آژانس هواپیماییfootbal
nexpay

از اسپیکر صدای رادیو میاد!

شروع موضوع توسط mehraban ‏15 آگوست 2004 در انجمن سخت افزار

  1. mehraban

    mehraban کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 جولای 2004
    نوشته ها:
    47
    تشکر شده:
    0
    سلام
    من يك مانيتور ال جي مل smart flat710th خريدم البته كارت گرافيك من ati64m radoon 7000 چهار چيپ است
    نكته اينجاست كه وقتي مانيتور روشن است و سوكت اونو به كارت گرافيك مي زنم البته كيس خاموش است و اسپيكر را روشن ميكنم باور كنيد خدا شاهد ! صداي يكي از راديو هاي ايران از اون مياد را حل چيست ؟

    البته مشكل اين است كه وقتي كامپيوتر را روشن مي كنم ديگه صدا نداره فقط راديو پخش مي شود

    لطفا" اگه چيزي مي دونيد راهنمايي كنيد چون همه تعجب ميكنند
     
  2. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    16
    احتمالا سیم های رابط اسپیکرت مشکل داره یا اشتباه به جای خروجی بلندگو به خرو جی میکروفن یا گوشی می زنی
    اول جای فیش رو عوض کن اگه نشد خود فیشو عوض کن
     
  3. MohammadR

    MohammadR مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    2,611
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Tehran
    دوست عزيز عنوان تاپيكتون زياد جالب نبود. با اجازه عوض كردم.
    اين طور كه از صحبا شما بر مياد يك جوري تداخل موج هست؟! بين راديو و اسپيكر؟ راه حل مهرداد شايد جواب داد
    به هر حال از عجيب ترين مشكلاتيه كه تا حالا شنيدم!
     
  4. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    16
    نه چندان عجیب نیست چون خودم واسم پیش اومده !!!!! یه دو دفعه جای فیش رو عوضی به جای گوشی زدم و یه دفعه هم سیم رابط بلندی که گرفته بودم زیر صندلی رفته بود و قطعی پیدا کرده بود!!!!!!!!
     
  5. Mahiar0

    Mahiar0 کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2004
    نوشته ها:
    10,135
    تشکر شده:
    1,151
    محل سکونت:
    رشت
    واقعا نهههه
     
  6. MohammadR

    MohammadR مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    2,611
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Tehran
    يعني چي؟!؟!
     
  7. panypay
  8. Mahiar0

    Mahiar0 کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2004
    نوشته ها:
    10,135
    تشکر شده:
    1,151
    محل سکونت:
    رشت
    يعني اينكه به حق چيزاي نشنيده
     
  9. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    16
    شبیه همچین مشکلی برای هر تقویت کننده صوتی میتونه بیوفته! و صدای قویترین و نزدیک ترین ایستگاه موج اف ام روش میوفت
    مثلا شما اگه برای میکروفون از سیم معمولی جا سیم شیلد استفاده کنید یا یک سیم بلند رو به ورودی صدای یک تقویت کننده صوتی وصل کنید همین مسئله پیش میاد!
     
  10. mehraban

    mehraban کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 جولای 2004
    نوشته ها:
    47
    تشکر شده:
    0
    سلام

    بايد بعرض مباركتان برسانم كه من اسپيكر را روي سيستم ديگري بردم سالم بود در ضمن اسپيكر سالم ديگري را آوردم دو باره اين مشگل را داشت

    البته فراموش نكنيد كه حتي وقتي كيس خاموش است باز هم صداي راديو پخش ميشه

    نظر خودم اين است كه احتمالا فركانس مانيتور بايد روي هرتز ديگري قرار بگيرد چون اين صدا زماني پخش مي شود كه مانيتور روشن است و سوكت آن به كارت گرافيك وصل مي شود

    خواهشا راهنمايي كنيد :wacko:
     
  11. MohammadR

    MohammadR مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    2,611
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Tehran
    مشكل عجيب تر شد!
    خب فركانس مانتيورتو يك چيز ديگه قرار بده ديگه. ممكنه درست بشه
     
  12. cybamin

    cybamin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 آگوست 2003
    نوشته ها:
    1,510
    تشکر شده:
    137
    محل سکونت:
    اصفهان
    من اين مشكل رو توي بلندگو سبزي فروشهاي دوره گرد ديده بودم ولي توي اسپيكر كامپيوتر نه!!!
     
  13. daftarekhaterat

    daftarekhaterat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2003
    نوشته ها:
    4,974
    تشکر شده:
    39
    محل سکونت:
    در قلب پاك او
    اگه بشه با مانيتور هم تلويزيون يا ماهواره رو هم ديد ديگه خيلي خوبه! جاي كدوم سيمها رو بايد عوض كنيم؟!!!
     
  14. avajang.com .left
  15. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    16
    دفترچه راهنما مادر برد(اگه کارت صدات ان برده و اگرنه راهنمای کارت صدات) ببین کدوم جا فیش خروجیه اسپیکره (هرچند معمولا اولی از بالا هست) به اون بزن!
     
  16. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    16
    مهربان عزیز اگه با یه اسپیکر و فیش دیگه ای هم +خاموش بودن کیس صدای رادیو میده پس باید اتصالات فیش صدا رو کارت صدا مشکل پیدا کرده و قطعی پیدا کرده!و اگر کارت صدات انبرد نیست ممکنه درست جا نرفته باشه!(که اگه اینطور باشه شانس اوردی! چون اگه اتصالات فیش مادگی قطع شده باشه فکر نمی کنم جزو گارانتی بره! ) اگه با جابه جای و دوباره جازدن کارت صدات مشکلت حل نشد اونو (کارت صدا) رو ببر گارانتی شرکت نشون بده!
    دفتر خاطرات برای اونکار هم یه کارتی وی بخری تلوزیون هم میتونی نگاه کنی 30-60 هزار چوق مایشه! برا ماهواره خیلی بیشتر!
     
  17. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,219
    تشکر شده:
    20
    عزيزان جان برادر اين مشكل به هيچ كدوم از اون چيزايي كه شما گفتيد ربطي نداره و قضيه اينه كه يكي از اجزاي متصل به اسپيكر شما كار گيرنده راديو اف ام رو انجام ميده اين حالت حتي ممكنه براي دندان مصنوعي روكش طلا هم پيش بياد يعني بعضي ها كه دندون طلا دارن هم راديو رو ميتونن بشنون براي حل اين مشكل شايد با تغيير جا مشكلت حل شه البته اگر گيرندگي بالا باشه كه فكر نكنم عمل كنه
     
  18. mirrr1

    mirrr1 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 سپتامبر 2012
    نوشته ها:
    2
    تشکر شده:
    0
    سلام دوستان
    من هم این مشکل رو دارم
    صدای رادیوی خارجی میاد از اسپیکر حتی وقتی مانیتور هم خاموش باشه ولی صداش کمه خیلی جالب و عجیبه
    من تو اینترنت راه حلی پیدا نکردم این بود که عضو این فروم شدم تا اگه اون دوستی که این مشکلو داشت به راه حل رسید ما رو هم در جریان بزاره
    جالبه الان اولین باره داره فارسی حرف میزنه رادیو بی بی سی شده
    فیش ها همه درستند کارتم انبرده ولی بعید میدونم بخاطر اتصالی و چیزی باشه چون من تمام سخت افزارم جدیده فقط اسپیکرم قدیمیه
    با تشکر از دوستانی که قصد کمک دارن
     
  19. bravia2009

    bravia2009 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 مارس 2011
    نوشته ها:
    856
    تشکر شده:
    35
    محل سکونت:
    پشت میز کامپیوتر
    شاید نویز باشه
     
  20. AMD.POWER

    AMD.POWER همکار سخت افزار همکار انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏26 جولای 2009
    نوشته ها:
    18,950
    تشکر شده:
    22,587
    محل سکونت:
    طهران
    درايور كارت صدا رو اپ ديت كن . براي شروع
     
  21. mirrr1

    mirrr1 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 سپتامبر 2012
    نوشته ها:
    2
    تشکر شده:
    0
    نویز نیست صدای رادیو واضحه
    کارت صدا آنبرده
     

این صفحه را با دیگران به اشتراک بگذارید

خرید بک لینکreviews عسل طبیعی و گرده گل ایرانی