آژانس هواپیماییdaftare shoma
nexpay

ارسال IM با پی ا پی به Yahoo!

شروع موضوع توسط carp3 ‏9 ژانویه 2006 در انجمن PHP

  1. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    سلام
    من دنبال یه اسکریپتم که بتونه IM به Yahoo! بفرسته .
    پار سال یادمه امید میگفت میشه ولی هر کار کردم بهم نگفت :hmm:
     
  2. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    48
    محل سکونت:
    Anywhere
    ها منم دنبالش بيدم
    حالا چجوري پي ام ميده مگه نبايد اول لاگين كنه بعد پي ام بده؟
     
  3. iransbs

    iransbs کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 می 2005
    نوشته ها:
    471
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایران، مازندارن، ساری
    اره فکر کنم
    ببین من یه اسکریپت از HotScript گرفتم تست می کنم ببینم همونه اینجا آپ می کنم
     
  4. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
  5. adell

    adell کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 فوریه 2005
    نوشته ها:
    4
    تشکر شده:
    0
    :rolleyes: من اینجا می گم پستهاش از اون یکی پستبیشتره

    برای این کار اول باید لاگین شوید چون یاهو مسنجر برای هیچ آی دی بدون آی دی مشخصی پیم نمیده :blink:

    برای این کار خود سایت یاهو بخش مسنجرش یک کد جاوا میده که با گزاشتنش تویی پیج مورد نظر لاگین به یاهو از طریق سایت یاهو رو امکان پذیر می کنه و مثل بوترها یا بمبرها که لاگین می شوید و طرف مقابل رو بوت می کنید :lol: یک سر به سایت یاهو بزنید و یک تماس با خود سایت یاهو تا واستون کد رو ایمیل کنه :rolleyes: روی سایتهای هک خاری زیاده
     
  6. mamalionline

    mamalionline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    1,235
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    wp-config
    میتونی کد را بزاری اینجا ؟
     
  7. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    خوب پس منم همینجا به بحث ادامه میدم

    ما تو Login شدن هیچ مشکلی نداریم !
    من با یه کد نیمچه ساده میتونم خیلی راحت به یاهو Login بشم ! یه یکی دیگه رو Login کنم !
    بدون داشتن script یاهو !

    مشکل اصلی همون ارسال mp هست
    که من تو اون یکی تاپیک دربارش صحبت کردم
    اینها :
     
  8. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    دارم فکر میکنم ولی به نتیجه نمیرسم!
     
  9. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    48
    محل سکونت:
    Anywhere
    نميشه كه كد جاوا بده
    كد جاوا رو همه ميبينن
     
  10. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    رو چی داری فکر میکنی ؟ :D
    Loggin ؟
    یا ارسال pm ؟

    دوستان اگه کد Login به یاهو رو میخوان من بنویسمش ؟ ضمناً با جاوا هم نیست با PHP هست ! (CURL)
     
  11. iransbs

    iransbs کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 می 2005
    نوشته ها:
    471
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایران، مازندارن، ساری
    من هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم
    هر کی می تونه بنویسه ، بنویسه دستش درد نکنه دعاش می کنیم
     
  12. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    آقا خوب واضح حرف بزن ! :D
    Login کردن رو میخوای یا ارسال pm ؟

    من Login رو میتونم
    اگه میخوای بنویسم
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    من ارسال IM رو میخوام
    لاگ این به چه دردم میخوره ؟
    حالا میشه یه روبوت هم نوشت ؟
    مثل یه دیکشنری ....
     
  15. phpkar

    phpkar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2005
    نوشته ها:
    388
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Mashhad
    مرتضی میشه بزاری لوگین رو؟
     
  16. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    :D باشه
    تا فردا شب می نویسمش (البته قول نمیدم چون ممکنه کاری برام پیش بیاد و دیر بشه :D )
     
  17. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    48
    محل سکونت:
    Anywhere
    من اونروز يه سايتي ديدم ايدي رو مينوشتي تو سايت يه متن كه خود سايت گزاشته بود رو ميفرستاد برا طرف
     
  18. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,692
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
  19. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    عجب آدرسی دادی!
     
  20. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
  21. phpkar

    phpkar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2005
    نوشته ها:
    388
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Mashhad

    درسته اسم صفحش PHP است ولی در واقع یک اپلت جاواست :

    HTML:
    <applet mayscript codebase="http://web.msg.yahoo.com/jqi93n100v" archive="msgr.jar" code="y.ch.6" width=100% height=73 name=input><param name="systemcolor" value="1"></applet>
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانی