آژانس هواپیماییexchanging

اشتراک اینترنت بین دو کامپیوتر

شروع موضوع توسط frouzbeh ‏9 آگوست 2010 در انجمن شبکه

  1. frouzbeh

    frouzbeh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2010
    نوشته ها:
    13
    تشکر شده:
    0
    سلام به همگی
    من یه مشکل تو اشتراک اینترنتم دارم. همه چیزو کامل شرح می دم تا دوستان بتونم کمکم کنن.
    من از اینترنت وایرلس استفاده می کنم (با نانو استیشن 5 و دستگاه poE ) . حالا می خوام اینترنتو بین دو کامپیوتر شیر کنم. خیلی سرچ کردم و همه ی کارهایی رو که دوستان گفتن انجام دادم.
    اول تنظیمات IP رو در دو PC انجام دادم. بعد اینترنت شیرینگ رو فعال کردم. و بعد IP کانکشن دو PC رو در حالت Obtain قرار دادم. برای چند لحظه تو network connection کامپیوتر دوم یه آیکن به نام همون network connection ی که به اینترنت وایرلس وصله ساخته میشه ولی باز هم به اینترنت وصل نمی شه . و بعد از چند لحظه کانکشن بین دو کامپیوتر به حالت limited or no connectivity میره.
    واقعا دیگه نمیدونم باید چی کار کنم. شاید بشه گفت بیش از ده بار این راه ها رو امتحان کردم ولی نشد. خواهش می کنم کمکم کنید.
    راستی من تو شبکه زیاد اطلاعات ندارم خواهشا زیاد کلی جواب ندید.
    پیشاپیش از همتون تشکر می کنم.
     
  2. ArMin_KhAn

    ArMin_KhAn Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 دسامبر 2009
    نوشته ها:
    2,784
    تشکر شده:
    172
    محل سکونت:
    هرجا که $ باشه
    دوست عزیز شما که نباید از گزینه Obtain استفاده کنید !
    این اشتباه شما بوده ...
    یه سوال دارم

    قبل از اینکه Share کنید ، سیستم سرور خودتون اینترنت داره؟
     
  3. frouzbeh

    frouzbeh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2010
    نوشته ها:
    13
    تشکر شده:
    0
    بله ، اینترنت داره.
    اما این که گفتین نباید از obtain استفاده کنیم ولی جاهای دیگه خلاف اینو میگن. که البته من این کار رو هم کردم ولی بازم نشد.
    لطفا شما بگید باید چیکار کنم.
     
  4. ArMin_KhAn

    ArMin_KhAn Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 دسامبر 2009
    نوشته ها:
    2,784
    تشکر شده:
    172
    محل سکونت:
    هرجا که $ باشه
    یه سوال دیگه
    شما نوع کابل کشیتون به سیستم دومی چه طوری بوده ؟
    آیا اونم بی سیم بوده و وایرلس استفاده شده ؟
    یا از طریق کابل
    از چه لوازمی و رابطی استفاده کردین
     
  5. frouzbeh

    frouzbeh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2010
    نوشته ها:
    13
    تشکر شده:
    0
    از یک کابل کراس استفاده کردم.
    سیستم شبکه ام کلا کابلیه. سیستم سرورم دو تا کارت شبکه داره که یکیش واسه نانو استیشن بکار رفته و یکی هم برای شبکه کردن دو تا سیستم.
     
  6. ArMin_KhAn

    ArMin_KhAn Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 دسامبر 2009
    نوشته ها:
    2,784
    تشکر شده:
    172
    محل سکونت:
    هرجا که $ باشه
    آیپی نانو بالا چنده
    آی پی Gateway خودتون چنده
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. frouzbeh

    frouzbeh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2010
    نوشته ها:
    13
    تشکر شده:
    0
    IP نانو : 192.168.247.97

    راستش منظورتونو از gateway نفهمیدم. من واسه شبکه کردن دو تا سیستم ، IP Gateway سیستم دوم رو 192.168.0.1 گذاشتم.
     
  9. ArMin_KhAn

    ArMin_KhAn Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 دسامبر 2009
    نوشته ها:
    2,784
    تشکر شده:
    172
    محل سکونت:
    هرجا که $ باشه
    اشتباه کردی

    IP سیستم دومی رو ، بده

    192.168.247.2

    getway سیستم دومی رو بزار
    192.168.247.97

    میدونی که ، اینارو باید به صورت دستی وارد کنی
    یعنی از گزینه Optain خارج کنی سیستم دومیت رو

    DNS هایی که میخواد رو بزار

    192.168.247.97
    4.2.2.4


    تنظیماتی که گفتم همه برای سیستم دوم بود .
     
  10. frouzbeh

    frouzbeh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2010
    نوشته ها:
    13
    تشکر شده:
    0
    آی پی network connection سیستم اول که مربوط به شبکه داخلیه رو چی باید بذارم؟
    یه جایی خوندم که باید obtain باشه ولی وقتی این کارو می کنم تو وضعیت Limited or no connectivity قرار می گیره؟
     
  11. ArMin_KhAn

    ArMin_KhAn Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 دسامبر 2009
    نوشته ها:
    2,784
    تشکر شده:
    172
    محل سکونت:
    هرجا که $ باشه

    عزیز دل ، ما از بعد از ظهر تاحالا داریم روضه میخونیم ؟

    Obtain مال وقتیه که DHCP ران باشه رو سرور نه وقتی که شما دوتا سیستم رو شبکه میکنی
     
  12. frouzbeh

    frouzbeh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2010
    نوشته ها:
    13
    تشکر شده:
    0
    خوب آخه هنوزم تو وضعیت limited or no connectivity قرار داره.
    حتی فایل شیرینگ هم انجام نمیشه ، چه برسه به اینترنت. تورو خدا عصبانی نشو ، فقط کمک کن.
    مرسی

    راستی یه چیزی الان فهمیدم، وقتی من IP سیستم اول رو تو حالت obtain میذارمو بعد network connection نانو استیشن رو شیر میکنم IP سیستم اول تو network connection شبکه داخلی خود به خود از حالت obtain خارج میشه و IP اون 192.168.0.1 میشه و اگه من دوباره obtain کنم میشه همون limited or no connectivity.
    و البته هنوز هم نه اینترنت شیرینگ داریم نه فایل شیرینگ.
     
    Last edited: ‏10 آگوست 2010
  13. frouzbeh

    frouzbeh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2010
    نوشته ها:
    13
    تشکر شده:
    0
    آقا دستت درد نکنه. یه کارایی کردم فکر کنم درست شده. الانم تو پنجره network connection سیستم دوم نانواستیشن رو شناخته ، send o receive هم داره. فقط نمی دونم چطور باید به اینترنت وصل شم.

    تو سیستم اول واسه اتصال به اینترنت یه connection از نوع pppoe ساختیم. تو سیستم دوم هم باید همونو بسازم؟
    ساختم ولی همش error 678 میده. the remote computer did not respond for futher assistance.
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. ArMin_KhAn

    ArMin_KhAn Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 دسامبر 2009
    نوشته ها:
    2,784
    تشکر شده:
    172
    محل سکونت:
    هرجا که $ باشه
    من الان دور برم خیلی شلوغه دوست عزیز
    فردا راهنماییت میکنم مفصل ...

    بازم یه بار دیگه کاری که گفتم رو سیستم دوم انجام بده به نتیجه میرسی
    راستی کانفیگ همین نانو رو کی برات انجام داده ؟
    وضعیت خودتون تو آشنایی با سیستم و کانکشن و این چیزا در چه حدیه ؟

    تا فردا :X
     
  16. frouzbeh

    frouzbeh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2010
    نوشته ها:
    13
    تشکر شده:
    0
    همون شرکتی که واسه اینترنت وایرلسمون باهاش قرارداد بستیم کانفیگشو انجام داده.
    منم همین که تصمیم گرفتم کامپیوترامونو شبکه کنیم تو نت سرچیدم.
    ممنون که کمکم کردین.

    من که گفتم اون کاری که شما گفتید رو که انجام دادم مشکل داشت اما همین که آی پی رو عوض کردم لااقل کانکشنی رو که شیر کردم رو شناخت.!!!
    خواهشا فردا حتما مفصل توضیح بدید. من منتظرم.
    بازم ممنون
     
  17. irlogo

    irlogo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 مارس 2008
    نوشته ها:
    263
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    qods mini city
    سرور

    192.168.0.1


    دی ان اس سرور
    192.168.0.1
    4.2.2.4


    کلاینت
    192.168.0.2
     
  18. frouzbeh

    frouzbeh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2010
    نوشته ها:
    13
    تشکر شده:
    0
    ببینید الان دو سیستم کاملا با هم شبکه شدن ، و network connection مربوط به اینترنت هم کاملا شیر شده ، فقط نمی دونم باید چطوری به اینترنت وصل شم.
    چه کانکشنی باید بسازم ؟ اصلا نیازی به کانکشن داره؟
     
  19. frouzbeh

    frouzbeh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2010
    نوشته ها:
    13
    تشکر شده:
    0
    با تشکر از همگی ظاهرا مشکل حل شده.
    من یه جایی خونده بودم که باید کانکشن مربوط به کارت شبکه ای که به نانو وصله رو شیر کنم ، ولی الان اینترنت کانکشنی که واصه کانکت و دیس شدن به اینترنت ساختیم رو شیر کردم و سیستم دوم هم به اینترنت وصل شده.
    مرسی از دوستان
     
  20. frouzbeh

    frouzbeh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2010
    نوشته ها:
    13
    تشکر شده:
    0
    فقط یه مشکل دیگه ، وقتی یکیو دیس می کنم اون یکی هم دیس میشه. اینو دیگه کجای دلم بذارم؟!!!
    من می خوام دو سیستم از این نظر کاملا مستقل باشن.
     
  21. ArMin_KhAn

    ArMin_KhAn Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 دسامبر 2009
    نوشته ها:
    2,784
    تشکر شده:
    172
    محل سکونت:
    هرجا که $ باشه
    خوش حالم که مشکلت حل شد
    بله باید اون کانکشن نانو رو شیر میکردی دیگه ، درستش هم همین بود ...

    در مورد سوال دومت ، وقتی سرور دیسکانکت بشه ، دومی هم دیسکانکت میشه ...

    احتمالا شما ، اگه دومی رو دیس میکنی ، اولی هم دیس میشه دلیلش اینه که میری دوباره کانشکن سرور رو از کلاینت دیسکانکت میکنی ، که این کارت باعث میشه سرور هم دیسکانکت بشه
     
  22. frouzbeh

    frouzbeh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2010
    نوشته ها:
    13
    تشکر شده:
    0
    من که گفتم تا حالا که کانکشن نانو رو شیر می کردم مستقیم به اینترنت وصل نمی شد منم نمیدونستم دیگه باید چی کار کنم، الانم که وصل شده واسه اینه که من اینترنت کانکشن سرور رو شیر کردم.

    لطفا بگو بعد از اینکه کانکشن نانو شیر شد باید چیکار کنم که بتونم تو سیستم دوم به اینترنت وصل شم.