آژانس هواپیماییexchanging

استفاده از منابع يك كامپيوتر ديگر؟

شروع موضوع توسط farzad14817 ‏14 سپتامبر 2005 در انجمن شبکه

  1. farzad14817

    farzad14817 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    51
    تشکر شده:
    0
    سلام

    آيا ميشه كه يك كامپيوتر قديمي و سرعت پايين از منابع سخت افزاري(مثل ram ,cpu ,... ) يك كامپيوتر مدل بالاتر كه با هم شبكه شده اند , استفاده كنه ؟

    شنيدم كه در محيط Linux اين كار امكان پذير هستش. آيا درسته ؟
     
  2. setareh2

    setareh2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    OC
    من روششو بلد نيستم ولي براي كاراي محاسباتي خفن به جاي استفاده از سوپر كامپيوتر معمولا از روش parallel processing استفاده مي كنند. يعني چند تا كامپيوتر رو با هم پارالل مي كنند و برنامه رو ران ميكنن و برنامه از cpu و ram همه دستگاهها استفاده ميكنه.
    اولين بار اين مورد توي دانشگاه شريف ديدم (خيلي وقت پيشا) كه 4 تا كامپيوتر 486 رو با هم پارالل كرده بودند براي اجراي يه برنامه شبيه سازي.
     
  3. afshin_electronic

    afshin_electronic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,112
    تشکر شده:
    0
    چه جالب.....

    حالا اگر LAN باشه چي . [​IMG] . كسي چيزي مي دونه؟؟؟؟؟؟
     
  4. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    اجراي برنامه ها به صورت موازي روي چند سيستم در درجه اول نياز داره كه خود اون برنامه اين قابليت رو داشته باشه! يعني نويسنده اون برنامه بايد طوري كدش رو نوشته باشه كه بشه برنامه رو به صورت موازي روي چند سيستم اجرا كرد.
     
  5. farzad14817

    farzad14817 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    51
    تشکر شده:
    0
    مثل اينكه بحث از موضوع اصلي خودش خارج شده.

    اگر در مورد سوال پست اول , كسي چيزي ميدونه لطفآ راهنمايي كنه
     
  6. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    بحث خارج نشده از موضوع! همون طور كه گفتم اگه شما بخواي تو شبكه از منابع يه كامپيوتر ديگه استفاده كني دقيقا ميشه همون موازي كاري كه بايد برنامه شما قابليتش رو داشته باشه.
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. BESKOOT

    BESKOOT کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 آپریل 2005
    نوشته ها:
    96
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    ..::IRAN::..
    با سلام خدمت همه دوستان و عزيزان انجمن پي تيّ! :)

    شما به وسيله نرم افزار Symantec PcAnywhere به راحتي مي توانيد از طريق LAN که هیچی از طریق Modem هم با کامپیوتر خود یک کامپیوتر دیگه رو کنترل کنید. البته باید این برنامه روی هر دو کامیوتر نصب باشد.

    ابتدا باید تنظیمات لازم را انجام دهید. سپس یک کامپیوتر مهمان و دیگری میزبان میشود. سپس وقتی کامپیوتر مهمان به میزبان connect می شود یک پنجره برایش باز میشود(که امکان fullscreen را هم دارد) که دقیقا desktop همان کامپیوتر میزبان است و شما می توانید هر کاری که خواستید اعم از اجرای برنامه ها/ بازیها و عیب یابی را از طریق کامپیوتر مهمان انجام دهید.

    البته شما هر کاری را که انجام می دهید در کامپیوتر میزبان هم اتفاق می افتد. یعنی وقتی موس کامپیوتر را در این صفحه تکان میدهید در مانیتور میزبان هم موس حرکت می کند .
    این روش را من خودم چندین بار انجام دادم و 100% جواب می دهد.

    موفق باشید. :blush:
     
  9. BESKOOT

    BESKOOT کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 آپریل 2005
    نوشته ها:
    96
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    ..::IRAN::..
  10. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    چه جالب !
    طریقه راه اندازی و کار باهاشو توضیح میدی؟
     
  11. BESKOOT

    BESKOOT کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 آپریل 2005
    نوشته ها:
    96
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    ..::IRAN::..
    کار باهاش خیلی راحت است.
    حتما . اگه واقعا نیاز دارین براتون می گذارم. خوشحال میشم.
     
  12. afshin_electronic

    afshin_electronic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,112
    تشکر شده:
    0
    چه برنامه ي جالبي ... قبلا مشابهشو ديده بودم ولي نه با اين كيفيت..... اي ول ;)

    حالا نمي شه يه كاري كرد كه طرف توي كامپيوترش نبينه كه ما چيكار مي كنيم؟؟؟؟؟

    در ضمن من مثلا وقتي يه فيلم رندر مي كنم حدود 9-10 ساعت طول مي كشه و cpu كامپيوتر 100% كار ميكنه و هيچ كار ديگه اي نميشه كرد....

    حالا مي خوام بدونم كه مي شه با دوتا كامپيوتر كه با هم شبكه اند به طور مشترك اين كارو كرد تا زمان نصف شه؟؟؟؟؟ برنامه هم premier و Dr. DivX . :wacko:
     
  13. BESKOOT

    BESKOOT کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 آپریل 2005
    نوشته ها:
    96
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    ..::IRAN::..
    در این مورد برنامه ای من نمی شناسم . اما شما اگه می خواهید در این مدت کاری دیگه با اون کامپیوتر دوم کنید و پای کامیوتر اول باشید امکان پذیر است و کار با cpu شما نداره.

    در مورد سوال اول هم باید بگم تا اونجا که من می دونم نه نمیشه.

    موفق باشید.
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    + یه لینک دانلود !
     
  16. BESKOOT

    BESKOOT کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 آپریل 2005
    نوشته ها:
    96
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    ..::IRAN::..
    والا لینک داونلودش را ندارم.
    از cd فروشی ها بخرینش.تو مجموعه top cd بود.
     
  17. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    ئه؟
    من 2005 شو دارم !
    تو کودوم سیدیش؟
     
  18. farzad14817

    farzad14817 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    51
    تشکر شده:
    0
    عزيزم اينقدر به خودت زحمت نده و چيزي از جايي دانلود نكن !
    با Remot Desktop ويندز xp به راحتي اين كار رو مي توني انجام بدي.

    در ضمن مهدي جان از راهنمايت ممنونم , پس براي برنامه هاي معمولي كه اين خاصيت رو ندارند امكان پذير نيست ؟
     
  19. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    والا من كه بعيد ميدونم. البته خوبه كه از چند تا كارشناس اين كار هم سوال كني. شايد بشه به صورت مجازي و با استفاده از يه نرم افزار مخصوص اين كار رو عملي كرد.
     
  20. afshin_electronic

    afshin_electronic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,112
    تشکر شده:
    0
    اگه بشه چه خووب ميشه.... [​IMG] [​IMG]
     
  21. BESKOOT

    BESKOOT کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 آپریل 2005
    نوشته ها:
    96
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    ..::IRAN::..
    دوست عزیز. شاید برداشت من ازسوال شما اشتباه بوده است!!

    در ضمن با remot desktop وقتی از مهمان به میزبانconnect می شویم user کامپیوتر میزبان disconnect می شود. همچنین قابل استفاده از طریق مودم هم نیست. فقط هم در ویندوز xp و 2000 و server2003 است.

    به هر حال شرکت Symantec بی کار نبوده که این برنامه را ساخته!!

    موفق باشید.
     
  22. farzad14817

    farzad14817 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    51
    تشکر شده:
    0
    منظورتان را از disconect شدن نمي فهمم :questionm



    در هر شبكه مبتني بر پروتكل TCP/IP قابل اجرا مي باشد!



    اگر مي خواهيد در ويندوز 98 هم قابل اجرا باشد , برنامه اش را از سايت Microsoft دانلود كنيد.