اسكرول بار

ehsaan

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 دسامبر 2002
نوشته‌ها
80
لایک‌ها
11
آقا چرا اين اسكرول بار بلاگ من رنگي نميشه
همه كدهاشو هم توي تمپلت وارد كردم
[code:1]

<style type="text/css">

body {

margin:0;

padding:0;

background:Navy;

color: #99ff66&#59;

font-family:Tahoma,Arial, Verdana,Tahoma, Eurostile, Helvetica, Geneva, sans-serif;

scrollbar-3dlight-color:#000000;

scrollbar-arrow-color:#00FF33;

scrollbar-darkshadow-color:#000000;

scrollbar-face-color:#330066;

scrollbar-highlight-color:#330066;

scrollbar-shadow-color:#000000;

scrollbar-track-color:#000000;

}

[/code:1]
 

knowhow

مدیران قدیمی
تاریخ عضویت
25 دسامبر 2002
نوشته‌ها
3,479
لایک‌ها
21
ببينم اين كد بالا رو چرا نبستي

يعني اينو آخرش اضافه كن

[code:1]

</style>

[/code:1]
 

ehsaan

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 دسامبر 2002
نوشته‌ها
80
لایک‌ها
11
بابا بستم همه تمپلت رو كه نميشد اينجا كپي كنم
اگر هم ميدوني لازمه تا همين كار رو بكنم
[code:1]

<style type="text/css">

body {

margin:0;

padding:0;

background:Navy;

color: #99ff66&#59;

font-family:Tahoma,Arial, Verdana,Tahoma, Eurostile, Helvetica, Geneva, sans-serif;

scrollbar-3dlight-color:#000000;

scrollbar-arrow-color:#00FF33;

scrollbar-darkshadow-color:#000000;

scrollbar-face-color:#330066;

scrollbar-highlight-color:#330066;

scrollbar-shadow-color:#000000;

scrollbar-track-color:#000000;

}

#title {

position: absolute;

right:300px;

top:1px;

padding:1;

z-index:1;

color:Darkorchid;

font-family:Charcoal, Impact, Chicago, "Gill Sans", "Arial MT Condensed Bold", Geneva, Arial, sans-serif;

font-size:70px;

font-weight:bold;

}

#body {

position: absolute;

right:140px;

top:90px;

margin:0;

padding:14px;

border:3px;

text-align:justify;

background: #000 url(bloggertemplate72_blur.jpg) 0 0 no-repeat;

}

p {

font-family:Tahoma,Arial, Verdana, Tahoma, Eurostile,Helvetica, Geneva, sans-serif;

font-size:13px; font-weight:normal; color:#99FF66;

}

a {

color: #bde;

}

a:hover {

color: #fe9;

}

i {

color: lime;

}

b {

color:#00FFFF;

}

.date {

color: #d63;

font-family: "Arial Black", Charcoal, Impact, Chicago, "Gill Sans", "Arial MT Condensed Bold", Geneva, Arial, sans-serif;

font-size:14px;

font-weight: normal;

text-align:center;

}

.time {

color: #d63;

font-size: 10px;

font-weight: normal;

line-height: 12px;

text-align:center;

}

#sidebar {

position: absolute;

top:90px;

right:0px;

width:140px;

font-size: 13px;

font-weight: normal;

text-align:center;

}

</style>

[/code:1]
 

rasa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 ژانویه 2003
نوشته‌ها
142
لایک‌ها
3
ببين فكر كنم بايد اون كدها كه مربوط به رنگ ميشه رو بگذاري تو " <head> " اينا!!
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
منم مشكلي نميبينم. فقط بگو ويندوزت چيه؟ چون فكر كنم توي ويندوز 2000 اين اسكرول بارها ديده نميشن ها
 

ehsaan

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 دسامبر 2002
نوشته‌ها
80
لایک‌ها
11
منظور از اينكه اشكالي نميبينيد يعني چي يعني شما اسكرول رو رنگي داريد؟!
فكر نميكنم چون من هم با ويندوز 2000 امتحان كردم هم باxp با هيچ كدوم ديده نميشه
فقط يه احتمال كم ميدم كه يه جورهايي ايراد از sidbar باشه يعني اون مانع ميشه نميدونم.
 

navidweblog

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 دسامبر 2002
نوشته‌ها
112
لایک‌ها
4
استيلهاي ديگه خوب كار ميكنن؟
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
توي 2000 كه حتما ديده نخواهد شد... توي XP هم اگه از لحاظ ظاهر رفته باشي تو مود 2000 فكر نكنم ديده بشه.. ولي كدها از لحاظ فني درسته...
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
توي 2000 كه حتما ديده نخواهد شد... توي XP هم اگه از لحاظ ظاهر رفته باشي تو مود 2000 فكر نكنم ديده بشه.. ولي كدها از لحاظ فني درسته...
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
38
محل سکونت
Iran - Tehran
من ويندوز 2000 دارم و با Style مشکلی ندارم.

بنويس ورژن Internet Explorer چنده.
فکر کنم مشکل از ورژنت باشه.
اگه IE6 نصب کنی مشکلت حل ميشه . . .
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
من فكر ميكردم اشكال از ويندوز 200 باشه... پس اشتباه نوشتم و از ورژن اينترنت اكسپلورر ويندوز 2000 است.
 

ehsaan

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 دسامبر 2002
نوشته‌ها
80
لایک‌ها
11
آقا ممنون
ولي بايد يه عرض برسونم كه من با همين ويندوز اسكرول همه رو منجمله همينجا رو الان دارم رنگي ميبينم. ضمنا با windows nt و EP 6.0 6.0b هم ديده نميشه كه نميشه
 

rasa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 ژانویه 2003
نوشته‌ها
142
لایک‌ها
3
آقا ويندوز من هم كه اوراق هست مشكلي نداشت! در ضمن اين قرتي بازي ها از ورژن 5.5 به بعد در اينترنت اكسپلورر اومده!
 

ehsaan

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 دسامبر 2002
نوشته‌ها
80
لایک‌ها
11
من آخر متوجه نشدم اينكه ميگيد اشكال نمي بينيد يعني چي؟
شما به قول خودت قرتي ميبيني يا سياه وسفيد؟
 

rasa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 ژانویه 2003
نوشته‌ها
142
لایک‌ها
3
آقا از گفتن قرتي منظوري نداشتم ناراحت نشو!
ببين اون كدها رو كه گفتي اون بالا! من گذاشتم توي يه صفحه! بعدش كه صفحه رو تو اكسپلورر باز كردم! يه صفحه بنفش اومد بار اسكرول بار بنفش! ولي تو وبلاگت همون معمولي بود(خاكستري)
من اين صفحه رو گذاشتم تو اين آدرس
<a href='http://rasasey.tripod.com/Te.htm' target='_blank'>http://rasasey.tripod.com/Te.htm</a>
ببين كار ميكنه؟
 

ehsaan

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 دسامبر 2002
نوشته‌ها
80
لایک‌ها
11
البته كه ناراحت نميشم بخصوص وقتي تو دوست خودم گفته باشي
بله طبق همون چيزي كه تعريف كردم ميبينم منتها چون صفحه كمه اون قسمت face و track غیر فعال هستن
 

navidweblog

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 دسامبر 2002
نوشته‌ها
112
لایک‌ها
4
يافتم! :D
اينو از اول قالب وبلاگت حذف کن:
[code:1]&#60;!DOCTYPE HTML PUBLIC &#34;-//W3C//DTD H...[/code:1]
فکر کنم اين خط ميگه صفحه از يک استاندارد خاصی که رنگ اسکرول بار رو پشتيبانی نميکنه تبعيت ميکنه و اين باعث ميشه رنگ اسکرول بار عوض نشه.
 

ehsaan

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 دسامبر 2002
نوشته‌ها
80
لایک‌ها
11
باركلا به تو نويد خان فكر كنم اون كد مال عهد بوق بود يه چيزهايي هم اضافه داشت :
[code:1]&#60;!DOCTYPE HTML PUBLIC &#34;-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN&#34; &#34;http&#58;//www.w3.org/TR/html4/loose.dtd&#34;&#62;[/code:1]
به نظرم تمام اشكالهايي كه تو بلاگ من پيش ميومد زير سر همين كده بوده!!!
البته اون قسمت اولش تا EN فکر کنم ایرادی نداشته باشه به هر حال چون با حذف کلش اشکالی پیش نیومد همینطوری همشو حذف کردم (فقط الان قسمت عنوان از تراز خارج شده!!)
 
بالا