سایت ساز وبزیخرید بک لینک

اصطلاح مَچ بودن قطعات؟

شروع موضوع توسط Same ‏6 ژوئن 2004 در انجمن بایگانی

  1. Same

    Same Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    103
    تشکر شده:
    0
    - آيا تا به حال اين اصطلاح به گوش شما هم خورده؟ اينکه گاهي اوقات بعضي ها ميگن قطعات با هم مَچ نيستند مثل اين مارک گرافيک با اون مارک مادربورد ، اون مارک رم با اين مارک مادربورد و مخصوصا در مورد کارتهايه ميکس که با هر مادربوردي سازگار نيست! آيا شما اين حرفها رو قبول دارين؟

    به نظر من که اين حرفها غير منطقي هستند . آيا کسي نظره ديگه اي داره؟

    ممنون
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. als_1360

    als_1360 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2003
    نوشته ها:
    446
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    چرا قبول نداري
    اين واقعا درسته چون بعضي از مواقع واقا دوتا مارك با هم مشكل دارن و به هيچ صراتي مستقيم نيستند
    حتي چند روز پيش ديدم يه پاور با يه مادر بورد <مچ> نبود و مادر بورد روشن نشده خاموش مي شد
     
  4. Same

    Same Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    103
    تشکر شده:
    0

    - ممنون

    - آخه چرا؟ مگه ممکنه! یعنی نه مادربورد اشکال داشت و نه پاور؟ یعنی اون پاور رو برای مادربوردهایه خاصی ساختن؟ یا اون مادربورد با پاورهایه خاصی کار میکنه؟

    ممنونم
     
  5. faridbahal

    faridbahal Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,508
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    تهران بــــــــــــزرگ
    اين اصطلاخ بيشتر بدرد كاسبها ميخوره اما همچين چيزي امكان داره اما من واقعا دليلش رو نميدونم از كجاس البته خيلي كم چنين اتفاقي ميفته شايد 1 در 20
     
  6. ali206speed

    ali206speed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    652
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    TeHrAn
    اين كه ميگن سيستم مچ نيست كه خيلي تابلو هست مچ در اصطلاح ميشه همون ست شدن كه اگر يك سيستم قطعاتش از يك شركت باشه بهتر عمل ميكنه كه مهمترينش مادر بورد و كارت گرافيك هست
    در مورد پاور هم عرض كنم كه تو بازار پاورهاي مختلف زياد داريم كه 300 وات و 350 يا 400 وات هست كه بعضي از اينها خالي بندي روش نوشته 400 وات
    بعدشم پاور به مچ شدن شدن ارتباطي نداره اگر هم داشته باشه ربطي به خوب كار كردن سيستم نداره اون سيستم هم كه گفتيد خاموش ميشود به خاطر اين ميتونه باشه كه 1 پاورش آشغال بوده 2 اينكه او سيستم قطعاتش زياد بوده كه هر چه قدر هم زياد باشه بايد او پاور جواب ميداده در هر صورت ببخشيد كه تو كار شما دخالت كردم
    موفق باشيد
     
  7. faridbahal

    faridbahal Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,508
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    تهران بــــــــــــزرگ
    اگر قدرت پاور كم باشه چند لجظه برق به مادر بورد و يا هارد نميرسه در نتيجه سيستم يا هنگ ميكنه يا ريست ميشه
     
  8. karagah

    karagah کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2004
    نوشته ها:
    63
    تشکر شده:
    0
    این مشکلات گاهی پیش میاد. برای من چند بار اتفاق افتاده! دلیلش هم اینه که بعضی سازنده ها ، استانداردها رو دقیقا رعایت نمیکنند یا با عجله و بدون تست کافی قطعه رو به بازار میدن. اگه از قطعات سازنده های معتبر استفاده کنید این مشکلات خیلی کمتر میشه.
     
  9. xPlod

    xPlod مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,310
    تشکر شده:
    8
    خيلي چيزا منطقي كه نيست هيچ، اصلا با هیچ جور عقلی هم جور در نمیان ولی وجود دارن.
    مثلا از اینی که شما میگین جالب تر اینه که تجربه به من (البته نه فقط به من) ثابت کرده که که یه کامپیوتر نو مثله یه ماشینه نو پر از ایراده و بعد از این که یه مقدار می گذره این ایرادا کم کم خودبخود برطرف می شن و به اصطلاح کامپیوتر آب بندی می شه.
    والا من یکی که هرچی زور زدم نتونستم دلیلی برای این قضیه پیدا کنم و حتا این موضوع به نظرم یه کم مسخره اس ولی چی کار کنیم که هست. ;)
     
  10. xPlod

    xPlod مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,310
    تشکر شده:
    8
    و اما در مورد سازگاری کارت های میکس!! :
    این موضوع یه بحث کاملا منطقی و علمی ای ه. مهم ترین مشخصه یه مادربورد Chip اونه كه مثله يه رشته كروموزم خصوصيات و اخلاق و رفتار مادربورد رو تعيين ميكنه. معمولا سازنده هاي سخت افزار تمام تلاششون رو به كار مي برن كه محصولشون با بيشترين رنج سخت افزارهاي ديگه سازگار باشه ولي تا اونجايي كه من مي دونم در مورد كارت هاي ويدئو اين طوري نيست.
    مثلا اگه كارت DVStorm2 رو روي يه مادربرد با چيپ nForce ببندي كار نمي كنه. حالا يا بايد كارت يه ميليوني رو عوض كني و يه چيز ديگه بگيري يا بايد مادربرد 100-150 تومني رو. تو باشي چيكار ميكني؟
     
  11. esimof

    esimof کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    41
    تشکر شده:
    0
    اين قضيه رو من قبلا هم باهاش روبرو شدم.
    يك مودم اكسترنال Creative داشتم كه با عوض كردن مادر بوردم بازي درمي اورد رفتيم نمايندگي اش گفتن با چيپهاي Via مشكل داره.
    نمي دونم ولي فكر نكنم اين قضيه به اصطلاح مچ نبودن رو به حساب بد بودن اون قطعات بگذاريم.
    فكر مي كنم بيشتر از همه دورغهاي فروشندهاي كامپيوتر كه كوتاهي خودشون رو با چنين حرفهايي در مقابل مشتري ناوارد توجيه مي كنن باعث اين تصور شده.
    خصوصا كه همون طور كه بچه ها گفتن اتفاق مي افته ولي كم.
     
  12. Same

    Same Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    103
    تشکر شده:
    0


    - به حق چیزهایه نشنیده !!!

    - xPlod عزیز آیا شما مطمئنی؟ این چه طور ممکنه. پس با این وضع چرا خوده شرکت Canopus اونو اعلام نکرده؟
    الان هر کی میپرسی چه مادربوردی بخرم مدلی بهت میگن که روش چیپ ست nForce باشه.
    آیا دیگر محصولات Canopus هم همین طوریه؟ حتی ACEDVio ؟

    ممنونم
     
  13. Xradical

    Xradical Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 می 2004
    نوشته ها:
    1,030
    تشکر شده:
    3
    اگرم چنين مشكلي باشه مطمئنا تا الان با درايوراي جديدي كه براي دو محصول دادن بيرون اين مشكل برطرف شده
     
  14. xPlod

    xPlod مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,310
    تشکر شده:
    8
    من درمورد ACEDvio نمی دونم که با چه چیپی سازگار نیست این رو بهتره از خود Canopus بپرسي. ولي طبق سنت نانوشته قديمي (با اين كه من شخصا به شدت از Intel متنفرم) ولي اگه مادربرد با چيپ 865 يا 875 (فرق نمي كنه كدوم رده باشه) بگيري معمولا هيچ مشكل عدم سازگاري نخواهي داشت، متاسفانه.
     
خرید و فروش ارزهای الکترونیکیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی عسل طبیعی و گرده گل ایرانی