آيا اين كار رو ميشه با Mt انجام داد؟

Persia

Registered User
سلام.
يه سوالي دارم. با يه مثال فرضي سوالمو توضيح مي دم:
فرض کنيد يه سايت داريم: www.domain.com
يه mt روش نصب کرديم. با اين mt چند تا وبلاگ راه انداختيم هر کدوم تو يه سابدومين:
1- در http:/sport.domain.com اخبار ورزشي رو مي خواهيم بنويسيم که با تايپ آدرس اين سابدومين اخبار ورزشي رو نشون يده. اين قسمت علاوه بر آرشيو هفتگي و ماهيانه و . . . آرشيو موضوعي هم داشته باشه: فوتبال، واليبال و . . .
2- در http://politic.domain.com اخبار سياسي باشه. مثل بالا. با آرشيو موضوعي(سياست خارجي، سياست داخلي و . . .) و . . .
3- به همين شکل اخبار هنري، علمي، اقتصادي و . . . هر کدوم يه سابدومين داشته باشند.

سوال:
مي خواهيم در صفحه اول سايت http://www.domain.com:

1- در قسمتهاي جداگانه براي هر موضوع(ورزش، سياست و . . .) عنوان يک خبر رو به انتخاب ما (آخرين خبر نه. اوني که ما انتخاب مي کنيم) با فونت بزرگ نشون بده.
2- در ادامه آخرين اخبار مربوط به هر موضوع رو نشون بده. مثلا پنج عنوان اول رو با ذکر چند خط اول خبر نشون بده. براي 5 خبر بعد فقط عنوانش رو نشون بده.
3- کلا نظرتون در مورد اين نحو سازماندهي اطلاعات چيه؟(منظورم ايجاد يک سابدومين براي هر موضوع)
4- کلا استفاده از MT براي پياده سازي همچين سايتي خوبه؟ پيشنهاد شما چيه؟
5- ايا تو MT ميشه هر Category خودش به چند Subcategory تقسيم بشه؟ مثل:

1- سياست
1-1-سياست خارجي
1-2 سياست داخلي
1-3 اخبار مجلس
. . .
2- ورزش
2-1- فوتبال
2-2- واليبال
. . .

ببخشيد سوالم طولاني شد. :blush:
 

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تمامي اين چيزهايي كه شما گفتيد امكان پذير هستش خيلي ساده تر از اين روشي كه شما نوشتيد. اگر خواستي دقيقا بگو چه ميخواهي تا برات بنويسم چه كار كني...
 

Persia

Registered User
1- روش استفاده از ساب دومین بده؟
2- میشه تو MT هر Category خودش شامل چند SubCategory باشه؟(مثالشو بالا زدم)
3- اگه حوصله داشتین یه بار دیگه پست قبلیمو بخونین. ممنون.
 

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
به نقل از Persia :
1- روش استفاده از ساب دومین بده؟
2- میشه تو MT هر Category خودش شامل چند SubCategory باشه؟(مثالشو بالا زدم)
3- اگه حوصله داشتین یه بار دیگه پست قبلیمو بخونین. ممنون.
1. براي اينكار مي توني از پلاگين MTOtherblog استفاده كني.
2. براي داشتنSubCategories به لينك زير مراجعه كن:
http://www.rayners.org/2003/08/19/subcategories.php
پست قبلي رو هم خوندم ديگه سوالي هستش؟ ;)
 

ehsan

Administrator
موضوع جالبیه. این مشکل رو تقریبا همه دارن و راههای مختلفی داره. ولی منطقی ترین راه همینه که مشاهیر عزیز گفت. بازم اگه توضیحات بیشتری خواستی بگو که در موردش بحث کنیم.
 

Nicnam

Registered User
كار سختي نيست ها!
فكر مي كنم لازمه براي پابليش تو هر ساب دوميني، يه وبلاگ جداگانه درست كرد و اون وقت اگه از پلاگين MTOtherBlog هم استفاده كني، بايد بنشيني php بنويسي تا از نظر تاريخ، بتوني مطالب وبلاگ هاي مختلف رو مرتب كني و ...

حالا يه سوالي!؟
براي پابليش يه وبلاگ تو چند تا ساب دومين، مي شه فايل رو تو فولدر public_html/subdomain ريخت!؟ يعني تو WeblogConfig آدرس پابليش رو Path اصلي سايت داد و آدرس پابليش آرشيوهاي Category رو <$MTCategoryName$>/ وارد کرد!؟
 

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
اگر بخواهي كه سايت صفحه اصلي داشته باشي و براي هر موضوع يه ساب دومين داشتي باشي و هر زماني كه يكي از آنها رو آپديت كردي صفحه اصلي هم آپديت بشه مي توني از روش لينكدوني استفاده كني با استفاده از MTOtherBlog اينطوري به نظرم راحترين كار باشه.
 

Nicnam

Registered User
مشاهير عزيز
شما چرا متوجه نيستي!؟
اين كار چند تا مشكل اساسي داره. مثلا شما يه فكري براي اينا يه فكري بكن
1- search
2- Sort كردن تمام Entryهاي وبلاگ هاي مختلف بر حسب تاريخ يا ...
 

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
به نقل از Nicnam :
مشاهير عزيز
شما چرا متوجه نيستي!؟
اين كار چند تا مشكل اساسي داره. مثلا شما يه فكري براي اينا يه فكري بكن
1- search
2- Sort كردن تمام Entryهاي وبلاگ هاي مختلف بر حسب تاريخ يا ...
خوب اينها هم راه داره
1. براي اينكار مي توني از Multiple Search Enigine (از اسمش نترسي من چيزي معادل فارسي پيدا نكردم) استفاده كني در اين نوع سرچ مي توني طوري كه وبلاگهايي كه مي خواهي باهم سرچ كنه. اگر اطلاعات بيشتر در اين زمينه خواستي به پستها قبلي اين بخش مراجعه كن و يا بهم خبر بده تا مرجع انگليسي برات بذارم.
2. منظور شما از سورت كردن چيه؟ مگر همون لينكوني كه من گفتم اينكار رو نمي كنه بعد اينكه علت اينكه شما ساب دومينهاي مختلف رو ميسازيد چيه؟ مگر نمي خواهيد هر ساب دومين يه موضوع داشته باشه؟ پس اينها به هم ربطي ندارند و هر ساب دومين در يك بخش نوشته ميشه و فقط شما در يك صفحه تمامي آنها رو نمايش ميديد( اين فكر يه چيزي شبيه مجله الكترونيكي ميشه)...
 

Persia

Registered User
به نقل از Mashaheer :
علت اينكه شما ساب دومينهاي مختلف رو ميسازيد چيه؟ مگر نمي خواهيد هر ساب دومين يه موضوع داشته باشه؟ پس اينها به هم ربطي ندارند و هر ساب دومين در يك بخش نوشته ميشه و فقط شما در يك صفحه تمامي آنها رو نمايش ميديد( اين فكر يه چيزي شبيه مجله الكترونيكي ميشه)...
آره. مثلا در يک ساب دومين اخبار هست و در يک ساب دومين گزارش و تحليل. يه نفر با وارد کردن آدرس ساب دومين مربوطه مستقيم ميتونه بره تو قسمت اخبار يا گزارش. هر قسمت هم خودش آرشيو موضوعي و روزانه و ماهيانه و . . . داره. اما در صفحه اول ليست آخرين عناوين قسمت اخبار و قسمت گزارش رو داشته باشه.(بطور اتوماتيك) حالا يا در دو ليست جدا در صفحه اول، يا در يك ليست به ترتيب زمان نوشته شدن.
1- با اين حساب قضيه شدنيه؟
2- يه چيز ديگه: تو قضيه وبلاگ فوقش يه نفر روزي دو سه تا مطلب بنويسه. اما براي اخبار روزانه 30-40 تا موضوع نوشته ميشه و يك ماهه ممكنه بيش از 1000 مطلب نوشته بشه. اين ايرادي نداره؟
3- ميشه مثلا براي ورود به يكي از سابدومين ها پرميشن گذاشت كه فقط يوزرهاي تعيين شده بتونند مطالب رو ببينند؟
 

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
بله پرشيا جان همه اين چيزهايي كه گفتي شدني هستش به چندين روش و با نظرات مختلف
 

Persia

Registered User
خوب حالا مقدمات كار آماده است.
يعني يه مووبل تايپ نصب كردم و سه تا وبلاگ ساختم كه هر كدوم تو يه سابدومين نصب شدن. اينجوري:
http://a.domain.com
http://b.domain.com
http://c.domain.com

1- مي خوام تو صفحه اول سايت http://www.domain.com آخرين عناوين هر سه تا وبلاگ رو بصورت جدا داشته باشم. چجوري؟
2- يه سوال ديگه هم دارم: در اين شرايط ما سه تا مسير داريم که فايلهاي استاتيک هر وبلاگ در اونها ريخته ميشه. آيا فولدرهاي Doc و Images که در زمان نصب در يکي از مسيرهاي استاتيک کپي کرديم بايد در بقيه مسيرهاي استاتيک هم کپي کنيم؟ در فايل mt.cfg در قسمت معرفي مسير فايلهاي استاتيک کدوم مسير رو بديم؟

ممنون.
 

sina1808

Registered User
چرا اينقدر سخت گرفتين . . .
حق با مشاهير هست ديگه
پرشيا جان نيازي به كپي كردن پوشه هاي Doc و Images نيست
اصلا اين موضوع ربطي به mt.cfg نداره . . .
حالا فرض كنيد سه وبلاگ دارن كار خودشون رو تو سه تا ساب دامين انجام ميدن
براي اينكه آخرين مطالب هر كدام از اينها تو صفحه اول نشون بده بايد بريد به وبلاگي كه ايندكسش تو پابليك اچ تي ام ال درست ميشه و تمپلتي واردش گنيد كه بر اساس پلاگين mtotherblog و بر اساس آدي ديگر وبلاگ ها مطالب رو نشون بده
حالا اگه آيدي ساب دامين a دو (2) باشه بايد اين كد رو تو تمپلت صفحه اول قرار داد . . .

<MTOtherBlog blog_id="2">
<MTEntries lastn="15">

<$MTEntryBody$>

</MTEntries>
</MTOtherBlog>

اين كد مياد محتواي وبلاگ دوم رو به تعداد 15 تا تو صفحه اول نشون ميده
البته بايد توجه كنيد كه پلاگين مربوطه رو نصب كنيد
براي نشون دادن عنوان هر مطلب هم ميتونيد بجاي <$MTEntryBody$> از كد زير استفاده كنيد
<a href="<$MTEntryPermalink$>"><$MTEntryTitle$></a>
اين كد باعث به وجود اومدن يه لينك با محتواي عنوان خبر و لينك مستقيم خبر در سابدامين مربوطه ميشه
 

Persia

Registered User
دو تا سوال:
1- براي نصب Plug-ins فقط فايل مربوطه رو در فولدر cgi-bin/mt/plug-ins كپي كنيم تمومه؟
2- در http://www.domain.com هيچ وبلاگي نصب نيشت و من مي خوام index.html رو خودم با Front page بسازم. حالا بازم ميشه؟!
 

sina1808

Registered User
جواب سوال اول = بله
جواب دوم = هرگر اين كار رو نكن . . .
پس اين امتي چي كاره هست ؟ :)
 

aaber_piade

Registered User
خوب من هم كه هميشه ساز خودم رو ميزنم: بهترين راه اينه كه تمپليت هايي داشته باشي كه از مطالب داخل هر ساب داميني خروجي بگيره با php يا ssi يا js يا هرچي هم در حجم فايل هاي استاتيك صرفه جويي ميشه هم در تعداد ريبيلد كردن هاي اضافي .. ساختن خروجي js ممكنه يك قدري سخت باشه.. برنامه هايي هستن روي وب كه اينكار رو ميكنن كه بايد براش سرچ كنيد يا با php هم ميشه كه روش هاش قبلا همين جاها بحث شده.. البته اينجا همه موافق استفاده از MTOtherBlog هستن :)
 

Persia

Registered User
من فك كنم اين ايده بهتر باشه. چرا؟ چون من در صفحه اول سايت http://www.domain.com وبلاگي ندارم و مي خوام با frontpage طراحيش كنم. در نتيجه از تگهاي mt نميتونم استفاده كنم.
حالا هر كي مي تونه كمك كنه يه توضيحي بده از چه روشي استفاده كنم؟(توضيح: من جاوا و php و . . . بلد نيستم)
ممنون.
 

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
اگر توجه كرده باشيد پلاگين MTOtherblog اين مشكل داره كه زماني كه شما يه وبلاگ رو آپديت كرديد با صفحه اصلي را هم آپديت كنيد (مثل لينكدوني) براي حل اين مشكل همانطوري كه عابر عزيز نوشتند بايد با استفاده از اون پلاگين و پي اچ پي طوري تنظيم كني كه اون مشكل هم برطرف بشه. (براي راحتي مي توانيد از تكنيك لينكدوني كه نويد نوشته استفاده كنيد)
 
بالا