آژانس هواپیماییexchanging

از لحظه ای که کانکت میشم منوی Taskbar+IE+Startmenu و چیزای دیگه قفل میشه!

شروع موضوع توسط Haamed ‏12 آپریل 2008 در انجمن سرویس های آنلاین ( شبکه های اجتماعی )

  1. Haamed

    Haamed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,232
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    کلیسای ایرانیان
    سلام

    با ویندوز جدید که ریختم تا 10 دقیقه همه چیز قفل میشه...به محض اتصال به اینترنت.

    درایو مودم هم چندبار عوض کردم...نشد.

    روی یک سیستم دیگه هم امتحان کردم با همون ویندوز. بازم قفل میکنه.

    Windows Vortex Vista

    قبلا با ویندوز Dark Edition هم قفل میکرد.

    چرا اینطوریه؟
     
  2. Haamed

    Haamed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,232
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    کلیسای ایرانیان
    Conexant Softk56 Data Fax Voice Speakerphone Modem

    و با یک مودم دیگه هم امتحان کردم...همونطوریه....
     
  3. igimax

    igimax کاربر فعال کامپیوتر

    تاریخ عضویت:
    ‏17 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    3,406
    تشکر شده:
    1,269
    سلام [​IMG]

    . شما از دو نسخه غير Official ويندوز استفاده نموده‌ايد. بد نيست ابتدا از يك ويندوز Windows XP SP2 اصل و بدون اضافات به همراه آخرين درايور‌هاي مادربورد، كارت صدا، گرافيك و ... استفاده نماييد.(لطفن پاراگراف 4چهارم اين لينك را مطالعه فرماييد تا منظور من از XP SP2 بدون اضافات برايتان روشن شود.) اگر پس از نصب چنين ويندوزي باز هم مشكل حل نشد، تازه آن وقت با اطمينان مي‌توانيم بگوييم كه مشكل شما مشكل سخت افزاري هست.
    . نكته: بعضي از مودم‌ها با چيپ Conexant گاهي بازي‌هايي از خود در مي‌آورند، در آوردني!!. من با اكثر مودم‌ها با چيپ‌هاي مختلف كار كرده‌ام و آنها را از لحاظ سرعت، راحتي شناسايي در ويندوزها، ايجاد نكردن وقفه و مشكلي در هنگام استفاده از آن و ... . در تست‌هاي من در بين مودم‌هاي داخلي (Internal) مودم Zoltrix Smart Spirit (كه معروف به Zoltrix 3 Chip هست) از همه بهتر بوده‌است. اگر كسي از دوستانتان چنين مودمي دارد و امكانش هست، بد نيست آن را نيز در سيستم عامل كنوني خود تست نماييد. (همچنين در XP SP2 كه عرض كردم)

    موفق باشيد. [​IMG]

    خداحافظ
    IgImAx
    87/01/24
    [​IMG] [​IMG]
     
  4. Haamed

    Haamed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,232
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    کلیسای ایرانیان
    سلام

    منظور از ویندوز Official چیه؟

    البته با ویندوز سرویس پکهای معمولی این مشکل نیست.

    فقط با این مدل که زرق و برق ویستا داره اینطوریه و یک نسخه دیگه بنام دارک ادیشن.

    ورژن فعلی اینه:

    http://christmas.persiangig.com/image/Vista.JPG
     
  5. igimax

    igimax کاربر فعال کامپیوتر

    تاریخ عضویت:
    ‏17 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    3,406
    تشکر شده:
    1,269
    سلام [​IMG]

    . ببخشيد دير جواب دادم. من از 25 رفتم مسافرت و اين نكته را در امضا نوشتم، اما گويا امضا جديد من درست ذخيره نشده است.

    . من در لينكي كه در پست قبلي قرار داده بودم منظورم را از ويندوز Official توضيح داده بودم:
    . شما اگر لينك فوق را مطالعه مي‌فرموديد هم منظور من از Official و هم چرايي بد بودن اضافات و زرق و برق‌هاي اضافه شده به چنين ويندوز‌هايي را متوجه مي‌شديد.

    . همين ويندوزي كه فرموديد يك نوع ويندوز Official و بدون اضافات هست.

    موفق باشيد. [​IMG]

    خداحافظ
    IgImAx
    87/01/28
    [​IMG] [​IMG]
     
  6. Haamed

    Haamed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,232
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    کلیسای ایرانیان

    سلام

    خواهش میکنم.

    من همون روز همه رو خوندم....

    اما اون کل قضیه هست.

    فعلا توان انجام اون کار برام نیست.
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. pirmard

    pirmard Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آگوست 2007
    نوشته ها:
    837
    تشکر شده:
    3
    اخوی میشه بگین درایور صدا و گرافیک و ... به قفل شده تسک بار و ... هنگام کانکت شدن از چه طریقی ارتباط داره ؟
     
  9. frog

    frog Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 می 2006
    نوشته ها:
    876
    تشکر شده:
    30
    عزیز شما روی سیستمتون فایروال دارید ؟

    فایروالتون چیه ، اگه زون آلارم هست ممکنه از اون باشه ، اخه من دقیقآ همین مشکل رو دارم و وقتی به اینترنت می خوام وصل بشم چه Dail Up و چه ADSL همین مشکل ر دارم و چند دقیقه ای سیستم کلا به حال اغکا میره .

    ولی اگه قبلش فایروالم رو ببندم این مشکل برام پپش نمیاد .

    امیدوارم مشکل شما هم از این باشه و مشکل سخت افزاری نباشه .
     
  10. igimax

    igimax کاربر فعال کامپیوتر

    تاریخ عضویت:
    ‏17 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    3,406
    تشکر شده:
    1,269
    سلام [​IMG]

    . متاسفانه از زمان پيدايش XP تا امروز، اكثر كاربران عادت كرده‌اند كه پس از نصب XP درايور قطعاتي را كه ويندوز آنها را تشخيص داده، باقي گذارند و ديگر درايور شركت سازنده قطعه را نصب نكنند. اين درايورهاي نصب شده توسط سيستم عامل، درايور‌هاي شركت سازنده آن قطعه نمي‌باشد بلكه آنها، درايورهاي شركت مايكروسافت مي‌باشند كه براي پشتيباني و راه‌اندازي آن قطعه در سيستم عامل نوشته شده است و فقط امكان شناسايي حداقل توانايي ان قطعه و امكانات ديگر آن را دارند. شايد مهمترين قطعات دربين ديگر قطعات يك سيستم كه نياز 100% به نصب درايور شركت سازنده دارند، قطعات مادربورد، كارت گرافيك و كارت صدا مي‌باشد. براي مثال در مورد كارت گرافيك، درايور مايكروسافت اكثرن Referesh Rate مانيتور را درست تشخيص نمي‌دهد، قابليت‌هاي 3D و 2D به خوبي كار نمي‌كند، Hibernate فعال نمي‌شود يا به درستي عمل نمي‌كند و ... در حالي كه درايورهاي شركت سازنده قطعه به طور كامل كليه قابليت‌هاي سخت‌افزاري، آدرس دهي آن و ... ديگر قابليت‌هاي آن سخت افزار را به سيستم عامل شناسايي مي‌نمايد و از بروز اشكالات سخت افزاري و نرم‌افزاري جلوگيري مي‌نمايند. بنابر اين لازم است در ابتدا درايورهاي مناسب نصب شوند تا در صورت بروز مشكلي حداقل خيالمان از اين بخش راحت باشد.
    . مورد بعدي، به دليل مختلف بودن سطوح اطلاعاتي كاربران در فروم بهتر است زماني كه پاسخ دوستانمان را مي‌دهيم، حالات مختلف را در پاسخ خود در نظر بگيريم و از انجام كارهاي ابتدايي مطمئن شويم سپس راه پيشنهادي خود را ارائه دهيم. متاسفانه از اين اشكالات (يعني نصب نكردن درايور شركت سازنده) زياد پيش مي‌آيد، براي مثال، دوستي XP جديدي را روي سيستم خود نصب نموده‌بود ولي گزينه Hibernate را در Display Properties نداشت. همچنين ايشان ادعا داشت كه در سيستم عامل قبلي اين گزينه موجود بوده و اكنون نيز كليه درايورها را نصب كرده ولي باز هم چنين مشكلي پا بر جاست. در جواب ايشان، من و دوستان ديگر حالات مختلفي ر براي رفع اين مشكل ذكر نموديم كه يكي از آنها نصب درايور شركت سازنده كارت گرافيك بود و دقيقن همين نكته حلال مشكل ايشان شد!

    . اما در مورد دوستمان اقا Haamed، خوشبختانه خودشان جواب خودشان را داده‌اند:
    و علت مشكل:
    . زماني كه شما درايور يا برنامه‌اي را از سايت سازنده آن دونلود مي‌نماييد در آن سايت و در جلوي لينك دونلود برنامه اين نكته ذكر شده است كه اين نسخه سازگار با فلان نسخه سيستم عامل است. (براي مثال XP SP2) اين بدان معني است كه برنامه‌نويسان آن شركت، برنامه يا درايور نوشته شده خود را بر اساس آن نسخه از سيستم عامل كه ذكر نموده‌اند نوشته و تست كرده‌اند. بنابراين به مرور زمان در صورت Update ويندوز يا استفاده از CD نسخه‌هاي غير اصلي و دستكاري شده سيستم‌عامل (كه امروزه با 100ها نام و رنگ و لعاب موجود هستند) ممكنه كه بعضي از قطعات با مشكل روبرو شوند. كه اين امر به خاطر پيدايش ناسازكاري درايور يك يا چند قطعه با فايل‌هاي سيستمي Updateي يا دستكاري شده، مي‌باشد.

    . اين احتمال را هم درسته چون براي من هم پيش آمده است. اما ايشان چنين مشكلي را در سيستم‌عامل‌هاي ديگر نداشته و فقط در اين دو نسخه غير اصل مايكروسافت دارند.

    . آقا بي‌خيال زرق و برق بشو و برو يك XPSP2 از دوستانتان گير بياور و خيال خودتان را راحت كن!

    موفق باشيد. [​IMG]

    خداحافظ
    IgImAx
    87/01/29
    [​IMG] [​IMG]
     
  11. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,321
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    من هم این مشکل رو دارم (هم موقع وصل هم موقع قطع شدن)! ولی حدود 1 دقیقه قفل میکنه! و فکر نمیکنم برای مودم باشه چون وقتی وصل هستم اگر مثلا وی پی ان هم بخوام وصل بشم همین اتفاق میوفته... باید یه چیزی مربوط به تغییر آی پی و شبکه باشه...
    شکم به نورتونه (norton internet security) ولی اگر راه حلی پیدا کنید براش (حتی یه آرتیکل انگلیسی) یه دنیا ممنون میشم :<
    /
    در ضمن سیستم XPSP2 با آنتی ویروس بروزه.
     
  12. Haamed

    Haamed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,232
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    کلیسای ایرانیان
    من فایروال ندارم.

    هر چی هست مال خود ویندوزه که روش نصبه.

    چه جوری ببندمش؟
     
  13. Haamed

    Haamed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,232
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    کلیسای ایرانیان
    سلام

    من فایروال ویندوز رو هم از کار انداختم اما همونطوریه و فرقی نکرد.

    کمممممممممممممممک.
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. igimax

    igimax کاربر فعال کامپیوتر

    تاریخ عضویت:
    ‏17 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    3,406
    تشکر شده:
    1,269
    سلام [​IMG]

    . خوب حالا كه نمي‌خواهيد از يك ويندوز SPx استفاده نماييد، پس براي يافتن مشكلتان كمي بايد زحمت بكشيد! ابتدا برنامه Everest Ultimate Edition را كه يك برنامه نمايش دهنده و گزارش‌گير از مشخصات قطعات و سيستم عامل هست را دونلود نماييد. چون نسخه Shareware اين برنامه در نمايش گزارشاتش بعضي از گزينه‌ها را حذف مي‌كند مجبوريد، برنامه را رجيستر نماييد.

    . پس از دونلود و رجيستر كردن برنامه، آن را نصب نماييد. قبل از اجرا حتمن سيستم را ريستارت نماييد. سيستم كه بالا آمد هيچ برنامه اضافه‌اي را اجرا نكنيد به جز برنامه‌هايي كه زمان ارتباط با اينترنت اجرا مي‌كرديد، آنها را اجرا نماييد ولي به اينترنت وصل نشويد.
    . حالا برنامه Everest را اجرا نماييد و از منوي Report گزينهReport Wizard...o را انتخاب نماييد. سپس:
    1) پنجره Welcome را Next كرده و در پنجره Report Profile گزينه Custom Selection را انتخاب و Next نماييد.
    2) در پنجره بعدي تيك گزينه‌هاي Server و DirectX و Database و Benchmark را حذف كنيد و Next نماييد.
    3) در پنجره بعد گزينه MHTML را انتخاب نماييد.

    . با زدن كليد Finish برنامه مشغول تهيه اطلاعات از سيستم شما مي‌شود. بر اساس سرعت سيستم‌تان ممكنه اين عمل كمي طول بكشد. پس از اتمام كار با استفاده از گزينه بالا و چپ صفحه Report، يعني Save to File گزارش را در فايلي با نام Full Report در دسكتاپ ذخيره نماييد. يك نكته مهم: در اين Report نام User سيستم عامل در گزارش نوشته مي‌شود، مي‌توانيد مشخصات خصوصي درون اين فايل را به كمك يك Text Editor حذف يا جايگزين نماييد. البته اين كار را بعد از اتمام تمامي مراحل زير انجام دهيد.

    . دوباره وارد Report Wizard برنامه Everest شويدو اينبار همه گزينه‌ها را حذف نماييد. سپس اين گزينه‌ها را روشن كنيد:
    1) از زير گزينه Operatin System گزينه‌هاي Processes و Services را تيك بزنيد.
    2) از زير گزينه Config گزينه Event logs را تيك بزنيد.

    . دوباره گزارش تهيه نماييد و فايل را برروي دسكتاپ با نام Before CTI ذخيره نماييد. برنامه Everest را باز نگاه داريد. اكنون به اينتر نت وصل شويد و پس از سپري شدن قفل (هنگ) سيستم! در حالي كه هنوز در اينترنت هستيد، بدون اجراي برنامه‌ايي، دوباره گزارش آخري را تكرار نماييد و نتيجه را اينبار در فايلي با نام After CTI ذخيره نماييد.

    . هر 3 فايل نهايي را كه معمولن حجم زيادي دارند را با WinRAR يا WinZip فشرده نماييد و Upload كرده و لينكش را در اينجا قرار دهيد. انشاالله به كمك گزارش كاملي كه اين برنامه از سيستم شما تهيه مي‌كند من و ديگر دوستان بتوانيم مشكل شما را حدس بزنيم. منتظريم...........

    موفق باشيد. [​IMG]

    خداحافظ
    IgImAx
    87/02/01
    [​IMG] [​IMG]
     
  16. Haamed

    Haamed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,232
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    کلیسای ایرانیان
    سلام

    من همه گزارشها رو تهیه کردم.

    اما یه چیزی؟

    اون هم اینه که این خیلی تابلوه که!

    تمام زندگینامه کاربر توش نوشته شده.

    نمیشه اینجا آپ کرد.!
     
  17. igimax

    igimax کاربر فعال کامپیوتر

    تاریخ عضویت:
    ‏17 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    3,406
    تشکر شده:
    1,269
    سلام [​IMG]

    . من هم به همين دليل پاراگراف زير را در پست 13 عرض كردم!:

    . شما در اين مورد 2 راه داريد:
    يك:انجام تغييرات و حذف اطلاعات شخصي در فايل Report و سپس آن را UL نماييد. دوباره كه به برنامه نگاه كردم نام كاربري و Organization تنها اطلاعات شخصي بودند كه بيشتر در اين قسمتها يافت مي‌شد:
    Operating System\Operation System
    Config\Enviroment
    Config\System Folder
    . و سريال نامبر برنامه‌هايتان در قسمت:
    Software\Licenses
    . با استفاده از Replace ALL برنامه‌هاي Text Editor مي‌توانيد اطلاعات شخصي را حذف يا با **** جايگزين نماييد. همچنين براي اطمينان بيشتر!! در بخش‌هاي مختلف Report براي يافتن اطلاعات شخصي دوباره جستجو نماييد.

    دو: بدون هيچ تغييري در فايل‌هاي Report، آنها را فشرده و پسورد دار نماييد. (يك بار با WinRAR و بار دوم با WinZip، با پسوردهاي متفاوت و براي راحتي خيالتان!!!)، سپس UL آن و ارسال پسورد به شكل ايميل يا PM به هر شخصي كه مورد اطمينان شماست. (چه در PT چه در خارج آن ...!)

    . در هر صورت براي رفع مشكل شما يا بايد يك نفر سيستم شما را از نزديك مورد معاينه! قرار دهد يا از راه دور و به كمك اين Reportها از جزييات سخت‌افزاري و نرم‌افزاري سيستم شما خبردار شود. يا با نصب ويندوز XP SP2/SP1 اصلي و بدون زرق و برق، مشكل خود را حل كرده و خيال خود را راحت كنيد...!

    موفق باشيد. [​IMG]

    خداحافظ
    IgImAx
    87/02/02
    [​IMG] [​IMG]
     
  18. Haamed

    Haamed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,232
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    کلیسای ایرانیان
    با سلام خدمت دوستان گرامی و همه عزیزانی که در این تاپیک زحمت کشیده اند بخصوص جناب igimax.

    خواستم تشکری کرده باشم از شما و اینکه تاپیک بدون تشکر من نونه تا یه وقت به پای بی معرفتی نزارید.

    بهر حال من مجبور به ترک اون ویندوز شدم. اما نه بخاطر اون مشکلش بلکه بخاطر چیز دیگه ای....

    ممنون از همه دوستان.
     
  19. igimax

    igimax کاربر فعال کامپیوتر

    تاریخ عضویت:
    ‏17 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    3,406
    تشکر شده:
    1,269
    سلام [​IMG]

    . دوست عزيز كار بسيار خوبي نموديد كه -بالاخره!- ما را از نتيجه كار خود مطلع نموديد. هدف همه دوستان در اينجا خير و كمك رساني بوده و اگر در آينده هم امري بود در خدمتم.

    موفق باشيد. [​IMG]

    خداحافظ
    IgImAx
    87/04/11
    [​IMG] [​IMG]