سایت ساز وبزیخرید بک لینک

اشكال در انتقال اطلاعات از يك فروم

شروع موضوع توسط alvan ‏30 سپتامبر 2004 در انجمن PHP

  1. alvan

    alvan کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    199
    تشکر شده:
    1
    من قبلا اين مشكل رو در php نداشتم . الان وقتي مي خوام اطلاعات رو از يك فيلد به يه صفحه انتقال بدم با مشكل مواجهه مي شم .
    method رو هم برابر با پست قرار مي دم . مثلا وقتي به يه فيلد نام abs رو مي دم در صفحه گيرنده بايد با $ abs كار كنم اما php خطا مي گيره . كمكم كنيد . فكر كنم تنظيمات php رو localhost به هم ريخته ! :(
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,477
    تشکر شده:
    20
    احتمال داره تنظمیاتت بهم ریخته باشه ولی اگه بجای مثلا $abs از
    کد:
    $_GET['abs']
    
    استفاده کن. مشکلت حل می شه.
    البته methodش باید get باشه اگه method رو post 'گذاشتی باید اون بالا از $_post استفاده کنی.
     
  4. oxygenws

    oxygenws کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    96
    تشکر شده:
    0
    خطای مربوطه را مرحمت فرمایید.
     
  5. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    اگر مشكلت همون باشه كه knowhow گفته و تو نمي خواهي كدهات رو عوض بكني مي توني توي فايل php.ini بري يك متغير به نام
    کد:
    register_globals = On
    
    رو شبيه بالا "On" بكني يك بار هم Apache رو ريستارت بكن

    با اين كه با اين روش مشكلت حل مي شه ولي من اصلا بهت پيشنهاد نمي كنم (اگر امنيت برات اهميت نداره مي توني به روش اوليه از متغيرها استفاده كني)
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی