آژانس هواپیماییexchanging

این نوشته از کجا میاد ؟

شروع موضوع توسط PersianMohammad ‏8 ژوئن 2010 در انجمن Joomla , Drupal - مامبو ، جوملا و دروپال

  1. PersianMohammad

    PersianMohammad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 می 2009
    نوشته ها:
    1,731
    تشکر شده:
    86
    محل سکونت:
    Tehran
    جوملا رو نصب کردم،
    قالب هم چیزیه که خودم طراحیش کردم، اما یه نوشته بالای قسمت (Content) که محتویات و نوشته ها رو نمایش میده نوشته میشه که نمیدونم از کجاست؛
    جوملا فارسی توسعه و پشتیبانی توسط گروه نرم افزاری جوملا

    فکر میکنید تو کدوم فایل باشه ؟
     
  2. PersianMohammad

    PersianMohammad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 می 2009
    نوشته ها:
    1,731
    تشکر شده:
    86
    محل سکونت:
    Tehran
  3. PersianMohammad

    PersianMohammad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 می 2009
    نوشته ها:
    1,731
    تشکر شده:
    86
    محل سکونت:
    Tehran
  4. brainsore

    brainsore Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2008
    نوشته ها:
    5,573
    تشکر شده:
    3,263
    محل سکونت:
    دور
    چه جالب! سوال منم دقیقا همینه. اومدم تاپیک بزنم. کسی نمی دونه؟ اینجاست: http://www.abtinsoft.com/
     
  5. OurPars

    OurPars Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2009
    نوشته ها:
    435
    تشکر شده:
    7
  6. brainsore

    brainsore Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2008
    نوشته ها:
    5,573
    تشکر شده:
    3,263
    محل سکونت:
    دور
    اونجایی که شما گفتید نبود! تو تیبل jos_menu دیتابیس بود.
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. PersianMohammad

    PersianMohammad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 می 2009
    نوشته ها:
    1,731
    تشکر شده:
    86
    محل سکونت:
    Tehran
  9. brainsore

    brainsore Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2008
    نوشته ها:
    5,573
    تشکر شده:
    3,263
    محل سکونت:
    دور
    شما هم هنوز درگیرشی؟!

    تو همون تیبل که گفتم. یه مدخل به نام "صفحه اصلی" درست کرده بود اونجا نوشته بود page title = جمله کذایی

    حالا یه سوال دیگه. اگه سایت را باز کنید می بینید که عوضش کرده ام به Abtin Software Group. اگه بخوام کد PHP ای که اینو در میاره از تو دیتابیس و نشونش میده باید چیکار کنم؟ چه طوری پیداش کنم؟
     
  10. PersianMohammad

    PersianMohammad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 می 2009
    نوشته ها:
    1,731
    تشکر شده:
    86
    محل سکونت:
    Tehran
  11. m.mahmoudi

    m.mahmoudi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 اکتبر 2010
    نوشته ها:
    8
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Fars - Khesht
  12. PersianMohammad

    PersianMohammad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 می 2009
    نوشته ها:
    1,731
    تشکر شده:
    86
    محل سکونت:
    Tehran
  13. ehsan640

    ehsan640 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    2,029
    تشکر شده:
    87
    باید توی مدیریت ، قسمت منو ها ، منوی اصلی و زیر منوی "صفحه اصلی" رو ادیت کنین
    برای title یه چیز دیگه رو وارد کنین
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. m.mahmoudi

    m.mahmoudi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 اکتبر 2010
    نوشته ها:
    8
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Fars - Khesht
    آدرس سایت رو برام ایمیل کنید تا ببینم مشکل چیه . ایمیل : [email protected]

    باید سایت رو ببینم به امید خدا که بتونم مشکلتون رو حل کنم .
     
  16. H+R

    H+R مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏15 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    3,165
    تشکر شده:
    406
    جوابي كه احسان داد درسته از جوملاي مامبولرن استفاده كنيد تا درگير اين بچه بازيها نشيد