آژانس هواپیمایی
pop up

آيا اين هم يكجور هك هستش ؟!

شروع موضوع توسط Asalbanou ‏29 ژانویه 2008 در انجمن vBulletin و IPB

  1. Asalbanou

    Asalbanou Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 دسامبر 2007
    نوشته ها:
    70
    تشکر شده:
    0
    سلام

    ايا اين هم يك جور هستش

    [​IMG]

    بالاي صفحات فروم يك مثلث هست كه مي تونن واسه مناسبت ها يك عكش بزارن ؟
     
  2. paymanmj

    paymanmj کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    277
    تشکر شده:
    0
    نه عزيزم اين يه کد ساده java هست ربطی به vb يا برنامه نداره
     
  3. Asalbanou

    Asalbanou Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 دسامبر 2007
    نوشته ها:
    70
    تشکر شده:
    0
    جداً ؟!! جاوا ؟!! شما كدش رو داريد ؟
     
  4. paymanmj

    paymanmj کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    277
    تشکر شده:
    0
    شما اينجا ميتونيد online بسازيد:
    http://www.quickribbon.com/
    اين هم کد برای ساخت خودش:
    فقط بايد تو کد جای آدرس عکس آدرس لينک ... را عوض کنيد.

    کد:
    <script>
    res = "<div style=\"position:absolute;right:100%;top:0px;overflow:visible;height:163px;width:163px;background-image:url('http://300themovie.info/300.gif');background-repeat:no-repeat;background-position:-200px;background-color:transparent;padding:0;color:#000;font-family:helvetica,verdana,arial,tahoma,sans-serif;z-index:1000000000;border:medium none;float:none;margin-right:-163px; margin-left:0; margin-top:0; margin-bottom:0 \"><img src=\"http://300themovie.info/300linking.gif\" width=\"163\" height=\"163\" border=\"0\" usemap=\"#linkmap\" /><map name=\"linkmap\" id=\"linkmap\"><area shape=\"poly\" alt=\"hmm\" coords=\"0,163,163,0,133,0,0,133\" href=\"http://300themovie.info\" /></map></div> "
    document.write(res);
    </script>
    
    
     
  5. Asalbanou

    Asalbanou Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 دسامبر 2007
    نوشته ها:
    70
    تشکر شده:
    0
    سلام واقعاً ممنون از شما اين كدها رو بايد كجا كپي كرد ، چون تو اون سايت نوشته در source code وبسايتتون كه در وي بي چنين چيزي پيدا نكردم شرمنده اينقدر سوالام مبتدي هست [​IMG]
     
  6. TehranNet

    TehranNet کاربر فعال فوتبال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آپریل 2006
    نوشته ها:
    4,447
    تشکر شده:
    541
    محل سکونت:
    Tehran
    دربخش ویرایش قالب در سورس کد قسمت HEADER قرار دهید
     
  7. boxilink
  8. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,348
    تشکر شده:
    1,321
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    لازم نیست جاوا هم باشه. کافیه اون div رو بذاری زیر body.
    مثلا برای پی تی:
    کد:
    <div style=" width:135px; height:135px; background-image:url(images/misc/moharram.gif); background-repeat:no-repeat; position:absolute; top:0px; left:0px; z-index:999;"> </div>
    
     
  9. paymanmj

    paymanmj کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    277
    تشکر شده:
    0
    خواهش ميکنم :)
    البته در قسمت header يا body فرقی نداره هر 2 جا اجرا ميشه:D
    در صورت امکان آدرس سايت هم بزاريد ما نتيجه کار را هم ببينيم ديگه :whistle:
     
  10. Asalbanou

    Asalbanou Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 دسامبر 2007
    نوشته ها:
    70
    تشکر شده:
    0
    سلام ممنون از همگي عزيران امتحانش كردم كاملاض جواب داد البته من الان دارم روي لوكال هاست امتحان مي كنم رفت روي سرور خدممتون مي گم البته سايتم آبرو ريزي هست [​IMG]
     
  11. Role

    Role Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 دسامبر 2007
    نوشته ها:
    124
    تشکر شده:
    1
    من واسه یه فایل فلش

    این کد رو می زارم بعد از بادی

    ولی

    نمیره گوشه روی لوگو

    و میره یر لوگو

    PHP:
    <embed type="application/x-shockwave-flash"
    pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" width=1007 height=150" src="https://www.mypersianforum.com/1.swf" bgcolor="#FFFFFF" quality="high"
    swLiveConnect="true" allowScriptAccess="samedomain"
    ></embed>
     
    Last edited: ‏11 سپتامبر 2008