اسکنر جنیوس قدیمی / نیاز به درایور برای ویندوز 7

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aasemi

Registered User
تاریخ عضویت
31 دسامبر 2009
نوشته‌ها
774
لایک‌ها
79
سلام دوستان

من یه اسکنر جنیوس دارم به مدل
colorpage-vivid 3 series v1.1
عکسش
http://mla-s2-p.mlstatic.com/13968-MLA20081826804_042014-Y.jpg
چون ویندوز 7 دارم باید درایور متناسب با ویندوز 7 اونو نصب کنم . شما می دونید چطور میشه اونو بدست آورد ؟
 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,601
لایک‌ها
23,022
سن
40
محل سکونت
طهران

aasemi

Registered User
تاریخ عضویت
31 دسامبر 2009
نوشته‌ها
774
لایک‌ها
79
مثل اینکه برای ویندوز 7 درایورشو بیرون ندادن. احتمالا چون مدل قدیمی هست دیگه خودشونو موظف نمی دونن. پس باید بندازمش بیرون ؟!
 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,601
لایک‌ها
23,022
سن
40
محل سکونت
طهران
مثل اینکه برای ویندوز 7 درایورشو بیرون ندادن. احتمالا چون مدل قدیمی هست دیگه خودشونو موظف نمی دونن. پس باید بندازمش بیرون ؟!
بله خیلی قدیمی هست .
 

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
تاریخ عضویت
24 می 2008
نوشته‌ها
4,587
لایک‌ها
3,627
سلام عزیز. بنده هم همین مشکل رو با چاپگر HP LaserJet 1300 داشتم و چون قدیمی بود دیگه درایورش واسه ویندوز 7 تولید نشد و بنده هم مجبور شدم با Virtual Machine یک ماشین مجازی ایحاد و ویندوز XP هم نصب کنم. شما هم می تونید هر دو سیستم عامل رو کنار هم داشته باشید تا نخواین هزینه کنین.
 

aasemi

Registered User
تاریخ عضویت
31 دسامبر 2009
نوشته‌ها
774
لایک‌ها
79
سلام عزیز. بنده هم همین مشکل رو با چاپگر HP LaserJet 1300 داشتم و چون قدیمی بود دیگه درایورش واسه ویندوز 7 تولید نشد و بنده هم مجبور شدم با Virtual Machine یک ماشین مجازی ایحاد و ویندوز XP هم نصب کنم. شما هم می تونید هر دو سیستم عامل رو کنار هم داشته باشید تا نخواین هزینه کنین.
مشکل اینه که به علتی که برای من مشخص نیست هر چی xp نصب میکنم باهاش مشکل دارم.2 ماه پیش متوجه شدم درایور اسکنر که همیشه رو xp کار می کرد دیگه کار نمیکنه و
جدیدا هم متوجه شدم با xp کانکشن ندارم ولی با ویندوز 7 کانکشن دارم به همین علت مجبور شدم ویندوز 7 نصب کنم.
 

aasemi

Registered User
تاریخ عضویت
31 دسامبر 2009
نوشته‌ها
774
لایک‌ها
79
مشخصات کامپیوتر شما چیه؟
processor : intel core(tim) cpu [email protected] ghz
installed memory (ram) : 2.00 gb
nvidia geforce 8600 gts(microsoft corporation - wddm v1.1)

من چند سال داشتم با این سیستم و با xp از این اسکنر استفاده می کردم ولی 3 ماهی هست که هر کاری میکنم درایورش کار نمیکنه .این مسئله رو بی خیال شدم.40 روز خونه نبودم وقتی اومدم دیدم با xp کانکشن adsl ندارم ولی اگه ویندوز 7 باشه کانکشن دارم ! این بود که تصمیم گرفتم ویندوز 7 نصب کنم. جواب ایمیلم از شرکتشون اومد نوشته که درایور برای ویندوز 7
رو بیرون ندادن... پیشنهاد داده در کنار ویندوز 7 از xp یا ویستا استفاده کنم.
 

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
تاریخ عضویت
24 می 2008
نوشته‌ها
4,587
لایک‌ها
3,627
processor : intel core(tim) cpu [email protected] ghz
installed memory (ram) : 2.00 gb
nvidia geforce 8600 gts(microsoft corporation - wddm v1.1)

من چند سال داشتم با این سیستم و با xp از این اسکنر استفاده می کردم ولی 3 ماهی هست که هر کاری میکنم درایورش کار نمیکنه .این مسئله رو بی خیال شدم.40 روز خونه نبودم وقتی اومدم دیدم با xp کانکشن adsl ندارم ولی اگه ویندوز 7 باشه کانکشن دارم ! این بود که تصمیم گرفتم ویندوز 7 نصب کنم. جواب ایمیلم از شرکتشون اومد نوشته که درایور برای ویندوز 7
رو بیرون ندادن... پیشنهاد داده در کنار ویندوز 7 از xp یا ویستا استفاده کنم.
مدل مادربورد رو ننوشتید. بایاس را آپدیت کنید. پاور اگر تواتش کم باشه ممکنه این مشکل پیش بیاد. کابل USB اسکنر رو حتما روی یه دستگاه دیگه چک کنید که سالم و یا کیفیت باشه. شما کلا اسکنر رو با یه سیستم دیگه چک کنید. باید دید که اسکنر ایراد بهم زده با سیستم باهاش مشکل داره.
 

aasemi

Registered User
تاریخ عضویت
31 دسامبر 2009
نوشته‌ها
774
لایک‌ها
79
مادر برد : asus p5c41t-mlx
پاور: تسکو مدل 600

روی لپ تاپم xp نسخه اصلی وجود داره . روی اون هم امتحان کردم بازم نرم افزارش کار نمی کرد. متاسفانه آپدیت کردن بایوس بلد نیستم و منم محدودیت وقت دارم. من خودم حدس میزنم ماکروسافت خودش تشخیص داده نسخه های ویندوز من تقبلی هست و کاری کرده که ویندوز کار نکنه و گرنه دلیلی نداره که خط
adsl با xp کار نکنه ولی ویندوز 7 کار کنه .
 
Last edited:

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
تاریخ عضویت
24 می 2008
نوشته‌ها
4,587
لایک‌ها
3,627
پاورتون که آشغاله. شما که می فرمائید روی لپ تاگ ویندوز ارژینال دارید پس حدستون اشتباهه. کابلتون رو با کابل مرغوب عوض کردید؟ با یه سیستم سالم تست کردید؟ جنس یو اس بی کابل خیلی خیلی مهمه.
 

aasemi

Registered User
تاریخ عضویت
31 دسامبر 2009
نوشته‌ها
774
لایک‌ها
79
نه با یه کابل دیگه تست نکردم چون زیاد از این کابلی که دارم استفاده نکردم و بعید می دونم خراب شده باشه ولی خوب دسترسی به یه کابل دیگه هم ندارم. متاسفانه دسترسی به یه xp خارج از موارد خودم هم ندارم...

الان فعلا ویندوز 7 ریختم و یه اسکنر دستی خریدم... ولی بعدا می خوام ویندوز 8 بریزم و کنارش یه ویستا بزارم هم برای این اسکنر قدیمیم و هم برای outlook express که 1 میلیون فایل طبقه بندی شده توش دارم و تو ویندوز 7 و 8 نیست.
 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,601
لایک‌ها
23,022
سن
40
محل سکونت
طهران
تاپیک های قدیمی را بالا نیاورید . تاپیک قفل میشود.

ببین من زیاد ب این کارت وارد نیستم اما شاید به ی دمای خاصی برسه شروع ب کار میکنه فن هاش
نه این کارت اینجوری نیست
فکر کنم از سری 9 به بعد انویدیا اینجوری باشه

امروز دوباره سیستمو تست کردم یکی از فنا کندتره سرعتش و وقتی سیستم خاموش میشه سریع متوقف میشه انگار گیر داره و اون یکی خراب شده
جای روغن کاری هم نداره
فن دیگه اگه بزارم روی گرافیک با همون سایز مشکلی به وجود نمیاره؟یا باید فن مخصوص خودش باشه؟
فن دیگه اگه سرعتش با فن خودش یکی نباشه مشکل به وجود میاره؟
 
Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا