برگزیده های پرشین تولز

آموزش کامل طرز تهیه شیرینی مربایی

elhamamiran

Registered User
تاریخ عضویت
18 می 2018
نوشته‌ها
303
لایک‌ها
24
سن
33
shirini-morabai-min.jpg
شیرینی مربایی یا همان شیرینی مشهدی از شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار می باشد و جزو دسته شیرینی های خشک قرار می گیرد. این شیرینی علاوه بر شیرینی مشهدی به شیرینی آلمانی و شیرینی مارمالادی هم مشهور است. شیرینی مربایی به دلیل ماندگاری طولاتی مدت و البته خوشمزگی بی نظیرش جزو دسته شیرینی های عید قرار می گیرد.
مواد لازم شیرینی مربایی
کره نرم شده 1 لیوان - 230 گرم
شکر 2/3 لیوان - 230 گرم
وانیل 1 قاشق چایخوری
گلاب 1 قاشق چایخوری
آرد 2 لیوان + 2قاشق غذاخوری - 260 گرم
مربا نصف لیوان
شکر 120گرم
خامه 1 قاشق غذاخوری
وانیل شکری نصف قاشق چایخوری
مراحل تهیه شیرینی مربایی
1. ابتدا همه مواد را از یخچال خارج می کنیم تا به دمای محیط برسند. برای شروع کره را در یک ظرف گود مانند به مدت یک دقیقه هم می زنیم تا پفکی شود. سپس شکر را به آرامی و به تدریج اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا شکر و کره باهم مخلوط شوند.

2. پس از آن گلاب و وانیل را اضافه می کنیم و دوباره کمی هم می زنیم. بعدش آرد را سه بار الک می کنیم تا خوب هوا بخورد و سبک شود و در نهایت آرد را در 3 مرحله به تدریج و به آرامی به موادمان اضافه می کنیم و به صورت مرتب هم می زنیم تا همه مواد به خوبی باهم مخلوط شوند.

3. بعد اینکه خمیر شیرینی آماده شد، آن را داخل یک پلاستیک چرب شده می گذاریم و درش را می بندیم و به مدت 2 ساعت در یخچال می گذاریم تا خودش را بگیرد. بعد از 2 ساعت فر را با دمای 150 درجه سانتی کراد روشن می کنیم تا گرم شود. و داخل سینی فر کاغذ روغنی می اندازیم.

4. در این مرحله سطح کار خود را آرد می پاشیم و خمیر را با کمک وردنه و به قطر 4 میلی متر پهن می کنیم و بعدش با قالب های آماده شیرینی مربایی، شروع به قالب زدن خمیر می کنیم. برای مثال می توانید از یک قالب قلب توپر و یک قالب قلب توخالی استفاده کنید و بعد از قالب زدن، خمیر قلب توخالی را روی خمیر قلب تو پر بگذارید و وسط آن را با مربا و یا مارمالاد پر بکنید. یا هر شکل دیگری که دوست داشتید.

5. البته در صورتی که قالب در دسترس نداشتید، می توانید از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و با دست خوب گردش کنید و داخل سینی فر بگذارید. بهتر است دست تان را چرب کنید تا خمیر نچسبد و اگر خمیر زیادی چسبنده بود می توانید 1 ساعت دیگر آن را در یخچال بگذارید. بعد از اینکه تمامی خمیرها را گرد کردیم و روی سینی چیدیم، حالا وسط آن ها را با دست گود می کنیم و داخلش کمی مربا یا مارمالاد می ریزیم.

6. در این مرحله سینی حاوی شیرینی های مربایی را داخل فر گرم شده با دمای 150 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه قرار می دهیم تا به خوبی بپزد. بعد از اینکه شیرینی های مربایی به خوبی پخت، آن ها را از فر خارج می کنیم و به مدت حداقل نیم ساعت صبر می کنیم تا خنک شوند.
 
بالا