آژانس هواپیمایی
pop up

آیا آیسی با این مشخصات وجود داره یا نه

شروع موضوع توسط enh ‏8 آگوست 2007 در انجمن برق و الکترونیک

  1. enh

    enh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2007
    نوشته ها:
    7
    تشکر شده:
    0
    با سلام خدمت همه دوستان

    من در حال ساخت یه مدار هستم که تو یه قسمت گیر کردم و ممنون می شم اگه بهم کمک کنید



    می خواستم بدونم آیسی وجود داره که هر بار که یه پایه مشخص از اون یک میشه خروجی رو به پایه بعدی منتقل کنه
    مثلا دفعه اول که به پایه اولش یه پالس میفرستیم خروجی به پایه 2 بره و دفعه بعد که پایه اول 1 شد خروجی به پایه سوم بره وهمین طور در دفعه های بعدی به پایه چهرم و پنجم و الی آخر


    ممنون میشم اگه کمکم کنید













    -----------------------------------
     
  2. alibeigi

    alibeigi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2007
    نوشته ها:
    8
    تشکر شده:
    0
    74164 شاید این بتونه کارتو راه بندازه
     
  3. enh

    enh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2007
    نوشته ها:
    7
    تشکر شده:
    0
    خیلی ممنون که به سوالم جواب دادید

    اگه یک مقدار در مورد این آیسی توضیح بدید ممنون می شوم












    -_______________________
     
  4. Mehrdad001

    Mehrdad001 کاربر فعال برق و الکترونیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏27 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    243
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    زیر خطوط 400 کیلو ولت !
    خودت می تونی چنین چیزی رو درست کنی
     
  5. Mehrdad001

    Mehrdad001 کاربر فعال برق و الکترونیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏27 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    243
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    زیر خطوط 400 کیلو ولت !
    آی سی ای که ایشون معرفی کردن یه شیفت رجیستره.
    شیفت رجیستر یعنی پایه یک هر چی داشته باشه با یه کلاک پالس به پین بعدی میره و همین طور...
    خیلی کارا می تونی باهاش بکنی.
     
  6. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    این چیزیه که میخوای با 10 خروجی. http://www.doctronics.co.uk/4017.htm
     
  7. boxilink
  8. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    کلاک پالس به خروجی بره؟ این دیگه چه استفاده ای میتونه داشته باشه آخه؟
     
  9. Smiley

    Smiley Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 مارس 2003
    نوشته ها:
    623
    تشکر شده:
    0
    خود پالس رو به خروجي نميبره :happy: اطلاعات روي پايه رو با هر پالس منتقل ميكنه ! ولي آي سي كه شما معرفي كردين اكر اشتباه نكنم پالس رو پايه به پايه منتقل ميكنه ...
     
  10. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    اطلاعات روی پایه رو منتقل میکنه؟ این اطلاعات روی پایه همون اطلاعات کلاک هست دیگه؟ کلاک یا 0 هست یا 1 ! و خروجی هم همیشه 1 یا صفر هست ! خوب الان این حرف شما چه معنی میده؟ [​IMG] [​IMG] یا منظورتون رو من نمیگیرم؟ [​IMG]
     
  11. enh

    enh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2007
    نوشته ها:
    7
    تشکر شده:
    0
    آقا من یکم بفهمی نفهمی گیج شدم

    من منظورم اینه که آیسی اگه یه پالس بهش وارد شد بتونه اطلاعات پایه یک را انتقال بده به پین های بعدی







    _______________________________
     
  12. Mehrdad001

    Mehrdad001 کاربر فعال برق و الکترونیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏27 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    243
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    زیر خطوط 400 کیلو ولت !
    ببین هر چی رو پین 1 باشه چه 0 و چه 1 با یک کلاک پالس به پین 2 میره و با کلاک پالس بعدی به پین 3 میره ...

    خود کلاک پالس که جایی نمیره!
     
  13. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    اطلاعات کدوم پایه؟ اینو بگو !! یعنی یه ورودی جدا داشته باشه و خود ic هم نقش یه سوییچر رو داشته باشه؟
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    دقیقا ! اطلاعات کلاک چیزی بجز صفر و یک نیست که ! با یه فرکانس مشخص حالا! هربار این صفر یک بشه یعنی یه کلاک زده شده ! پس عملا اطلاعات خاصی نمیشه به پایه کلاک وارد کرد.
     
  16. Mehrdad001

    Mehrdad001 کاربر فعال برق و الکترونیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏27 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    243
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    زیر خطوط 400 کیلو ولت !
    خوب ما هم که چیزی نگفتیم.کلاک پالس یا صفره یا یک وقتی که کلاک بعد از یه صفر ،یک بشه اصطلاحا میگن یه کلاک پالس زده شد.
     
  17. Mehrdad001

    Mehrdad001 کاربر فعال برق و الکترونیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏27 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    243
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    زیر خطوط 400 کیلو ولت !
    اصلا کلاک پالس به اطلاعات بقیه پایه ها ربطی نداره
     
  18. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    منم که همینو میگم ! [​IMG]
     
  19. Mehrdad001

    Mehrdad001 کاربر فعال برق و الکترونیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏27 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    243
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    زیر خطوط 400 کیلو ولت !
    خوب همین شیفت رجیستر حلال مشکلته دیگه.
    اگه خواستی بگو تا اتصالاتشو برات بکشم
     
  20. enh

    enh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2007
    نوشته ها:
    7
    تشکر شده:
    0
    یعنی از آیسی(74164) استفاده کنم یا از این یکی (4017) کدومشون این مشخصات رو داره


    ______________________
     
  21. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    من هنوز نمیدونم چیکار میخوای بکنه برات آی سیه دقیقا؟ [​IMG]
     
  22. Mehrdad001

    Mehrdad001 کاربر فعال برق و الکترونیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏27 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    243
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    زیر خطوط 400 کیلو ولت !
    4017 که شمارندس.

    بخای اونجور چیزی بگیری ازش درد سره.

    همون قبلی رو استفاده کن مال این کاره.