آژانس هواپیماییexchanging

انتخاب فونت تاهوما در زدن پست !

شروع موضوع توسط Parsa-Undead ‏23 ژانویه 2010 در انجمن سرویسهای سایت ساز

  1. Parsa-Undead

    Parsa-Undead مدیر باز نشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏5 مارس 2009
    نوشته ها:
    3,321
    تشکر شده:
    1,110
    محل سکونت:
    Tehran
    سلام دوستان
    من یه ویلاگ چند روزیه ساختم 2 تا مشکل دارم ! :
    یکی این که آیا می شه کاری کرد که پست ها right-to left نشون داده بشن ؟!

    مهمتر این که من چند تا پست اول رو که زدم همه رو با تاهوما نشون میده ! ولی آخریو تایمز نشون میده !


    تو قسمتی که می خوام پست بدم هم نداره که تاهوما رو انتخاب کنم :(

    لطفا کمکم کنید تا حالا از بلاگر استفاده نکردم :(

    http://chrooome.blogspot.com/





    .
     
  2. Mr.4

    Mr.4 همکار بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آگوست 2008
    نوشته ها:
    1,674
    تشکر شده:
    520
    محل سکونت:
    آسمانها و فراتر از آن
    ورود رو به جنگل وب مستری تبریک و تسلیت عرض میکنم

    مورد راست به چپی باید از فالب باشه
     
  3. Parsa-Undead

    Parsa-Undead مدیر باز نشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏5 مارس 2009
    نوشته ها:
    3,321
    تشکر شده:
    1,110
    محل سکونت:
    Tehran
    قالبش مال خود بلاگره :|
    در ضمن زبانش رو هم فارسی زدم ( چیزی که تو هلپش بود... ) ولی بازم درست نمیشه !
     
  4. shiro khorshid

    shiro khorshid کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    81
    تشکر شده:
    1
    منم همین مشکل رو دارم:(
     
  5. DorSite

    DorSite کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 دسامبر 2009
    نوشته ها:
    25
    تشکر شده:
    0
    1
    اگه بخش و امکانی برای ویرایش قالب هست
    برید و بعد از تگ بادی body
    اینرو اضافه کنید :
    <div dir=rtl>

    2
    یا همون خط اول اینو :
    <html>
    پاک کنید و این تگو شناسه را
    <html dir=rtl>
    اضافه کنید .

    3
    و یا
    زمان نوشتن در ادیتور دو کلید کنترل چپ + شیفت راستو بزنید و بعد بنویسید
    در اخر روی گزینه سورس کد ویرایشگر کلیک کنید
    این تگ رو اول کد ها :
    <div dir=rtl>
    و تگ بند رو اخر کد ها قرار بدید
    </div>
     
  6. Amenocy

    Amenocy کاربر فعال برنامه نویسی کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2008
    نوشته ها:
    3,243
    تشکر شده:
    626
    محل سکونت:
    اردوگاه کار اجباری
    دوستان عزیز این قالب های خود بلاگر هستند وفارسی نمیباشند . باید استایلش رو فارسی کنید . فونت ها رو عوض کنید و rtl کنید شاید هم کمی به هم بخوره . نمیدونم تو بخش فارسی بلاگر قالب فارسی داره یا نه !
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. Parsa-Undead

    Parsa-Undead مدیر باز نشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏5 مارس 2009
    نوشته ها:
    3,321
    تشکر شده:
    1,110
    محل سکونت:
    Tehran
    نشد ...
    هر 3 راه رو امتحان کردم همه رو ارور می ده .. فک کنم پست بعدی شما درست می گن ...

    چه جوری این کارو باید کرد ؟ :(
     
  9. Fandogh

    Fandogh کاربر فعال انیمیشن کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏4 می 2007
    نوشته ها:
    1,171
    تشکر شده:
    40
    محل سکونت:
    قطب جنوب
    بگرد دنبال یک روشی برای ادیت یک فایل با پسوند CSS مثل (style.css) اگر همچین چیزی پیدا کردی:blink::blink:

    تو تگ body یک خط اضافه کن Direction:rtl توی Fontfamily هم تاهوما رو اضافه کن!

    خوب از بلاگفا یا بلاگ اسکای استفاده کن!!

     
     
  10. Amenocy

    Amenocy کاربر فعال برنامه نویسی کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2008
    نوشته ها:
    3,243
    تشکر شده:
    626
    محل سکونت:
    اردوگاه کار اجباری
    پوسته و قالب های فارسی بلاگر :

    http://themes.blogger-fa.com/

    واقعا" خوب کار شده از اینا استفاده کنید
     
  11. Parsa-Undead

    Parsa-Undead مدیر باز نشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏5 مارس 2009
    نوشته ها:
    3,321
    تشکر شده:
    1,110
    محل سکونت:
    Tehran
    نمیشه کلا قالب HTML ش رو تغییر داد !
    از این فارسیا خوشم نمیاد ....


    بله اینا رو دیدم .
    ولی می خوام پیست کنم و کد رو جایگزین کنم قبول نمی کنه ارور میده !
    فکر کنم باید بخریمش ! :-؟
     
  12. Parsa-Undead

    Parsa-Undead مدیر باز نشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏5 مارس 2009
    نوشته ها:
    3,321
    تشکر شده:
    1,110
    محل سکونت:
    Tehran
    ممنون از همه دوستانی که کمک کردند برای حل مشکل ...
    ولی بیخیال بلاگر شدم ... رفتیم وردپرس ( دارم پست ها رو انتقال می دم )
    chrooome.wordpress.com
     
  13. darioushjh

    darioushjh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    876
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    تهران - ولیعصر http://DJH
    باید کدهای قالب رو تغییر میدادید
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. ali-boofaloo

    ali-boofaloo کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,384
    تشکر شده:
    63
    محل سکونت:
    مالزی
    اکثر فونت های شما Verdana هستش اونارو باید به Tahoma تغییر بدی قبل از <body> و اگر از ادیتور WISYWING استفاده میکنی قبل از PASTE یک بار توی NOTE PAD باید PASTE بشه و بعد از تو اون کپی بشه و PASTE کنی تو ادیتور وبلاگ
     
  16. milad_4171

    milad_4171 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 آگوست 2010
    نوشته ها:
    14
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تهران
    سلام.
    بابا چرا خودتون رو انقدر عذاب میدین؟
    یه ورد باز کنین و با فونت تاهوما تایپ کنین بعد پست کنین. خودش هنگام پست کردن تغییرات رو توی HTml اعمال میکنه. من همیشه از این روش استفاده میکنم و Scibe Fiire که خودش تاهوما داره. مهم این نیست که بلاگر تاهوما نداره ، مهم اینه که سیستمهای میزبان فونت رو بشناسن که خوشبختانه چون تاهوما جزو فونت های پیشفرض ویندوز هست بیشتر یروزها که ویندوز دارن میتونن اون فونت رو ببینن!!!
    :cool:

    راستی این اولین پستمه که اینجا گذاشتم. یه تبریکی چیزی!!!!!
     
    Last edited: ‏18 آگوست 2010
  17. Immox

    Immox Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    302
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    C:\IRAN\GILAN
    سلام،

    ورودتون رو به پرشین تولز تبریک میگم !
    پست جالبی هم بود، ممنون !
     
  18. Immox

    Immox Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    302
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    C:\IRAN\GILAN
    سلام،

    ورودتون رو به پرشین تولز تبریک میگم !
    پست جالبی هم بود، ممنون !