آژانس هواپیمایی
pop up

انتخاب تعداد معینی کاراکتر از یک string

شروع موضوع توسط Helen_Farhani ‏14 اکتبر 2007 در انجمن PHP

  1. Helen_Farhani

    Helen_Farhani کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2007
    نوشته ها:
    89
    تشکر شده:
    0
    من با استفاده از substr تعداد معینی از یک رشته را انتخاب میکنم.
    مانند این:

    PHP:
    $str "لطفاً كمك كنيد براي ايجاد كردن يك لايسنس براي يك اسكريپت";
    echo 
    substr($str015);
    اما حاصل این عملیات مطلوب نیست. بعضی مواقع علامتهایی در خروجی این تابع نمایش داده میشه.
     
  2. hichkas021

    hichkas021 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2006
    نوشته ها:
    189
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    No Where
    اگه متن فقط فارسی باشه می شه حروف رو به کدهای عددی تبدیل کرد. اونوقت به ازای هر حرف 5 تا حرف میشه. اینجوری می شه با substr حروف فارسی رو جدا کرد.

    برای تبدیل حروف فکر کنم این سایت کمکت کنه : http://annevankesteren.nl/2005/05/character-references

    برای substr هم که یه چیزی تو این مایه ها میشه :
    PHP:
    $str "لطفاً كمك كنيد براي ايجاد كردن يك لايسنس براي يك اسكريپت";
    echo 
    substr(change2utf8($str), 015 5);  
     
  3. peymanafraz

    peymanafraz کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    135
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    $strHome
    کد دوستمون رو اينجوري بنويس :
    PHP:
    $str "لطفاً كمك كنيد براي ايجاد كردن يك لايسنس براي يك اسكريپت";
    $str URLENCODE($str);
    PRINT(
    URLDECODE(SUBSTR($str,0,15*5))); 
     
  4. Helen_Farhani

    Helen_Farhani کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2007
    نوشته ها:
    89
    تشکر شده:
    0
    باز هم نمیشه.
    PHP:
    $str "لطفاً كمك كنيد براي ايجاد كردن يك لايسنس براي يك اسكريپت";
    $str URLENCODE($str);
    PRINT(
    URLDECODE(SUBSTR($str,0,16*5)));  
    خروجی کد بالا "لطفاً كمك كنيد �%A " هست
     
  5. peymanafraz

    peymanafraz کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    135
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    $strHome
    دوست عزيز مشکل از کلمه لطفا هست. اون علامت تنوين آخرش رو نزارين.
    بهتره جمله از اول و بدون اعراب گذاري بنويسين. من که تست کردم با يه جمله ديگه و کار ميکرد.
     
  6. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    اهم

    خب این روشها که دوستان گفتند جالب بود من بلد نبودم

    ولی راه حلی که خوده PHP ارئه می کنه این تابع است : http://ir.php.net/mbsubstr
     
  7. boxilink
  8. Helen_Farhani

    Helen_Farhani کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2007
    نوشته ها:
    89
    تشکر شده:
    0
  9. peymanafraz

    peymanafraz کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    135
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    $strHome
    ميلادجان منم اينو نميدونستم
    از شما هم ممنون :happy: