آژانس هواپیمایی
pop up

آپلود فایل از یه سایت دیگه رو هاستمون

شروع موضوع توسط saeid_omrani ‏1 فوریه 2008 در انجمن Script آماده

  1. saeid_omrani

    saeid_omrani Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2003
    نوشته ها:
    231
    تشکر شده:
    3
    سلام
    یه اسکریپت کوچولو می خوام که لینک یه فایل رو بهش بدیم، آپلود کنه رو هاست خودم؟
    ممنون
     
  2. alizali

    alizali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    660
    تشکر شده:
    19
    اسکریپت رپیدلیچاین کار رو هم برای شما انجام خواهد داد
     
  3. m-sh

    m-sh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    1,033
    تشکر شده:
    9
    بله ، برنامه هایی مثل rapidleech یا rapidget به راحتی این کار را انجام می دند

    ( البته توجه کنید که از اون جا که این اسکریپت ها فشار زیادی به سرور میارند در اکثر هاست ها ممنوع هستند )
     
  4. saeid_omrani

    saeid_omrani Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2003
    نوشته ها:
    231
    تشکر شده:
    3
    سلام
    بله اتفاقا اول همین ها رو تست کردم ولی اصلا اجازه ران شدنشون رو نمی ده سرور.
    چیز دیگه ای نیست؟!

    راستی من از هر دو سایت ftp دارم. در واقع هر دو ماله خودمه. می خوام فایل رو از رو یکی به اونیکی انتقال بدم. با داشتن ftp از هر دو چی؟
     
  5. m-sh

    m-sh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    1,033
    تشکر شده:
    9
    من اسکریپت دیگه ای سراغ ندارم

    ولی اگه امکان ftp هست می تونم با هزینه کم براتون دانلود و روی اون هاست آپلود کنم

    اگه خواستید حجم فایل ها را به info(at)skyhost(dot)ir ایمیل کنید تا بتون قیمت بدم

    موفق باشید
     
  6. hosseintdk775

    hosseintdk775 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    461
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    http://www.rastgo.com htp://www.rastgo.net ww
  7. boxilink
  8. salehnia

    salehnia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    1,033
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    شیراز
    به اسکریپت نیاز چندانی نیست !
    اگه به شل دسترسی داری خیلی راحت میتونی فایل رو از یک سرور دیگه آپلود کنی رو هاستتت .
    من با شل لینوکس که رو اکثر سرویس دهنده های وب اینو ارائه میدن انجام میدم ..
    به ادمبن سرور بگو SSH رو برات فعال کنه . بعد با دستور wget انتقال میدی .!
     
  9. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    از دستور copy() معمولي خود php استفاده كن