مواد لازم برای تهیه ی استیک فلفل
راسته گوساله نیم کیلو
فلفل سیاه ۲ الی ۳ قاشق
خامه نیم پیمانه
روغن به میزان لازم
نمک به میزان لازم
طرز تهیه ی استیک فلفل
گوشت را به صورت چهار تکه استیک به کلفتی دو الی سه سانتی متر ببرید،در یک الی دو قاشق فلفل سیاه بغلتانید و نیم ساعت بخوابانید.
تابه را داغ کنید یک قاشق روغن بریزید و پیش از آنکه روغن دود کند استیک را در تابه بگذارید و حرارت را اندکی کم کنید. پست از سه الی چهار دقیقه برگردانید و سه الی چهار دقیقه بعد نمک بپاشید بردارید و در ظرف بگذارید.
بعد از برداشتن استیک از تابه ، خامه را در تابه بریزید و با کاردک چوبی کف ماهیتابه را بتراشید و با خامه مخلوط کنید. مواد داخل تابه را روی استیک خالی کنید و در آخر باقی مانده فلفل را روی خامه بپاشید.استیک شما آماده است.لذت ببرید!
راسته گوساله نیم کیلو
فلفل سیاه ۲ الی ۳ قاشق
خامه نیم پیمانه
روغن به میزان لازم
نمک به میزان لازم
طرز تهیه ی استیک فلفل
گوشت را به صورت چهار تکه استیک به کلفتی دو الی سه سانتی متر ببرید،در یک الی دو قاشق فلفل سیاه بغلتانید و نیم ساعت بخوابانید.
تابه را داغ کنید یک قاشق روغن بریزید و پیش از آنکه روغن دود کند استیک را در تابه بگذارید و حرارت را اندکی کم کنید. پست از سه الی چهار دقیقه برگردانید و سه الی چهار دقیقه بعد نمک بپاشید بردارید و در ظرف بگذارید.
بعد از برداشتن استیک از تابه ، خامه را در تابه بریزید و با کاردک چوبی کف ماهیتابه را بتراشید و با خامه مخلوط کنید. مواد داخل تابه را روی استیک خالی کنید و در آخر باقی مانده فلفل را روی خامه بپاشید.استیک شما آماده است.لذت ببرید!