آژانس هواپیمایی
pop up

اشکال در guestbook

شروع موضوع توسط masoud ‏26 ژانویه 2003 در انجمن asp , ASP.NET

  1. masoud

    masoud کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7
    تشکر شده:
    0
    به نام خدا
    سلام علیکم و خسته نباشید.
    یک سوال از شما داشتم.
    من دفتر مهمان رو واسه سایتم (www.khour.info) راه انداختم. روی کامپیوتر خودم درست و کامل کار میکنه. ولی روی سرور نه.
    این پیغام رو میده:
    Database Results Error
    Provider cannot be found. It may not be properly installed

    از توی سایت www.parsweb.com که host من است frontpage extension رو هم نصب کردم ولی بازم کار نمیکنه.
    میتونید منو راهنمایی کنید؟
    خودتون هم به آدرس: www.khour.info/guest.asp یه سر بزنید و ملاحظه بفرمایید.
    ممنون، منتظر جواب هستم.
     
  2. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    سلام دوست عزيز
    اينجا رو بخون:

    <a href='http://www.aspemporium.com/aspEmporium/help/helpsys.asp?PRB035' target='_blank'>http://www.aspemporium.com/aspEmporium/hel...psys.asp?PRB035</a>

    مشکلت رو خودت نميتونی حل کنی. اون سروری که فايلهات روش قرار داره بايد روش يک بار MDAC نصب بشه تا مشکل برطرف بشه. راه حل برای تو اينه که برای اتصال به بانک اطلاعاتی از Jet استفاده نکنی. . .
    خوش باشی و موفق
    باز هم مشکلی داشتی بپرس
     
  3. masoud

    masoud کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7
    تشکر شده:
    0
    ممنون
    به نظر شما اشكال از اين نيست كه من با فرانت پيج 2002 ساختم ولي سرور پارس وب فرانت پيج 2000 رو نصب كرده؟
    اگه 2002 XP نصب بشه درست نميشه؟
    فكر كنم پارس وب نميدونه چيكار كنه واسه حل اين مشكل چون خودم 10 روزه بهشون ميل و تلفن زدم ولي هنوز اين آدرس مشكل داره:
    <a href='http://www.khour.info/guestresults.asp' target='_blank'>http://www.khour.info/guestresults.asp</a>
    پيشاپيش از لطف شما ممنونم.
     
  4. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    نه دوست من
    مشکل همونيه که گفتم
    شک نکن
    شايد حال ندارن برات درست کننش
    شايد هم (صد در صد) Reseller هستن و ازشون کاری بر نمياد

    خوش باشی . . .
     
  5. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
    اين پارس وب خيلي اذيت ميكنه... من كه به هيچ كس توصيه نميكنم... قديما سر اين كاپوچينو پدر ما رو در آوردن... تا اينكه مجبور شديم بريم از يه جا ديگه بگيريم. سرويسهاشون خوبه ها ولي خودشون چيزي وارد نيستن.
     
  6. madalexir

    madalexir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    1
    تشکر شده:
    0
    سلام ...
    من هم از <a href='http://www.Parsweb.com' target='_blank'>www.Parsweb.com</a> سرويس دارم ولي هيچ مشكلي ندارم .
    من خودم هم با استفاده از ASP و هم dot NET رويه سرور هاشون كار كردم و با استفاده از هر دو تكنولوژي ... بدون هيچ مشكلي دارم به DATABASE وصل مي شم ... و براي اين كار هم از JET استفاده مي كنم و هيچ ايرادي ندارم
    احتمالا خودت تويه برنامه نويسي ايراد داري ... چون من با سرور پارس وب مشكلي ندارم و همه چيزشون خوب كار ميكنه
    من كه از سرويس هاشون راضي هستم ... شما رو نمي دونم!!!
     
  7. boxilink
  8. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    دوست عزيز
    madalexir

    يه نگاه به تاريخ سوال و مشکل بنداز،
    الان اين مشکل برطرف شده :)