منتخب بازارچه

امکان محدود کردن کاربران و تعیین حجم دانلود (مثلا 2 گیگ برای هر کاربر) در تنظیمات مودم

abbas3zaar

Registered User
تاریخ عضویت
4 ژوئن 2009
نوشته‌ها
282
لایک‌ها
32
محل سکونت
گیلان
سلام. فرض کنید:
  • یک فروشگاه داریم
  • 10 تا کارمند
  • یک مودم adsl مدل TP-LINK
  • برای وای فای مودم پسورد تعیین کردیم
حالا مشکل اینجاست که بین این 10 کاربر یکی دو نفر هستند که بسیار دانلود میکنند و حجم اینترنت را تمام میکنند.
ما میخوایم کاری کنیم که 60 گیگ حجمی که برای یک ماه خرید کرده ایم کاربران را محدود به مقدار دانلود کنیم. برای مثال. هر کاربر 2 گیگابایت حجم اختصاص بدیم و بگیم این حجم شماست و در یک ماه میتوانید این مقدار را استفاده کنید. اینجوری هر کسی میدونه که 2 گیگ داره. راهی هست برای تنظیمات مودم؟ یا مثلا در مودم بشه 20 تا اکانت ساخت و به هر اکانت 2 گیگ حجم داد و به کاربران اکانت داده بشه؟ کلا چه راههایی هست برای این کار؟

.
 

pbx9798

Registered User
تاریخ عضویت
25 ژوئن 2014
نوشته‌ها
370
لایک‌ها
150
محل سکونت
tinymovie
سلام
ی سرچی کنید تو گوگل نرم افزار های زیادی هست برای کنترل حجم نت
 

abbas3zaar

Registered User
تاریخ عضویت
4 ژوئن 2009
نوشته‌ها
282
لایک‌ها
32
محل سکونت
گیلان
سلام
ی سرچی کنید تو گوگل نرم افزار های زیادی هست برای کنترل حجم نت
من کنترل حجم رو دیدم که دقیقا نشون میده چقدر دانلود کردیم. میخوام 10 نفری که با گوشی به وای فای من وصل هستن روو بدونم کیا هستن و بفهمم چقدر دانلود کردن
 

saeedboy68

Registered User
تاریخ عضویت
2 ژانویه 2012
نوشته‌ها
466
لایک‌ها
253
محل سکونت
ماتریکس
فکر میکنم روترهایی برای این کار ساخته شده باشه. فکر کنم باید مک آدرس تعریف کنید و به هر کدوم اجازه ارسال پکت تا یه حجم خاص بدید. یکم باید روی روترها تحقیق کنید.
 

webs

Registered User
تاریخ عضویت
14 آپریل 2010
نوشته‌ها
1,429
لایک‌ها
706
محل سکونت
php.ini
دقیق نمیدونم اما یا باید یک سرور + سیستم عامل سیسکو بین مودم و کاربران قرار بدید و یا تجهیزات سخت افزاری خریداری کنید. با مودم ADSL معمولی نمیشه این کار رو انجام داد.
 

kingPresident

Registered User
تاریخ عضویت
8 فوریه 2014
نوشته‌ها
1,085
لایک‌ها
1,323
سن
30
محل سکونت
تهران
سلام
شما یک روتر میکروتیک نیازدارید
نمیتونید این کار رو با مودم های adsl انجام بدید !!!!
مگر اینکه مودم برند لینکسیس باشه
 
بالا