Single luca bossi اصلشو میخام امریکاییه Blue for man هم همچنین. Do it Best and cool by lomani
پژمان 65 Registered User تاریخ عضویت 29 اکتبر 2013 نوشتهها 973 لایکها 459 محل سکونت Karaj 13 نوامبر 2018 #1 Single luca bossi اصلشو میخام امریکاییه Blue for man هم همچنین. Do it Best and cool by lomani
yaser_jab Registered User تاریخ عضویت 12 آپریل 2013 نوشتهها 976 لایکها 231 13 نوامبر 2018 #2 به نقل از پژمان 65 : Single luca bossi اصلشو میخام امریکاییه مشاهده پیوست 1097355 Blue for man هم همچنین. Do it Best and cool by lomani کلیک کنید تا بازشود... اوه دنبال خاطراتی سال 75 داشتیم این سیگنال رو یادش بخیر
به نقل از پژمان 65 : Single luca bossi اصلشو میخام امریکاییه مشاهده پیوست 1097355 Blue for man هم همچنین. Do it Best and cool by lomani کلیک کنید تا بازشود... اوه دنبال خاطراتی سال 75 داشتیم این سیگنال رو یادش بخیر
پژمان 65 Registered User تاریخ عضویت 29 اکتبر 2013 نوشتهها 973 لایکها 459 محل سکونت Karaj 13 نوامبر 2018 #3 به نقل از yaser_jab : اوه دنبال خاطراتی سال 75 داشتیم این سیگنال رو یادش بخیر کلیک کنید تا بازشود... اره اصلا با عطر جدیدا حال نمیکنم فقط نوستالژی. به اینا بست مشکی هم اضاف کن:general601: خوشبختانه پیدا کردم همه موارد رو و سفارش دادم ۱۰۰درصد اورجینال
به نقل از yaser_jab : اوه دنبال خاطراتی سال 75 داشتیم این سیگنال رو یادش بخیر کلیک کنید تا بازشود... اره اصلا با عطر جدیدا حال نمیکنم فقط نوستالژی. به اینا بست مشکی هم اضاف کن:general601: خوشبختانه پیدا کردم همه موارد رو و سفارش دادم ۱۰۰درصد اورجینال
yaser_jab Registered User تاریخ عضویت 12 آپریل 2013 نوشتهها 976 لایکها 231 14 نوامبر 2018 #4 به نقل از پژمان 65 : اره اصلا با عطر جدیدا حال نمیکنم فقط نوستالژی. به اینا بست مشکی هم اضاف کن:general601: خوشبختانه پیدا کردم همه موارد رو و سفارش دادم ۱۰۰درصد اورجینال کلیک کنید تا بازشود... یه زمانی به رفیق داشتم باباش تاجر عطر اینا بود یه ادکلن ارامیس ازش گرفتم باید میدادم هدیه به کسی خیلی مهم بود هنوز که هنوز داداش میگفا عجب بویی داشت اون ارامیس اره بست
به نقل از پژمان 65 : اره اصلا با عطر جدیدا حال نمیکنم فقط نوستالژی. به اینا بست مشکی هم اضاف کن:general601: خوشبختانه پیدا کردم همه موارد رو و سفارش دادم ۱۰۰درصد اورجینال کلیک کنید تا بازشود... یه زمانی به رفیق داشتم باباش تاجر عطر اینا بود یه ادکلن ارامیس ازش گرفتم باید میدادم هدیه به کسی خیلی مهم بود هنوز که هنوز داداش میگفا عجب بویی داشت اون ارامیس اره بست
atrenice Registered User تاریخ عضویت 11 آپریل 2019 نوشتهها 132 لایکها 48 سن 42 محل سکونت طهران 16 می 2021 #5 الان فقط شیشه عطرها همون قدیمیاست متاسفانه بخاطر ریفورموله شدن دیگه اون کیفیت سابق رو ندارن