nexpay

اسکریپت رای گیری

شروع موضوع توسط Romain_Gary ‏17 فوریه 2006 در انجمن PHP

  1. Romain_Gary

    Romain_Gary Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,711
    تشکر شده:
    5
    سلام
    من این اسکریپت رای گیری رو نوشتم
    راستش تازه برنامه نویسی رو شروع کردم و کلی از بچه ها کمک گرفتم
    ولی توی قسمت کوکیش موندم (چطوری درستش کنم که فقط 1 بار طرف رای بده)
    و یکی دیگه اینکه میخوام مثل سایت هایی که به کاربر اجازه میدن عضو شه و بعد یک رای گیری برای سایت یا
    وبلاگش برداره و بره رو بهش اضافه کنم (یعنی اینکه سایتهایی که این خدمات رو میدن)
    -------------------------------------------------------------------------------------------------
    در ضمن اگر اشکالات کارم رو بگید خیلی ممنون میشم :)
     

    فایل های ضمیمه:

  2. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    توی کوکی چه مشکلی داری؟
     
  3. skh

    skh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    590
    تشکر شده:
    0
  4. Romain_Gary

    Romain_Gary Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,711
    تشکر شده:
    5
    توی همین تاپیکی که فرمودند در بالا
    http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=37850
    مشکلم رو گفتم ولی بازم هرکاری کردم حل نشد
    در ضمن یک تابع نوشتم در فایل cookie.php که اگر کوکی در فایل کانفیگ (تنضیمات) فعال باشه اجرا بشه و نگذاره یکنفر 2 یا بیشتر رای بده
     
  5. skh

    skh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    590
    تشکر شده:
    0
    خوب با این اسکرریپت مشکل شما حل نمی شه ؟
     
  6. Romain_Gary

    Romain_Gary Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,711
    تشکر شده:
    5
    نه آخه من قسمت کوکیش رو پیدا نکردم .
    در ضمن اگه لطف کنید و اسکریپت منو باز کنید و اجرا کنید و یک نگاهی بهش بندازید ممنون میشم
    برای اینکه این سرویس (ارائه ی سرویس رای گیری) رو بتونم بدم باید چی کار کنم .
    ممنون :)
     
  7. skh

    skh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    590
    تشکر شده:
    0
    توی فایل core.inc این کد رو ندین :


    if ($check_cookie == 'yes') {
    if (isset($_COOKIE[$intern_vote_name]) and $_COOKIE[$intern_vote_name] == 'true') {
    $message[] = array('message' => $txt['txt_already_voted']);

    $display_results = 'true';
    }


    if ((!isset($_COOKIE['votecheck']) or $_COOKIE['votecheck'] != 'true') and $debug_mode != 'on') {
    setcookie('votecheck', 'true', 0, '/');
    }
     
  8. Romain_Gary

    Romain_Gary Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,711
    تشکر شده:
    5
    مرسی میرم ببینم چیکارش میتونم بکنم
     
  9. Romain_Gary

    Romain_Gary Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,711
    تشکر شده:
    5
    اینم نتونستم کاری باهاش بکنم .
    من کلا با این کوکی مشکل دارم هر کاری میکنم بفهمم نمیفهمم
    کم______________ک بفرمایید لطفا :)
     
  10. skh

    skh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    590
    تشکر شده:
    0
    ببین من نمی فهمه مشکلت چیه . آخه این اسکریپت توی index.php نمی بینی جایی هست که می تونی انتخاب کنی چک کنه یا نه ...
     
  11. Romain_Gary

    Romain_Gary Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,711
    تشکر شده:
    5
    ببین من توی اسکریپتم یک فایل cookie.php درست کردم
    یک کد هم نوشتم که نمیدونم درسته یا نه اگه میشه اونو اول یک چک بکن به من بگو درسته یا نه
    توی قسمت اینکلود Include هم یک فایل هست با نام config.php که مربوط به تنظیمه
    که توی اون فایل یک متغیر با نام کوکی برای اینکه کوکی اجرا بشه یا نه وجود داره .
    ممنون
     
  12. skh

    skh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    590
    تشکر شده:
    0
    باشه . اما تو چرا از اون اسکریپت استفاده نمی کنی ؟ به دردت نمی خوده ؟
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    با کجاش ؟ ست کردن یا خوندن ؟ برای ست کردن حتما باید بهش تاریخ انقضا و مسیر بدی . درسته اینا اپشنال هست ولی تجربه به من ثابت کرده که در local باید این متغیر هارو بدی . مخصوصا مسیر

    توضیحی در باره مسیر : اگر شما به یه کوکی مسیر بدین فقط فایل هایی تویه اون مسیر میتونن کوکی رو بخونن و ساب دایرکتوری هاش ولی غیره نه . برای هم مسیر ها فقط از یک / استفاده کن
     
  15. Romain_Gary

    Romain_Gary Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,711
    تشکر شده:
    5
    چرا خیلی کد جالبیه :rolleyes:
    ولی شی ء گراست .
    منم ازش زیاد سر در نیاوردم متاسفانه . :wacko:
     
  16. Romain_Gary

    Romain_Gary Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,711
    تشکر شده:
    5
    من اصلا میخوام بدونم باهاش چیکار میشه کرد
    در مورد ست کردنش هم یک چیزایی فهمیدم ولی خوندنش اصلا نمیدونم چطوریه
     
  17. Romain_Gary

    Romain_Gary Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,711
    تشکر شده:
    5
    در مورد اینکه چطوری این برنامه رو تبدیل کنم به برنامه ای که سرویس استفاده از رای گیری رو میده
    آیا باید هر دفعه برای هر کاربر یک بانک اطلاعاتی جدید بسازم؟
    یعنی این قبیل سایتهایی که این سرویس ها رو میدن مثل bravetools.com یا وبگذر برای هر کاربر یک بانک اطلاعاتی میسازن؟
     
  18. Romain_Gary

    Romain_Gary Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,711
    تشکر شده:
    5
    کسی نمیاد در مورد پست قبلیم " سرویس استفاده از رای گیری " کمک کنه ؟
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal