آژانس هواپیماییexchanging

ارتباط دو بانك ado

شروع موضوع توسط rmb_ali ‏6 سپتامبر 2005 در انجمن Delphi

  1. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,219
    تشکر شده:
    21
    دوست يا دوستان عزيز توضيحي در مورد اتصال دو بنك براي من بفرماييد من با دستورات sql اينكارو كردم ولي مشكل دارم يعني لينك به درستي انجام نميشه بعد اون دو نقطه كه قبل از شروط لينك هست برا ي چيه اينم كد sql كه استفاده كردم

     
  2. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,219
    تشکر شده:
    21
    اقا خيلي لطف كرديد اينقده جواب داديد اقلا فرود خان هم ميومد جوابي ميداد اونم مثل اينكه رفته خوش گذروني
     
  3. bird

    bird کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 جولای 2005
    نوشته ها:
    106
    تشکر شده:
    0
    یعنی شما در برنامه تون دو تا adoconnection دارید؟ اگه اینطوره این دو تا connection چه طوری به همدیگه ربط داده شدن؟
    این یه خط sql که نوشتید، بعدش به پارامتر با این دستور مقدار می دهید؟
    'مقدار'=:ADOQuery1.Parameters.ParamByName('vam.no_h').Value
     
  4. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,219
    تشکر شده:
    21
    ممنون از پاسخت
    ببين من دوتا بانك دارم يكي مشخصات افراد رو نگه ميداره و اون يكي مشخصات وامهايي كه يه شخص داره ممكنه اصلا وم نداشته باشه و يا دو تا وام داشته باشه من ميخوام وقتي كه كاربر ركورد يه شخصي رو انتخاب ميكنه به صوت خودكار ليست وامهاي اون هم نمايش داده بشه حالا ميتوني منو راهنمايي كني ممنون ميشم
     
  5. bird

    bird کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 جولای 2005
    نوشته ها:
    106
    تشکر شده:
    0
    اگه شما دو تا DB مختلف دارید( یکی برای مشخصات افراد و دیگری برای وام ها)، فکر نکم اون عبارت sql ای که نوشته بودید، هیچوقت جواب بده. چون کلا بعد از from یا باید table قرار بگیره یا view . اما شما دو تا DB دارید نه دو تا table .( درست متوجه شدم؟)
    حالا که شما دو تا DB دارید، بنظرم بایستی از دو تا adoConnection هم استفاده کنید به همين خاطر بایستی هر وقت که رکورد مربوط به یک شخص انتخاب شد، با یک query روی DB دوم، لیست وام هایش را بدست بیاورید.
    البته شاید بهتر باشد، یک مقدار بیشتر صبر کنید تا حرفه ای ها هم بيان و یک نظری بدن چون من کمتر از یه ماهه که کار با بانک اطلاعاتی رو شروع کرده ام و تجربه ای ندارم.
     
  6. captanblack

    captanblack کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    41
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Esfahan
    سلام !

    دوست عزیز ! کاری که میخوای بکنی خیلی ساده هستش !
    اگه درست بانکت را طراحی کرده باشی ! حتما فیلدی در جدول وامها داری که یک مقدار منحصر به فرد از اشخاص را نگه ميداره ! شما بسته به اينكه چطوري راحت تر هستي ميتوني از كنترلهاي نختلفي استفاده كني ! كه ساده ترينش اينه كه خودت را درگير query ها نكني و خيلي ساده از يك dblookupcombobox و يك dbgrid استفاده كني و با set كردن فيلدهاي اونها بدون نوشتن حتي يك خط كد ! بتوني وامهاي افراد را توي dbgrid نشون بدي !

    حالا اگر هم خواستي ميتوني اصلا از كنترلهاي پايگاه داده استفاده نكني و فهرست اشخاص را با يك select query بگیریو بریزی توی یک آرایه دو بعدی و نامها را بریزی توی یک combo box بعدشم از طريق اين دو تا با change شدن combo box با يك select query ديگه وامهاي فرد را نشون بدي ! و
    .... هزاران راه حل ديگه !

    در ضمن فكر نكنم احتياجي به دو تا adoconnection باشه ! و با يكي هم كار حل ميشه !
    در ضمن شما نگقتي پايگاه داده شما چيه !

    در هر صورت موفق باشي !
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,219
    تشکر شده:
    21
    از پاسختان بسيار متشكرم پايگاه داده ايي كه استفاده كردم sql server هست و فكر كنم در مورد اون روش اول كه فرموديد منظورم استفاده از dblookupcombobox و dbgrid اگر توضيحات مبسوط تري لطف كنيد ممنون ميشم
     
  9. captanblack

    captanblack کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    41
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Esfahan
    ببین ! شما نیاز به دو تا adotable دارید تا یکی MasterSource اون یکی بشه ! شما دو تا adotable و دو تا DataSource بگذار روی فرمت و ارتباط رابا table های اصلی databaset برقرار کن بعدشم یک datagrid بگذار و وصلش کن به DataSorce که به table وامها متصل شده ! حالا master source جدول وامها را بگذار جدول اشخاض و فیلدهای master و غیره را set کن ! و برنامه را run کن !

    (ببخش ساعت 3 شب هستش و منم سرم درد میکنه وگرنه برات یک Sample میفرستادم ! گرچه خودت اگه یکم بهش ور بری ! متوجه میشی ! اما اصولش همینه که گفتم )

    خوش باشی و خوش بگذرونی !
     
  10. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,219
    تشکر شده:
    21
    اقا دستت درست ايشالله خواباي خوش ديده باشي و يا ببيني درست شد طبق همون روشي كه شما فرموديد بازم ممنون