سایت ساز وبزیکسب درآمد

آموزش كامل نصب ويبولتن بر روي سرورهاي لينوكس و ويندوز از سير تا پياز

شروع موضوع توسط asandownload ‏30 مارس 2007 در انجمن vBulletin و IPB

  1. asandownload

    asandownload کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    22
    تشکر شده:
    0
    سلام به تمام شما كاربران خوب بخش ويبولتن پرشين فروم ! از آنجايي كه در سايت شما آموزشهاي بسيار خوب و مفيدي براي برنامه مديريت محتواي ويبولتن بود و من به شخصه از آنها بسيار استفاده كردم ! از شما خواهان يك تقاضا ميباشم ! :blush: من ميخواهم اگر براي شما مشكلي نداره :cool: آموزش كامل نصب برنامه ويبولتن بر روي سرورهاي ويندوز و لينوكس را بگوييد يا اگر جايي ديگر آموزش داده هستند لينك آن را بگزاريد ;) از همراهي شما ممنون :p :happy: :cool: در ضمن آموزش فارسي گزاشتن پلاگين افرادي كه امروز در اين انجمن بودند را بگزارين من پلاگين را دانلود كردم ولي آموزش آن انگليسي بود من هم چيزي نفهميم :( با كمال تشكر :)
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. Muhammadinfo

    Muhammadinfo کاربر فعال علم و دانش کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2006
    نوشته ها:
    1,898
    تشکر شده:
    24
    كسي اين كارو نميكنه؟
    من ميخموام بدونم اون چيزي كه روي لوكال ساختما چطوري ميتونم بفرسم رو هاست اصلي روي اينترنت
     
  4. Ali_Solo

    Ali_Solo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 مارس 2005
    نوشته ها:
    853
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    باید بک اپ بگیری و به هاست منتقل کنی در واقع دیتا بیس و ایمپورت کنی که درد سر های خودش و داره از جمله یکی بودن ورژن php و mysql لوکال و هاست


    روی لوکال محتوا ایجاد نمیکنی که بخواهی منتقلش کنی.تنها گزینه ای که شاید یک مقدار وقتت رو بگیره ویرایش استایل هست که میتونی اون و بعد از اعمال تغییرات export کنی و زمانی کنه فایل ها رو به هاست منتقل کردی و فروم راه اندازی شد مجددا نصبش کنی.نصب پلاگین ها هم که زمانی نمیبره
     
  5. Muhammadinfo

    Muhammadinfo کاربر فعال علم و دانش کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2006
    نوشته ها:
    1,898
    تشکر شده:
    24
    علي جون ميشه بيشتر و كلي تر توضيح بدي/
     
  6. Ali_Solo

    Ali_Solo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 مارس 2005
    نوشته ها:
    853
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    در چه موردی ؟
    شما بگو من تا جایی که بلد باشم راهنمایی میکنم
     
  7. Muhammadinfo

    Muhammadinfo کاربر فعال علم و دانش کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2006
    نوشته ها:
    1,898
    تشکر شده:
    24
    سلامي دوباره!
    علي جان من كل كارا و روي لوكال انجام دادم.
    اما الا ميخوام ببرم تو اينترنت هيچي نميدون.
    اگه ميتوني قربون دستت يه آموزش كلي برام بزار بايد چي كار كنم؟
    تشكر!
     
  8. Ali_Solo

    Ali_Solo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 مارس 2005
    نوشته ها:
    853
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    اول دیتا بیس ایجاد کن بعد مشخصات اون رو وارد فایل config در شاخه include بکن

    فایهای مربوط به فروم رو به صورت zip در بیار و از قسمت file manager کنترل پنل هاست اپلودشون کن داخل فولدری که میخواهی فروم درش نصب بشه مثلا forum or vb or...

    زمانی که اپلود شد فایل ها رو از حالت زیپ خارج کن توسط option هایی که در file manager داری

    بعد از اون Install.php ادرس رو در مرورگر فراخوانی کن
     
  9. Muhammadinfo

    Muhammadinfo کاربر فعال علم و دانش کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2006
    نوشته ها:
    1,898
    تشکر شده:
    24
    خب چطوري ديتابيس را روي سرور درست ميكنن.
    خب من فولدر كه نساختم كه اونا را توش كپي كنم.
    فولدر نياز هست.
    ببين من اصلا بلد نيستم با سرور كار كنم.
    اگه ميتوني قدم به قدم!
    باز هم تشكربراي همين جوابها
     
  10. Ali_Solo

    Ali_Solo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 مارس 2005
    نوشته ها:
    853
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    1.ایجاد دیتا بیس

    وارد کنترل پنل هاست میشیم گزینه MySQL® Databases را انتخاب میکنیم.

    [​IMG]

    داخل این بخش در اولین قسمت عبارت New Database رو مشاهده میکنیم.

    [​IMG]

    داخل این محفظه نام دیتا بیس (اختیاری) را وارد می کنیم.

    پایین تر محل مخصوص ایجاد شناسه کاربری دیتا بیس دیده میشه

    [​IMG]

    شناسه کاربری و کلمه عبور را وارد کرده سپس روی add user کلیک میکنیم

    پایین تر عبارت Add Users To Your Databases دیده میشه

    در این قسمت یوزر و دیتا بیس ایجاد شده به هم شناسانده میشن

    از منو Drop down اول یوزر و از منو دوم دیتا بیس را انتخاب کرده و روی گزینه add user to data base کلیک میکنیم

    [​IMG]

    خوب دیتا بیس ایجاد شد.

    مرحله بعدی وارد کردن مشخصات دیتا بیس ایجاد شده در فایل config.php که در شاخه includes قرار دارد.

    ****** DATABASE NAME ****** را پیدا کرده در جلوی عبارت $config['Database']['dbname'] نام دیتا بیس را وارد میکنم.

    PHP:
        //    ****** DATABASE NAME ******
        //    This is the name of the database where your vBulletin will be located.
        //    This must be created by your webhost.
    $config['Database']['dbname'] = 'forum';


    چند سطر پایین تر عبارت ****** MASTER DATABASE USERNAME & PASSWORD ****** جستجو کرده و مشخصات شناسه کاربری ایجاد شده را وارد میکنیم

    PHP:
        //    ****** MASTER DATABASE USERNAME & PASSWORD ******
        //    This is the username and password you use to access MySQL.
        //    These must be obtained through your webhost.
    $config['MasterServer']['username'] = 'root';
    $config['MasterServer']['password'] = '';

    save کرده و خارج میشیم.

    مرحله config کردن نیز به پایان رسید.

    مرحله اخر اپلود کردن فایل ها



    وارد کنترل پنل هاست میشیم گزینه File Manager را انتخاب میکنیم.

    [​IMG]

    [​IMG]

    در این قسمت پوشه های موجود بر روی اکانت شما دیده میشوند.وارد public_hml یا www شده و پوشه مربوط به فروم را ایجاد کنید. بای این کار روی عبارت Creat new folder کلیک میکنیم(نام پوشه اختیاری می باشد)
    *www هیچ تفاوتی با public_html ندارد و shortcut ان می باشد.
    [​IMG]

    پس از ایجاد با کلیک کردن بر رو ایکون ان داخل پوشه ساخته شده میشویم و با کلیک کردن بر روی عبارت upload files به قسمت browse کردن فایل ها می رویم.فایل ها را ادرس دهی کرده و upload را می فشاریم.

    پس از اتمام این مرحله بر روی نام فایل اپلود شده کلیک میکنیم و بر روی عبارت extract کلیک میکنیم تا از حالت فشرده خارج شوند.

    سپس فایل install.php را فراخوانی میکنیم و مراحل نصب را پی میگیرم.


    موفق باشید
     
  11. Muhammadinfo

    Muhammadinfo کاربر فعال علم و دانش کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2006
    نوشته ها:
    1,898
    تشکر شده:
    24
    Oh,Thanks alot.
    آقا علي جان خيلي تشكر ميرم انجام بدم.
     
  12. oceanic

    oceanic کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2007
    نوشته ها:
    82
    تشکر شده:
    0
    دوستان من مراحل ادیت کردن config.php و آپلود رو انجام دادم .. فقط وقتی میخوام نصب کنم با این ارور مواجخ میشم :

    Step 2) Connect to the database

    Attempting to attach to database

    Error description: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'example'@'localhost' (using password: YES) /home/example/public_html/vb/includes/class_core.php on line 274

    The database has failed to connect because you do not have permission to connect to the server. Please confirm the values entered in the 'includes/config.php' file.


    ممنون میشم کمک کنید ....
     
  13. oceanic

    oceanic کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2007
    نوشته ها:
    82
    تشکر شده:
    0
    کسی نیست کمک کنه ؟
     
  14. Ali_Solo

    Ali_Solo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 مارس 2005
    نوشته ها:
    853
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    چک کنید ببینید یوزر و پسورد دیتا بیس و درست وارد کردین با نه
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی