آژانس هواپیماییexchanging

آخرين ارساها نه آخرين تاپيكها در ويبالتين

شروع موضوع توسط saeed_19_karaj ‏16 مارس 2006 در انجمن vBulletin و IPB

  1. saeed_19_karaj

    saeed_19_karaj کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2006
    نوشته ها:
    494
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    سئوال جالبی بود
    سلام به برو بچ عزيز خسته نباشيد
    من ميخواستم بدونم آخرين ارسالها نه آخرين تاپيكهارو در بالاي سايتم نمايش بده فكر كنم اسم فايلش last.php
    باشه
    ممنون از همتون:rolleyes:
     
  2. saeed_19_karaj

    saeed_19_karaj کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2006
    نوشته ها:
    494
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    سئوال جالبی بود
    چي شد عزيزان
    چرا جواب منو نميديد
    شايد منو در حدي نميبينيد كه با جواب منو بدبد
    ما رو هم تحويل بگيريد
     
  3. saeed_19_karaj

    saeed_19_karaj کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2006
    نوشته ها:
    494
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    سئوال جالبی بود
    با عرض شرمندگي ميتونم بهتون بگم كه اگه جواب منو ميداديد تو همين جا 20 تا از بهترين هك هاي وي بالتين رو ميگذاشتم
    هر كي فايلشو بده 20 تا هك با آموزش نصب ميگذارد تو اينجا
     
  4. Opera 8.0

    Opera 8.0 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,421
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Tavern
    همين چيزي كه دنبالشين يكي از هك هاي وي بي هستش
    توي اون بيست تا دنبالش بگرد
     
  5. saeed_19_karaj

    saeed_19_karaj کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2006
    نوشته ها:
    494
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    سئوال جالبی بود
    اپرا جان اين موضوع نياز به خود شيريني شما نداشت
    در ضمن اگه تو اون 20 تا بود كه اينجا نميگفتم
    من اين 20 تا رو هم گفتم كهبدونيد اگه يك هك بديد من حسابي جبران ميكنم:D
     
  6. armin_mx

    armin_mx کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2006
    نوشته ها:
    7
    تشکر شده:
    0
    saeed jan adamesh nisiti adam vasat tyoe kone you kheily dari hal mikoni ba siteta yekam adam bash :blink:
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. saeed_19_karaj

    saeed_19_karaj کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2006
    نوشته ها:
    494
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    سئوال جالبی بود
    آرممين جان اين موضوع به شما ربط نداره من فقط يك هك last.php ميخوام در قبالشم اينقدر هك ميذارم اينجا تا خسته بشيد
    هر كي هكو داره بده
     
  9. saeed_19_karaj

    saeed_19_karaj کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2006
    نوشته ها:
    494
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    سئوال جالبی بود
    اي ول بابا 4 روزه سوال مطرح شده برو بچه هاي اينجا با اين همه ادعا نتونستن جواب بدن
     
  10. ali.rezaei

    ali.rezaei کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    2
    تشکر شده:
    0
  11. amir0000002

    amir0000002 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    171
    تشکر شده:
    0
    بيا اين هم سورسش : و اين هم ايميل من : [email protected]

    <script src="http://localhost/upload/external.php?type=JS">

    <marquee direction="up" scrolldelay="30" scrollamount="1" onmouseover="stop();" onmouseout="start();">
    <script type="text/javascript">
    for (i=0; i<=15; i++) {
    document.write('<a href="http://localhost/upload/showthread.php?t=', threads.threadid, '" target="_blank" title="Author : ', threads.poster, ' in ', threads.threaddate, '-', threads.threadtime, '">', threads.title, '</a><br>');
    }
    </script>
    </marquee>


    ====================Farsi=================================
    baray dorost kar kardanesh bayad in sorce ra dar ghesmat
    Style & Templates===> FORUMHOME ins osrse ra dar khat 2
    past konid : <script src="http://localhost/upload/external.php?type=JS"></script>

    va bad in souse payne ra ba da az
    </thead>
    $forumbits
    <tbody>

    pastesh konid :


    <p align="right" dir="rtl">
    <marquee direction="up" scrolldelay="30" scrollamount="1" onmouseover="stop();" onmouseout="start();">
    <script type="text/javascript">
    for (i=0; i<=15; i++) {
    document.write('<a href="http://localhost/upload/showthread.php?t=', threads.threadid, '" target="_blank" dir="rtl" title="Author : ', threads.poster, ' in ', threads.threaddate, '-', threads.threadtime, '">', threads.title, '</a><br>');
    }
    </script>
    </marquee>
     
  12. amir0000002

    amir0000002 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    171
    تشکر شده:
    0
    راستي براي اينكه كار كنه بايد تو قسمت SETTING ها قسمت External Data Provider قسمت Enable External Javascript را فعال كني.
     
  13. Amiin

    Amiin کاربر فعال سینما کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آگوست 2005
    نوشته ها:
    2,273
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    تهران
  14. avajang.com .leftavajang.com.right