• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

این خطا چیه تورو خدا راهنمای کنید

payhost

Registered User
تاریخ عضویت
6 ژوئن 2013
نوشته‌ها
100
لایک‌ها
10
سلام رو وین هشت هفت هست و یک تست کردم هر برنامه ای رو میزنم این پیغام ررو میاره
رو ویژوال 2012 و 2010 تست کردم بازم همین بود چ کنم من
 

فایل های ضمیمه

  • upload_2014-4-25_22-11-1.png
    upload_2014-4-25_22-11-1.png
    12.8 KB · نمایش ها: 26

HSG

Registered User
تاریخ عضویت
11 فوریه 2014
نوشته‌ها
279
لایک‌ها
203
سلام
این اخطار داره میگه نمی تونه آدرس مورد نظر خودش را در سیستم شما پیدا کنه.ممکنه آدرس کلاً وجود نداشته باشه یا یه حرف آدرس اشتباه باشه و یا احتمالاً با بعضی از کاراکتر ها مشکل داره.اگر توضیح بیشتری میدادید بیشتر میشد راهنماییتون کرد.
 

payhost

Registered User
تاریخ عضویت
6 ژوئن 2013
نوشته‌ها
100
لایک‌ها
10
این اخطار رو وقتی میده که برنامه رو نوشتم و میخوام دیباگ کنم و تست کنم
 

HSG

Registered User
تاریخ عضویت
11 فوریه 2014
نوشته‌ها
279
لایک‌ها
203
این اخطار رو وقتی میده که برنامه رو نوشتم و میخوام دیباگ کنم و تست کنم

من سه احتمال میدم : 1.اینکه ویژوال استودیو دسترسی مدیر نداره می تونید یه بار با Run As Administrator اجراش کنید. 2.ویژوال استودیو قادر به ایجاد فایل اجرایی داخل پوشه Debug نیست و اصلاً فایل ConsoleApplication1.exe وجود نداره که می تونید جهت اطمینان وارد دایرکتوری که در اخطار گفته بشید و اگر فایل ConsoleApplication1.exe وجود داشت یه بار خودتون اجراش کنید. 3.ممکنه آدرس c:\users\fery-radical اشتباه باشه.
پیشنهاد من اینه هر کدوم از احتمال هایی که گفتم را چک کنید ببینید درسته یا نه بعد اگر فایل ConsoleApplication1.exe بدون ویژوال استودیو اجرا میشه احتمالاً مشکل از Debug ویژوال استودیو است که می تونید در ویژوال استودیو یه بار Run Without Debuging را امتحان کنید.
 

payhost

Registered User
تاریخ عضویت
6 ژوئن 2013
نوشته‌ها
100
لایک‌ها
10
تست کردم فایل ایگزا رو نمیسازه مشکل چیه که نمیسازتش
 

HSG

Registered User
تاریخ عضویت
11 فوریه 2014
نوشته‌ها
279
لایک‌ها
203
تست کردم فایل ایگزا رو نمیسازه مشکل چیه که نمیسازتش
یعنی اصلاً فایل exe. برنامه در پوشه Debug ساخته نمیشه؟ شاید ویژوال استودیو کامل نصب نشده یا مشکل از همون دسترسی مدیر است.
با زبان های دیگه و نسخه های دیگه دات نت هم امتحان کنید اگر شد احتمالاً همون ویژوال استودیو ناقص نصب شده.
 

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
تاریخ عضویت
3 دسامبر 2011
نوشته‌ها
1,075
لایک‌ها
3,581
سن
36
تست کردم فایل ایگزا رو نمیسازه مشکل چیه که نمیسازتش
من قبلا" همچین مشکلی داشتم اما نه فقط برای یه برنامه ! بلکه کلا" هر برنامه ای که میخواستم اجرا کنم این مشکلو داشت ، حتی یه ویندوز فرم اپلکشن ساده اجرا نمی شد ، ویندوزامو عوض کردم بازم این مشکل باقی موند ، هاردامو کلا" فرمت کردم ! نسخه ویزوال استودیو شرکت گردو رو نصب کردم ، اپدیت ویژوال هم غیر فعال کردم بعدش حل شد
 

HSG

Registered User
تاریخ عضویت
11 فوریه 2014
نوشته‌ها
279
لایک‌ها
203
من قبلا" همچین مشکلی داشتم اما نه فقط برای یه برنامه ! بلکه کلا" هر برنامه ای که میخواستم اجرا کنم این مشکلو داشت ، حتی یه ویندوز فرم اپلکشن ساده اجرا نمی شد ، ویندوزامو عوض کردم بازم این مشکل باقی موند ، هاردامو کلا" فرمت کردم ! نسخه ویزوال استودیو شرکت گردو رو نصب کردم ، اپدیت ویژوال هم غیر فعال کردم بعدش حل شد
فکر نکنم ربطی به فرمت کردن هارد داشته باشه اما نسخه های استاندارد ویژوال استودیو اونایی هستن که از سایت خود Microsoft.com دانلود بشن.
پیشنهاد من استفاده از نسخه Express ویژوال استودیو از طریق دانلود از سایت مایکروسافت است چون هم رایگان و قانونیه و هم دیگه مشکلات نسخه های Ultimate غیر قانونی را نداره.
 
بالا