nexpay

اطلاعات در مورد سرويس ديتا

شروع موضوع توسط KASHANWEB ‏20 جولای 2005 در انجمن بایگانی

  1. KASHANWEB

    KASHANWEB Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آپریل 2005
    نوشته ها:
    717
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Domainz.ir
    سلام
    من امرو به يه مركز مخابراتي رفته بودم و در مورد اين سرويس ديتا شون ازشون سئوال كردم
    اين يارو مثل اينكه هيچي حاليش نبود! فقط به من گفت كه مياي ثبت نام ميكني و ماهي 5 تومن هم ميدي !

    حالا ميخاستم اگه دوستان اطلاعاتي در اين مورد دارند يكم توضيح بدن. :blush:
     
  2. Minor

    Minor کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 جولای 2005
    نوشته ها:
    26
    تشکر شده:
    0
    اون بنده خدا ديگه چي ميخواستي كه بگه !!!
    اون قسمتش كه به مخابرات مربوط ميشه همون ماهي 5 تومن هست ! پول رو ميگيرن سرويس رو فعال ميكنن.

    سوال شما چي هست ؟؟؟
     
  3. KASHANWEB

    KASHANWEB Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آپریل 2005
    نوشته ها:
    717
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Domainz.ir
    خب میخام ببینم غیر از این 5 تومن دیگه پول بازم باید بدم؟
    مثلن دقیقه ای چیزی. بعد اینکه سرعتش چجوریه؟
    محدودیت نداره که؟
    روی چه گوشی هایی جواب میده؟
    ممنون میشم جواب بدین
     
  4. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    والا من 3 روز پيش پرسيدم ... گفتن ماهي 10،000 تومان كه !!!
     
  5. KASHANWEB

    KASHANWEB Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آپریل 2005
    نوشته ها:
    717
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Domainz.ir
    بخشنامه اومده قیمتها همه نصف شده!
     
  6. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    16
    یعنی این پولو بدیم 10 چوق اینترنت میتونیم ازشون بگیریم؟
     
  7. Minor

    Minor کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 جولای 2005
    نوشته ها:
    26
    تشکر شده:
    0
    فعال شدن سرويس ديتا به اين معني هست كه شما ميتونين از طريق خط موبايل data transfer داشته باشين
    كه ميتونه dial-up networking يا fax يا چيزاي ديگه باشه

    حداكثر سرعت 9.6 kbps

    شما با داشتن اين ويژگي تازه ميتونين مثلا به يك ISP وصل بشين.. بتابراين هم بايد اشتراك اينترنت جداگانه داشته باشين.. و هم اينكه به ازاي مدت زمان ارتباط هزينه پالس مكالمه رو هم خواهيد داشت...

    گوشي هايي كه اين ويژگي رو دارن همه شون رو نميشناسم.. ولي همه گوشي هاي windows ppc ميدونم اين كارو ميكنن... خودشون IP ميگيرن و internet explorer هم دارن
    بعضي گوشي ها اين كار رو ميكنن ولي فقط به صورت يك مودم... يعني اينكه به laptop وصلش كنين و اينترنت رو مرور كنين
     
  8. KASHANWEB

    KASHANWEB Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آپریل 2005
    نوشته ها:
    717
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Domainz.ir
    ای بابا
    یعنی به غیر از این ماهی 5 تومن باید باز هم پول پالس تلفن (47تومن) رو بدیم بهشون؟ تازه اینکه موبایل هم اشغال میشه
    کسی میدونه توی کا 700 جواب میده یا نه؟
    سرعت هم بستگی به آی اس پی داره حتمن!! راستی نمیشه با این سرویس به وایرلس وصل شد؟
     
  9. KASHANWEB

    KASHANWEB Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آپریل 2005
    نوشته ها:
    717
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Domainz.ir
    اصلا جدا از این... میشه این کا 700 رو با بلوتوث به اینترنت وصل کرد؟
    مثل همون کاری که روی 6600 میکردند و با یک اکانت اینترنت، یک کامپیوتر و یک دستگاه بلوتوث میشد به اینترنت وصل شد
     
  10. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    آخه مشكل اينه كه هر ماه بايد اين پول رو بدي !!! اگر يه بار بود كه مشكلي نبود !!!
     
  11. KASHANWEB

    KASHANWEB Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آپریل 2005
    نوشته ها:
    717
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Domainz.ir
    کسی نمیخاد لطف کنه جواب مارو بده؟!
     
  12. Minor

    Minor کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 جولای 2005
    نوشته ها:
    26
    تشکر شده:
    0
    بله پول زمان كانكشن هم بر اساس تعرفه موبايل محاسبه ميشه ..

    كا 700 رو اطلاع ندارم ولي بعيد ميدونم ..
    سرعت قبل از اينكه به اي اس پي بستگي داشته باشه به خود خط ها بستگي داره كه بيشتر از 9.6 kbps نخواهد بود
    وايرلس هم قضيه اش فرق ميكنه و بايد خود دستگاه شما ساپورت كنه كه معمولا در pda هاي جديد اين قابليت هست.. ولي از طرفي استانداردي كه wireless هاي pda ها پشتيباني ميكنن در ايران اجرا نشده...
    خيلي اوضاع آشفته اي هست... بي خيال اينترنت !!!

    در اون مورد كه گفتي با بلوتوث.. بايد بگم كه بيشتر شبيه بازي و سرگرمي ميمونه. با توجه به برد محدود بلوتوث.. شما ميخواي اول كامپيوتر رو به اينترنت وصل كني و بعد هم با موبايل از فاصله چند متري اينترنت گردي كني ؟؟؟؟ خب بشين پاي كامپيوتر !!!! فلسفه اينترنت در موبايل در جاهايي هست كه آدم دسترسي به desktop pc نداره..
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. KASHANWEB

    KASHANWEB Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آپریل 2005
    نوشته ها:
    717
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Domainz.ir
    ممنون از جوابت!
    ولی بلوتوث من بردش 100 متر هست و میخام وقتایی که حوصلم دیگه به کامپیوتر نمیرسه یا اینکه توی اتاق دیگه نشستم بتونم استفاده کنم!
    یعنی آخرش دیگه هیچ راهی نداره؟!
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal