آژانس هواپیماییexchanging

اسكرول بار

شروع موضوع توسط ehsaan ‏15 فوریه 2003 در انجمن سرویسهای سایت ساز

  1. ehsaan

    ehsaan کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    78
    تشکر شده:
    11
    آقا چرا اين اسكرول بار بلاگ من رنگي نميشه
    همه كدهاشو هم توي تمپلت وارد كردم
    [code:1]

    <style type="text/css">

    body {

    margin:0;

    padding:0;

    background:Navy;

    color: #99ff66&#59;

    font-family:Tahoma,Arial, Verdana,Tahoma, Eurostile, Helvetica, Geneva, sans-serif;

    scrollbar-3dlight-color:#000000;

    scrollbar-arrow-color:#00FF33;

    scrollbar-darkshadow-color:#000000;

    scrollbar-face-color:#330066;

    scrollbar-highlight-color:#330066;

    scrollbar-shadow-color:#000000;

    scrollbar-track-color:#000000;

    }

    [/code:1]
     
  2. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,477
    تشکر شده:
    19
    ببينم اين كد بالا رو چرا نبستي

    يعني اينو آخرش اضافه كن

    [code:1]

    </style>

    [/code:1]
     
  3. ehsaan

    ehsaan کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    78
    تشکر شده:
    11
    بابا بستم همه تمپلت رو كه نميشد اينجا كپي كنم
    اگر هم ميدوني لازمه تا همين كار رو بكنم
    [code:1]

    <style type="text/css">

    body {

    margin:0;

    padding:0;

    background:Navy;

    color: #99ff66&#59;

    font-family:Tahoma,Arial, Verdana,Tahoma, Eurostile, Helvetica, Geneva, sans-serif;

    scrollbar-3dlight-color:#000000;

    scrollbar-arrow-color:#00FF33;

    scrollbar-darkshadow-color:#000000;

    scrollbar-face-color:#330066;

    scrollbar-highlight-color:#330066;

    scrollbar-shadow-color:#000000;

    scrollbar-track-color:#000000;

    }

    #title {

    position: absolute;

    right:300px;

    top:1px;

    padding:1;

    z-index:1;

    color:Darkorchid;

    font-family:Charcoal, Impact, Chicago, "Gill Sans", "Arial MT Condensed Bold", Geneva, Arial, sans-serif;

    font-size:70px;

    font-weight:bold;

    }

    #body {

    position: absolute;

    right:140px;

    top:90px;

    margin:0;

    padding:14px;

    border:3px;

    text-align:justify;

    background: #000 url(bloggertemplate72_blur.jpg) 0 0 no-repeat;

    }

    p {

    font-family:Tahoma,Arial, Verdana, Tahoma, Eurostile,Helvetica, Geneva, sans-serif;

    font-size:13px; font-weight:normal; color:#99FF66;

    }

    a {

    color: #bde;

    }

    a:hover {

    color: #fe9;

    }

    i {

    color: lime;

    }

    b {

    color:#00FFFF;

    }

    .date {

    color: #d63;

    font-family: "Arial Black", Charcoal, Impact, Chicago, "Gill Sans", "Arial MT Condensed Bold", Geneva, Arial, sans-serif;

    font-size:14px;

    font-weight: normal;

    text-align:center;

    }

    .time {

    color: #d63;

    font-size: 10px;

    font-weight: normal;

    line-height: 12px;

    text-align:center;

    }

    #sidebar {

    position: absolute;

    top:90px;

    right:0px;

    width:140px;

    font-size: 13px;

    font-weight: normal;

    text-align:center;

    }

    </style>

    [/code:1]
     
  4. rasa

    rasa کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    142
    تشکر شده:
    3
    ببين فكر كنم بايد اون كدها كه مربوط به رنگ ميشه رو بگذاري تو " <head> " اينا!!
     
  5. navidweblog

    navidweblog کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    112
    تشکر شده:
    4
    من اينها رو كه امتحان كردم مشكلي نداشتن. حتما مشكل از يه جاي ديگش.
     
  6. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
    منم مشكلي نميبينم. فقط بگو ويندوزت چيه؟ چون فكر كنم توي ويندوز 2000 اين اسكرول بارها ديده نميشن ها
     
  7. ehsaan

    ehsaan کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    78
    تشکر شده:
    11
    منظور از اينكه اشكالي نميبينيد يعني چي يعني شما اسكرول رو رنگي داريد؟!
    فكر نميكنم چون من هم با ويندوز 2000 امتحان كردم هم باxp با هيچ كدوم ديده نميشه
    فقط يه احتمال كم ميدم كه يه جورهايي ايراد از sidbar باشه يعني اون مانع ميشه نميدونم.
     
  8. navidweblog

    navidweblog کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    112
    تشکر شده:
    4
  9. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
    توي 2000 كه حتما ديده نخواهد شد... توي XP هم اگه از لحاظ ظاهر رفته باشي تو مود 2000 فكر نكنم ديده بشه.. ولي كدها از لحاظ فني درسته...
     
  10. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
    توي 2000 كه حتما ديده نخواهد شد... توي XP هم اگه از لحاظ ظاهر رفته باشي تو مود 2000 فكر نكنم ديده بشه.. ولي كدها از لحاظ فني درسته...
     
  11. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    من ويندوز 2000 دارم و با Style مشکلی ندارم.

    بنويس ورژن Internet Explorer چنده.
    فکر کنم مشکل از ورژنت باشه.
    اگه IE6 نصب کنی مشکلت حل ميشه . . .
     
  12. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
    من فكر ميكردم اشكال از ويندوز 200 باشه... پس اشتباه نوشتم و از ورژن اينترنت اكسپلورر ويندوز 2000 است.
     
  13. avajang.com .leftavajang.com.right
  14. ehsaan

    ehsaan کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    78
    تشکر شده:
    11
    آقا ممنون
    ولي بايد يه عرض برسونم كه من با همين ويندوز اسكرول همه رو منجمله همينجا رو الان دارم رنگي ميبينم. ضمنا با windows nt و EP 6.0 6.0b هم ديده نميشه كه نميشه
     
  15. rasa

    rasa کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    142
    تشکر شده:
    3
    آقا ويندوز من هم كه اوراق هست مشكلي نداشت! در ضمن اين قرتي بازي ها از ورژن 5.5 به بعد در اينترنت اكسپلورر اومده!
     
  16. ehsaan

    ehsaan کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    78
    تشکر شده:
    11
    من آخر متوجه نشدم اينكه ميگيد اشكال نمي بينيد يعني چي؟
    شما به قول خودت قرتي ميبيني يا سياه وسفيد؟
     
  17. rasa

    rasa کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    142
    تشکر شده:
    3
    آقا از گفتن قرتي منظوري نداشتم ناراحت نشو!
    ببين اون كدها رو كه گفتي اون بالا! من گذاشتم توي يه صفحه! بعدش كه صفحه رو تو اكسپلورر باز كردم! يه صفحه بنفش اومد بار اسكرول بار بنفش! ولي تو وبلاگت همون معمولي بود(خاكستري)
    من اين صفحه رو گذاشتم تو اين آدرس
    <a href='http://rasasey.tripod.com/Te.htm' target='_blank'>http://rasasey.tripod.com/Te.htm</a>
    ببين كار ميكنه؟
     
  18. ehsaan

    ehsaan کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    78
    تشکر شده:
    11
    البته كه ناراحت نميشم بخصوص وقتي تو دوست خودم گفته باشي
    بله طبق همون چيزي كه تعريف كردم ميبينم منتها چون صفحه كمه اون قسمت face و track غیر فعال هستن
     
  19. navidweblog

    navidweblog کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    112
    تشکر شده:
    4
    يافتم! :D
    اينو از اول قالب وبلاگت حذف کن:
    [code:1]&#60;!DOCTYPE HTML PUBLIC &#34;-//W3C//DTD H...[/code:1]
    فکر کنم اين خط ميگه صفحه از يک استاندارد خاصی که رنگ اسکرول بار رو پشتيبانی نميکنه تبعيت ميکنه و اين باعث ميشه رنگ اسکرول بار عوض نشه.
     
  20. ehsaan

    ehsaan کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    78
    تشکر شده:
    11
    باركلا به تو نويد خان فكر كنم اون كد مال عهد بوق بود يه چيزهايي هم اضافه داشت :
    [code:1]&#60;!DOCTYPE HTML PUBLIC &#34;-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN&#34; &#34;http&#58;//www.w3.org/TR/html4/loose.dtd&#34;&#62;[/code:1]
    به نظرم تمام اشكالهايي كه تو بلاگ من پيش ميومد زير سر همين كده بوده!!!
    البته اون قسمت اولش تا EN فکر کنم ایرادی نداشته باشه به هر حال چون با حذف کلش اشکالی پیش نیومد همینطوری همشو حذف کردم (فقط الان قسمت عنوان از تراز خارج شده!!)