آموزش ساخت تصاویر امنیتی

شروع موضوع توسط Mehdi ‏16 مارس 2006 در انجمن asp , ASP.NET

  1. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    48
    محل سکونت:
    Anywhere
    خوب یکی از دوستان راه ساختنشو میخواست ...
    خوب راستش میخوام با سی شارپ بگم ... اگه کسی با وی بی خواست بگه ...البته زیاد سخت نیست
    =================
    این کد رو باید جایی که عکس میخواید نشون داده بشه میزارید
    HTML:
    <img height="30" alt="Please Enter This To TextBox" src="securityImage.aspx" width="80"> 
    
    خوب حالا باید کد securityImage.aspx رو بنویسیم :
    PHP:
    public class securityimage System.Web.UI.Page
    {
    private 
    void Page_Load(object senderSystem.EventArgs e)
    {
    Bitmap objBMP =new System.Drawing.Bitmap(60,20);
    Graphics objGraphics System.Drawing.Graphics.FromImage(objBMP);
    objGraphics.Clear(Color.Green);
    objGraphics.TextRenderingHint TextRenderingHint.AntiAlias;
    //' فونتی که میخوایم نشون داده بشه
    Font objFont = new Font("Arial"8FontStyle.Bold);
    string randomString="";
    int[] myIntArray = new int[5] ;
    int x;
    //یک عبارت راندوم رو تولید میکنیم
    Random autoRand = new Random();
    for (
    x=0;x<5;x++)
    {
    myIntArray[x] = System.Convert.ToInt32 (autoRand.Next(0,9));
    randomString+= (myIntArray[x].ToString ());
    }
    //رشته تولید شده رو تو کوکی ذخیره میکنیم تا بعدا چک کنیم
    Session.Add("randomString",randomString);
    //' Write out the text
    objGraphics.DrawString(randomStringobjFontBrushes.White33);
    //' نوع عکس رو مشخص میکنیم و درواقع بصورت هدر میفرستیم
    Response.ContentType "image/GIF";
    objBMP.Save(Response.OutputStreamImageFormat.Gif);
    objFont.Dispose();
    objGraphics.Dispose();
    objBMP.Dispose();
    }

    خوب حالا فقط موند چک کردن عبارت پس
    PHP:
    private void button1_ServerClick(object senderSystem.EventArgs e)
    {
    if (
    Page.IsValid && (text1.Value.ToString () ==Session["randomString"].ToString ())) 
    {
    // کدی که میخوایم اگه صحیح بود اجرا بشه
    }
    else
    {
    Label1.Text ="Sorry you Did not entered correct Security Code";
    }
    }
    به همین راحتی میتونیم متغییر هارو تبدیل به عکس کنیم:lol:
     
  2. mazoolagh

    mazoolagh کاربر فعال شبکه و صفحات استاتیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    زیبا و مفید و آموزنده!
    تنکس
     
  3. mehdi25

    mehdi25 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,317
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    طهران
    آقا دمت گرم
    میدونی که خیلی باحالی
     
  4. SherlockHolmes

    SherlockHolmes کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏15 می 2004
    نوشته ها:
    3,017
    تشکر شده:
    841
    دستت درد نکنه مهدی جان خیلی عالی بود!![​IMG]
    فقط یه نکته رو هم بد نیست بگم که :این سه تا نیم اسپیس رو هم در صفحه تون اینکلود کنین!
    PHP:
    using System.Drawing ;
    using System.Drawing.Imaging;
    using System.Drawing.Text;

    در مورد کوکی که شما در ترجمه SessionCookie نوشتین باید بگم بهتره که Session ترجمه بشه!چون اسم کوکی هم یه مقدار گمراه کننده است!!
    در هر صورت خیلی خوب بود!!ممنون:)
     
  5. H_R

    H_R مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2005
    نوشته ها:
    3,285
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    North Pole
    به نکته خوبی اشاره کردی ، جالب بود و سریع ( طول و تفسیر بیخودی نداشت ) دستت درد نکنه :happy:
     
  6. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    48
    محل سکونت:
    Anywhere
    اره اینا یادم رفت:D ممنون
     
  7. footbal
  8. HamedVahedi

    HamedVahedi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 فوریه 2006
    نوشته ها:
    17
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran
    من در captcha مشکلی دارم که با توجه به مرتبط بودن به این تاپیک اینجا مطرح می کنم.
    در مرورگرهای mozila و firefox صفحاتی که captcha دارند رویداد postback اجرا نمیشه.
    مثال فرم ارسال نظرات در سایتم هم اکنون این مشکل را دارد.
    www.hamedvahedi.com
     
  9. khz-web1

    khz-web1 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 آگوست 2007
    نوشته ها:
    44
    تشکر شده:
    1
    کد وی بی رو می خوام (اگه میشه توضیح هم بدید )
     
zarpopخرید بک لینک