آژانس هواپیماییexchanging

ارسال پست بصورت آف‌-لاين براي بلاگر و سرويس‌دهنده‌ها

شروع موضوع توسط Ghazmar ‏9 جولای 2003 در انجمن سرویسهای سایت ساز

  1. Ghazmar

    Ghazmar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    758
    تشکر شده:
    3
    آقا اگه خونده باشين و يادتون باشه، من از مدت‌ها پيش دنبال سيستم وبلاگ‌نوشتن بصورت آف-لاين بودم و كلي حال كردم كه بالاخره بلاگ‌اسكاي اين سيستم رو واسه خودش راه انداخت.
    خوشبختانه اين سرويس براي بلاگر هم راه افتاد. يه سايتي به اسم Bloggar.com (به Bloggar دقت كنين، Blogger نيس) يه نرم‌افزاري داده كه قبلاً يونيكد رو ساپورت نمي‌كرد، اما الان نسخة آلفاي يونيكديش رو هم بيرون داده و من تستش كردم و كار مي‌كرد.
    خيلي خوبه!
    اين آدرس كل داستان:
    [left:c4c66871bc]<a href='http://www.Bloggar.com' target='_blank'>http://www.Bloggar.com</a>[/left:c4c66871bc]
    اين آدرس جايي كه مي‌تونين نسخة جديد رو Download كنين:
    [left:c4c66871bc]<a href='http://wbloggar.com/forum/viewtopic.php?t=230#990' target='_blank'>http://wbloggar.com/forum/viewtopic.php?t=230#990</a>[/left:c4c66871bc]
    و اينم آدرس وبلاگ من، كه دو تا پست آخرم با اين سيستم ارسال شده:
    [left:c4c66871bc]<a href='http://Ghazmar.BlogSpot.com' target='_blank'>http://Ghazmar.BlogSpot.com</a>[/left:c4c66871bc]
     
  2. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
  3. sh7228

    sh7228 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    131
    تشکر شده:
    1
    آقا من اينو دانلود كردم اما وقتي ميفرسته يه سري كاركتر هاي نا مفهوم تو وبلاگ نشون ميده! مشكل از كجاس؟!
     
  4. dashamir

    dashamir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    407
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
    آره آموزش كاملش رو من مدتها پيش توي سرگردون خوندم !
     
  5. sh7228

    sh7228 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    131
    تشکر شده:
    1
    اگه كسي ميتونه يه راهنمايي بكنه ممنون ميشم!
     
  6. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
    توي همون وبلاگ گردون راهنمايي كردن فكر كنم. يه سري بزن
     
    samancent از این نوشته تشکر کرده است.
  7. sh7228

    sh7228 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    131
    تشکر شده:
    1
    ميشه آدرسشو واسم بنويسي؟!
     
  8. ali

    ali کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,101
    تشکر شده:
    11
    محل سکونت:
    tehran
  9. sh7228

    sh7228 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    131
    تشکر شده:
    1
    اين كه خيلي وقته مرخصيه!
     
  10. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
  11. weblogger

    weblogger Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    506
    تشکر شده:
    6
    چي رو؟كار با دابليو بلاگر رو؟
     
  12. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
    آره دقيقا... يه راهنماي فارسي يه نفر نوشته بود...
     
  13. avajang.com .leftavajang.com.right
  14. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    سلام یک سیستم دیگه هم هست اگرچه یونی کد رو سا÷ورت نمی کنه ولی خیلی باحاله
    <a href='http://blogbuddy.sourceforge.net' target='_blank'>http://blogbuddy.sourceforge.net</a>
    من برای بلاگر و b2 از اين سيتم مطلب فرستادم
    <a href='http://www.searchestan.com/me' target='_blank'>http://www.searchestan.com/me</a>
    آخرين پست
    و همچنين
    <a href='http://iranmovie.blogspot.com/' target='_blank'>http://iranmovie.blogspot.com/</a>
    آخرين پست البته فارسي هم نوشتم ولي به صورت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نمايش داد
     
  15. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
    من قديم كه هنوز يونيكد رو ساپورت ميكرد همين مشكل فارسي رو داشتم ولي خب فكر كردم اينجور كه بچه ها در موردش نوشتن حتما اين مشكلش حل شده!