آژانس هواپیمایی
pop up

اتصال دو مانيتور به يك كيس جهت كنترل

شروع موضوع توسط m-sh ‏16 آگوست 2004 در انجمن بایگانی

  1. m-sh

    m-sh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    1,033
    تشکر شده:
    9
    با سلام

    به چه صورت مي توان دو عدد مانيتور . موس و كيبورد را به يك كيس متصل كرد ؟

    ( با اين كار مي خواهم يك نفر مدير بر روي كار اپراتور نظارت كند يعني هركاري كه او انجام مي دهد روي مانيتور دوم نيز قابل مشاهده باشد و در صورت لزوم مدير كار او را اصلاح كند ... )

    فاصله مانيتور . كيبورد و ماوس دوم از كيس در حدود 5 تا 6 متر مي باشد.

    ممنون
     
  2. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,214
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    با كارت گرافيك 2 خروجي ميشه 2 تا مانيتور رو وصل كرد. موس و كي هم ميشه اما مشكلش اينه كه در آن واحد فقط يك موس و كي بايد كار كنه و خوب با هم قاطي ميشه كه :eek: اين چه مدلشه ديگه :rolleyes:
     
  3. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    UAE
    سوال جالبيه
    من هم يه سوال دارم: آيا ميشه دو كيس رو به يك مانيتور وصل كرد؟ :) ;)
     
  4. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,214
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
  5. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    UAE
    آخه خيلي وقتها هستش با خودم فكر ميكنم اگر كامپيوتر هم مثل تلويزيون اگر ميتونست در يك زمان دو كار (دو شبكه رو در يك جا پخش كنه) كنه چقدر خوب ميشد به خصوص براي كسي كه كارش در رابطه با فرمت و از اين چيزها باشه ;) (چه فكري نابغه هاي كامپيوتر كجايند يه ايده جديد :lol: )
     
  6. m-sh

    m-sh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    1,033
    تشکر شده:
    9
    مشكلي نيست! نياز به استفاده همزمان نيست.

    فقط هدف از اين كار كنترل اپراتور هست نه اين كه دو نفر با يك كيس كار كنند ...

    يعني هرچيزي كه تو مانيتور اول نشون داده مي شه تو مانيتور دوم هم نشون داده بشه و در صورت لزوم تصحيح بشه.

    ممنون راهنمائي كنيد.

    حتي با استفاده از 2 تا كامپيوتر هم بشه مشكلي نيست.
     
  7. boxilink
  8. adnan

    adnan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,250
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    مشهد
    اتصال دو مانتيوتر به يك كيس بسيار راحت است و ساده ترينش هموني كه گفتند ( با كارت گرافيك )
     
  9. Mahiar0

    Mahiar0 کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2004
    نوشته ها:
    10,187
    تشکر شده:
    1,166
    محل سکونت:
    رشت
    سلام مي توني طريق كامل شو توضيح بدي اگر هم جايي نوشتي لينكشو بده
    ممنون
     
  10. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,214
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    با يك كارت گرافيك 2 Display .
    اگه بخواين 2 كيبرد و موس رو به يكك كيس وصل كنيد ميتونيد از يك موس ps2 و يك موس ديگه كه usb باشه استفاده كنيد يا اينكه موس اول ps2 و موس دوم بي سيم كه اون ماسماسكش به usb بخوره.
    كيبرد هم همينطور! يكيش ps2 و يكي ديگش usb .
     
  11. Mahiar0

    Mahiar0 کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2004
    نوشته ها:
    10,187
    تشکر شده:
    1,166
    محل سکونت:
    رشت
    مي شه يكم زير ديپلمي بگي تا متوجا بشم با سيستم قديمي پنتيو 2 كار مي كنه چي مي خواد ؟
     
  12. adnan

    adnan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,250
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    مشهد
    نگاه کنید اگر سیستمتان کارت گرافیکی داشته باشه که بشه 2 مانیتور بهش وصل کرد که کارت راه میافته

    سخت افزارهایی هم هنستند که مثل چند راه میمونه که کیس به آن متصل میشه و اون چندین خروجی داره که مانیتورها بهش متصل می شوند .

    مثل ویترین این شرکتها که مانیتورهایش همه یک چیز را نشان می دهد .

    بهرحال یکم هزینه بردار است ...
     
  13. m-sh

    m-sh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    1,033
    تشکر شده:
    9
    موس و كيبورد را امتحان كردم با يك موس و كيبورد بي سيم كارم حل شد!

    فقط مي مونه وصل كردن مانيتور دوم!

    كارت گرافيكي من به يك مانيتور فقط وصل مي شه و يك خروجي تلويزيون هم داره از اون نمي شه براي مانيتور دوم استفاده كرد ؟

    اگه نمي شه لطفا يك كارت گرافيك معرفي كنيد كه بش 2 تا مانيتور وصل بشه!؟؟

    ممنون از راهنمائي هاي خيلي خوبتون
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. adnan

    adnan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,250
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    مشهد
    بيشتر كارتهاي گرافيكي كه من سراغ دارم يا خروجي مانيتورش كار مي كنه يا خروجي تلويزيون و نمي توني هردو را باهم داشته باشي !!!
     
  16. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    16
    نه تا اونجا که من میدونم خیلی از وقتها تو تنظیمشون رو اگه درست تنظیم کنی مشکل برطرف میشه و اگرنه نمی تونی وقتی مثلامدیا پلایر داره تصویر پخش میکنه و خروجی تلوزیون هم داری تو مانیتور تصویر برنامه در حال پخش رو ببینی و تو مدیاپلایر یه صفحه سیاه میاد!
     
  17. SherlockHolmes

    SherlockHolmes کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏15 می 2004
    نوشته ها:
    3,017
    تشکر شده:
    841
    نه بابا اصلا تو همچين چيزي نميخواي
    تو ميخواي مانيتور كاربر ديگه رو ببيني!درسته؟
    خوب تو به سيستم مانيتورينگ احتياج داري كه توي بعضي از كلاسهاي درس استفاده ميشه!
    بعضي نرم افزارها هم اينكار رو انجام ميدن كه اسمشونو نميدونم :D
     
  18. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    16
  19. m-sh

    m-sh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    1,033
    تشکر شده:
    9
    من مشكلم حل شد !

    فقط يه سوال دارم مي شه مانيتور را هم بي سيم كرد ؟

    اگه نميشه 5-6 متر سيم براي مانيتور هست ؟
     
  20. adnan

    adnan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,250
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    مشهد
    نه مهرداد جان !

    بستگي به كارت گرافيك داره ! مثلا كارت گرافيك من خروجي همزمان به تلويزيون همراه با مانيتور را نداره . هر كدام را فعال كنم آن يكي غير فعال ميشه !!! كارت گرافيكم TNT 16 است ولی خب کارتهایی هستند که هردو را همرمان انجام می دهند .

    بعضی از کلاسهای آموزشی هم همینکار را می کنند . یعنی تلویزیون بطرف دانشجویان و مانتیور بطرف مربی است .
     
  21. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    16
    خوب بعضی ها اره!به ویژه اگه قدیمی باشند! (منظورت اینه که اگه خروجی تلوزیونو فعال کنی کاملا تصویرت میره یا فقط تصویر رو مدیاپلایر میره؟؟؟)
    ولی الان باتوجه به اومدن مونیتورهای با یک ورودی و دو خروجی و ویدئو پرژکتورها دیگه کم کم از اون روش که شما میگی تو اموزشگاها کمتر استفاده میشه! چون کیفیتش پاینه!
     
  22. m-sh

    m-sh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    1,033
    تشکر شده:
    9
    من الان فقط گير مانيتور هستم!

    هيچ جوري نميشه مانيتور را به صورت بي سيم 10 متر اون طرف تر قرار داد ؟

    ( سيم افزايش طول مانيتور هم پيدا كردم ولي حداكثر طولش 3 متر بود فروشنده مي گفت كه مي شه 4 تا سر هم كني مي خواستم ببينم كيفيت تصوير خراب نمي شه ؟؟ )

    ممنون