آژانس هواپیماییexchanging

ارتباط با SQL Server

شروع موضوع توسط amironline ‏8 دسامبر 2005 در انجمن asp , ASP.NET

  1. amironline

    amironline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    674
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tabriz
    من اين كد رو نوشتم ولي ارور ميده

    کد:
    	dim objconn,strconn
    	set objconn=server.createobject("adodb.connection")
    	objconn.open "Provider=sqloledb;Data Source=;UserId=;Password=;database=;"
    
    اينم ارورش بيد

    Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80004005'

    Invalid connection string attribute

    /snew4/admin/connect.asp, line 6
     
  2. H_R

    H_R مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2005
    نوشته ها:
    3,285
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    North Pole
    Provider=sqloledb;Data Source=;UserId=;Password=;database=;"

    تاجایی که من میدونم Data Source , database چیزهای لازمی اند مثلا Data Source رو میتونی مساوی با (local) قرار بدی و database رو مساوی با نام یکی از دیتابیس های موجود در دیتابیست !
    این یک کنکشن استرینگ ساده است برای کار کردن بi صورت local



    کد:
    "server=(local);Trusted_Connection=yes;database=master;"
    این رو تست کن ببین کار میکنه ؟!
     
  3. alirezassar

    alirezassar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    27
    تشکر شده:
    0
    آقا من هم دقیقا همین مشکل رو دارم .:(

    من میخوام از تو یه فرم asp به بانک SQL ارتباط وصل کنم .

    به من اینجوری error میده :


    Error Type:
    Microsoft OLE DB Provider for SQL Server (0x80004005)Login failed for user 'ali'. Reason:
    Not associated with a trusted SQL Server connection


    در حالی که من یه یوزر تو بخش security - logins به اسم ali تعریف کردم و به بانکم هم دسترسی داره.


    conniction string رو هم هر کاری میکنم وصل نمیشه !!!
     
  4. amironline

    amironline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    674
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tabriz
    نه من رو سرور دارم كار ميكنم والا رو لوكال مشكلي برا اجرا نيست
    ولي اين ارور رو ميده

    Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80004005'

    Invalid connection string attribute

    /snew4/admin/connect.asp, line 6
     
  5. alirezassar

    alirezassar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    27
    تشکر شده:
    0
    آقا ما رو یه راهنمایی کن .

    من ویندوزم یوزر نیم و پسورد داره . تو نصب اس کیو ال تا این عکس پایین مشکلی نیست .

    http://forum.persiantools.com/attachment.php?attachmentid=4899&stc=1&d=1134115551



    تو این مرحله من نمی تونم در حالت "use a domain user account" یه پسورد برای اکانتم وارد کنم . یعنی هر چی می ذارم error می ده .

    یا اصلا بهتره حالت "use the local system account " رو انتخاب کنم ؟؟؟؟


    اگر "use the local system account " رو انتخاب کردم -
    او نوقت باید اس کیو ال رو " windows authintcation mode " نصب کنم یا "mixed mode " ؟؟؟؟


    اگر " windows authintcation mode" رو اتنخاب کنم مثل آدم نصب میشه !!!! ولی وقتی کد زیر رو مینویسم :

    ("set cnn_insert = Server.CreateObject ("ADODB.Connection

    ";cnn_insert.Open "Provider=sqloledb;initial catalog=mybank

    اونوقت اررو میده که :


    (Microsoft OLE DB Provider for SQL Server (0x80004005
    Invalid authorization specification




    من الان مشکل کارم کجاست ؟؟؟؟؟؟؟
     

    فایل های ضمیمه:

    • aaa.jpg
      aaa.jpg
      اندازه فایل:
      35.9 KB
      نمایش ها:
      8
  6. amironline

    amironline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    674
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tabriz
    مشكل من حل شد
    فقط بايد بجاي userid مينوشتم uid
    به همين سادگي
     
  7. appbannerkhuniresbanner