه می گویید” همسر من ( یا کس دیگر را مثال بزنید ) از جای دیگر خرید می کند، من واقعا” لباسهای سبک اصیل و رسمی را دوست دارم تقریبا” شبیه مدلهایی که درتلویزیون است ، شما دیده اید ؟! ” و به این ترتیب گفتگو ادامه می یابد …


۲- آرام و خونسرد باشید :
یک فرد خونسرد باعث آرامش فردمقابل هم می شود ، همیشه باادب باشید و با روی خوش ، دیگران همیشه با چنین کسی دوستانه برخورد می کنند.


۳- می توانید دقیقا” از جایی که هستید شروع کنید :
به طور مثال اگر مورد اصلی بحث محیطی است که در آن هستید این طور می گویید :
” چه دکور جالبی !” ” نظر شما درباره ی رنگ آمیزی آن چیست ؟!”

نباید دائم به آن چیزی که خودتان علاقه دارید اشاره کنید ، نظر دیگران را بخواهید تا پاسخی هم از آنهاداشته باشید واین چنین است که ناخودآگاه گفتگو شروع می شود.

اگر در موقعیتی قرار بگیرید که به عنوان نقد کننده خبری هستید بازهم نظر دیگران را بپرسید و آنها را در بحث سهیم کنید.
در باره ی موضوعی که ممکن است کسی ناراحت شود بحث نکنید چرا که خیلی موضوعات عادی و عمومی هستند که افراد می توانند بدون ایجاد دلخوری در مورد آنها گفتگو کنند.

در واقع مهم این است که به طریقی آنها را درگیر بحث کنید و محاوره به خودی خود ادامه می یابد.
به یاد داشته باشید اگر بین افراد ، سکوتی حاکم شود آنها چون هنر شروع کردن بحث را ندارند ، خیلی خوشحال می شوند که کسی مثل شما بتواند گفتگو را آغاز کند.

منبع http://www.daneshnamah.com/index.ph...9-13-59&catid=28:1388-06-20-17-57-14&Itemid=4
نکبت تاپیک میزنی بعد خودت میای گوگل سرچ میکنی و کپی پیست میونی توش؟؟
 

hkhafan

Registered User
تاریخ عضویت
15 جولای 2010
نوشته‌ها
2,217
لایک‌ها
1,341
فن بیان چیز خوبی است.
 

ferigheri

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 نوامبر 2018
نوشته‌ها
4
لایک‌ها
3
سن
36
سلام و درود
در مورد بحث فنون بیان و زبان بدن ما ویدیو و اینفوگرافیک هایی به زبان فارسی کار کردیم که لینکشو پایین برای شما قرار میدم و امیدوارم به کارتون بیاد
آموزش فن بیان و زبان بدن
 
بالا