آژانس هواپیمایی
tanki

این ویستای نکبت منو میکشه آخر کمکم کنید!

شروع موضوع توسط Reza021 ‏20 ژوئن 2007 در انجمن گفتگوی آزاد

  1. Reza021

    Reza021 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 می 2007
    نوشته ها:
    136
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    UNKONWEN YET
    سلام میدونم اینجا جاش نیست ولی مجبور بودم:(
    من ویستارو نصب کردم ولی windows media palyer کار نمکنه:(:(:(:(
    من چیکار کنم:(
    ایراد از چیست؟:(
     
  2. آموزش لینک سازی 2018
  3. bloody

    bloody کاربر فعال علم و دانش کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏19 آپریل 2007
    نوشته ها:
    1,226
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    IRAN
    حالا چون مدیاپلیرت کار نمیکنه ویستا نکبت شد!!!
     
  4. aminjooon2005

    aminjooon2005 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 می 2006
    نوشته ها:
    194
    تشکر شده:
    6
    خوب دوباره نصب کن!
    حالا خوبه واسه این ویستا ها ما پول نمی دیم این قدر اعصاب مون خورد میشه
     
  5. Nimra

    Nimra کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 آگوست 2006
    نوشته ها:
    394
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    تهران
    جدا ویستا مشکلای زیادی داره اصلا قابل شمارش نیست به همین خاطر لقب نکبت به نظر منم براش خوبه!!!!
     
  6. aminjooon2005

    aminjooon2005 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 می 2006
    نوشته ها:
    194
    تشکر شده:
    6
    خوب تازه اومده باید یکی دو سالی صبر کرد تا قابل استفاده بشه
    تازه این هایی که ما داریم همه کرک شده اند برخی مشکلات به همین دلیله!
     
  7. Amiin

    Amiin کاربر فعال سینما کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آگوست 2005
    نوشته ها:
    2,273
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    تهران
    یکی دو سال صبر کنیم نسخه ی Vienna میاد ! اونوقت باز هم نمی تونیم از استفاده اش لذت ببریم :D
     
  8. خرید بیت کوین
  9. Nimra

    Nimra کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 آگوست 2006
    نوشته ها:
    394
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    تهران
    یکی از مشکلاتی که من با ویستا داشتم و همینم باعث شد ازش استفاده نکنم این بود
    1.خیلی از ستاپ ها روش کار نمیکرد که البته تا حدی طبیعیه و نمیشه انتظار داشت تمام ستاپهای XP روش اجرا شه
    2.مشکل اساسی با هاردهای Raid داره کلی درایور میدی به خوردش ولی باز Raid رو نمیشناسه
     
  10. coolzero

    coolzero Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    847
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    unja
    من که تاحالا مشکلی نداشتم درایور همه سخت اقزارامو هم پیدا کردم . تازه من از 64 بیتش استفاده میکنم که سازگاری کمتری دارن
    حالا مدیا پلیرت فکر میکنی مشکلش به ویستا ربط داره؟ من همچین مشکلی نشنیده بودم دقیقا بگو وقتی بازش میکنی چی میشه؟
     
  11. مرغابی

    مرغابی کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 آپریل 2007
    نوشته ها:
    68
    تشکر شده:
    0
    من لپتاب دارم و از وقتی خریدم ویستا اصل روش بود .

    منم باهاش مشکل زیاد دارم . ولی باهاش کنار امدم .

    تنها چیزی که اذیتم میکنه اینه که وقتی روشن میکنم خیلی طول میکشه تا کامل لود بشه! که فکر میکنم این مربوط به قدرت کم لپتاب باشه . به هر حال لپتاب قدرتش به کامپیوترهای دسکتاپ نمیرسه .
     
  12. مرغابی

    مرغابی کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 آپریل 2007
    نوشته ها:
    68
    تشکر شده:
    0
    راستی شما وقتی کامپیوترتون (که ویستا روش نصب هست) رو روشن می کنید ,نسبت به xp خیلی دیرتر بالا میاد یا زیاد فرقی نمیکنه ؟
     
  13. Amiin

    Amiin کاربر فعال سینما کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آگوست 2005
    نوشته ها:
    2,273
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    تهران
    مال من به نظرم سریع تر از xp بالا میاد !
     
  14. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,215
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    روی لپتاپ هم که مثلا ویستای اصل نصبه .. مدیا پلیر مشکل داره. وقتی موزیک به چند ثانیه آخرش میرسه تیکه تیکه پخش میشه!! در صورتی که با پخش کننده های دیگه همچین موردی نیست.
     
  15. mse1445

    mse1445 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    484
    تشکر شده:
    1
    ویستا حداقل دو برابر xp فضای رم و همچنین page file ها رو اشغال میکنه بنابراین طبیعیه که مدت لود هم طولانی تر بشه به نسبت ...


    حداقل تا 6 ماه آینده توصیه میشه از ویندوز XP استفاده کنید در مورد لپ تاپ هم همینطور حداقل تا یکسال آینده ضروریتی نداره حتما از ویستا استفاده کنید مصرف باطری هم مطمئنا کمتر میشه ...


    اما در مورد مدیا پیلیر که دوستمون فرمودند اکیدا و اکیدا توصیه میشه از درایو های کارت صوتی استفاده نکینید فعلا , که اکثرا مشکل دارند همون درایوی که خود ویستا بطور پیش فرض تشخیص میده بهترین کارکرد رو داره در مورد بقیه قطعاتم بهتره از درایو های خود ویستا استفاده کنید مگر اینکه بعضی قطعات و شناسایی نکنه و مجبور باشید درایورشو نصب کنید که اونم آپدیت شده باشه که اکثرا تو آپدیت های ویستا میاد ..
     
  16. coolzero

    coolzero Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    847
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    unja
    ویستا و مخصوصا 64 بیت سرعتش از xp بالاتره به شرطی که سخت افزار قوی داشته باشی
    من 1 گیگ رم دارم بازم میبینم برا ویستا کمه

    ولی مخصوصا 64 بیتش خیلی ریعه و واقعا خوشگل شده:blush:
     
  17. Reza021

    Reza021 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 می 2007
    نوشته ها:
    136
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    UNKONWEN YET
    مشکله من وقتی هست که وقتی روی فایلی چه صوتی و چه تصویری کلیک میکنی!
    پلی میشه هاا ولی صدا نیست!!!!!!!
     
  18. coolzero

    coolzero Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    847
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    unja
    عین همین مشگلو داشتم
    کارت صدات چیه؟
    مال من Realtek
     
  19. Reza021

    Reza021 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 می 2007
    نوشته ها:
    136
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    UNKONWEN YET
    ayval
    bad male shoma chi shod?
    alan in moshkel ro darin?
    man chikar konam?:(
     
  20. pooyanmahdavi

    pooyanmahdavi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2007
    نوشته ها:
    25
    تشکر شده:
    0
    مثلا کدوم مشکلات؟؟؟!!!:blink:
     
  21. GHoST_DoG

    GHoST_DoG Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2007
    نوشته ها:
    58
    تشکر شده:
    2
    ویستا که خیلی خوبه هم فضاش هم چیزای دیگش من که راحت نصبش کردم . بیچاره کجاش نکبته
     
avanak همکاری در فروش عسل طبیعی و گرده گل ایرانیتبلیغات در گوگل