قانونمند باش و ب فکر کرک و امثالهم نباشاین فایل ها برای کسانی مناسب خواهد بود که نسخه دیجیتالی بازی را از شبکه PSN خریداری کرده اند.
خخخخخقانونمند باش و ب فکر کرک و امثالهم نباش
1-PC گیمر نیستم که بخوام کرک نصب کنمقانونمند باش و ب فکر کرک و امثالهم نباش
1-PC گیمر نیستم که بخوام کرک نصب کنم
2-PS4 دارم و دیسک اورجینال میخرم که قیمتش خیلی بالاست از 400 بگیر تا 2 تومن
3-خوبی PS4 اینه نصب بدون دردسر و سریع داره و نیاز نیست ببینی با سیستم مچ هست یا نه
4-اکانت هکی برای PS4 نگرفتم
5-دستگاهم کپی خور نیست با اینکه PS4 کپی خور هم داریم
6- لذت PS4 با تلوزیون 65 اینچ 4K سونی (X9000H) که برای PS5 هم پیشنهاد شده به خاطر ساپورت HDMI 2.1 خیلی بیشتر از PC با مانیتور 24 یا... هست
7- با دسته سونی بیشتر حال میکنم تا موس و کیبورد
Ps4 pro فقط 4k دارهپی اس فور خروجی 4K میده ؟
اگر میده که مطمئنم نمیده آیا کیفیتش با خروجی 4K ای که از گرافیک 2080ti میگیریم برابره یا یک دهم کامپیوتره ؟
ضمنا شما میتونی روی کامپیوتر بازیهارو با هر نوع دسته ای که فکرشو بکنی هم بازی کنی و نیازی نیست حتما با موس کیبرد بری
یه خوبی دیگه کامپیوتر اینه که بازیو با همه آپدیتها و DLC ها میتونی رایگان بازی کنی اگرم بخوای آنلاین بازی کنی اکانت هکی میخری ولی کنسولو یا باید هک کنی یا هک نکنی تا بتونی انلاین بازی کنی
و نیازی هم نیست بگم که با کامپیوتر هزارتا کار دیگه میشه کرد حتی کسب درامد ولی با کنسول فقط بازی اونم با گرافیک خیلی پایینتر از کامپیوتر
یه چیزی هم که هست بازیهای شوتینگ تو نمایشگرای کوچیک مثل مانیتور 24 اینچ خیلی بهتر از تلویزیون های بزرگ هستش . اینو باید شخصا تجربه کنی تا بفهمی چی میگم
شایدم کلا مانیتور خیلی سریع طالاعاتو نمایش میده ولی تلویزیون تاخیر داره . باید سرچ کنم ببینم تفاوت مانیتور و تلویزیون چیه
راستی پلی 5 بیاد قیمتش ارزونتر بشه میخری؟Ps4 pro فقط 4k داره
الان با این قیمتا فقط پول کنسول رو باید بدی کارت گرافیک بخری یعنی مانیتور و بقیه چیزا رو شما حساب نکردی. قطعا pc و ps طرفدارای خاص خودشو داره
ایا تمام بازی ها از دسته بدون مشکل ساپورت میکنن؟
البته pc رو با hdmi میشه به tv وصل کرد اگر با دسته اوکی باشه و اذیت نکنه
ps گیم های انحصاری زیبایی مثل god of war داره
بله شما درست میگی هر تلوزیونی مناسب بازی نیست دقیقا مثل مانیتور
اکانت هکی و ظرفیتی برای ps4 هست
دوال سنس ps5 رو pc نمیتونی تجربه کنی
رو ps4 هم میشه فیلم دید اما ایران که ما زندگی میکنیم نه. خود من با ps2 فیلم میدیدم.
احتمالش زیاد هست به خاطر تجربه خیلی خوب دوال سنس البته به این زودیا نهراستی پلی 5 بیاد قیمتش ارزونتر بشه میخری؟
3-خوبی PS4 اینه نصب بدون دردسر و سریع داره و نیاز نیست ببینی با سیستم مچ هست یا نه
6- لذت PS4 با تلوزیون 65 اینچ 4K سونی (X9000H) که برای PS5 هم پیشنهاد شده به خاطر ساپورت HDMI 2.1 خیلی بیشتر از PC با مانیتور 24 یا... هست
7- با دسته سونی بیشتر حال میکنم تا موس و کیبورد
بازی اونجور که گفته میشه خیلی بهینه هستش
حداقل سیستم مورد نیاز
سیستم پیشنهادی
- سیستمعامل: ویندوز ۷ نسخه ۶۴ بیتی یا ویندوز ۱۰ نسخه ۶۴ بیتی
- دایرکت ایکس: نسخه ۱۲
- پردازنده: اینتل Cor i5 3570K یا AMD FX-8310
- حافظه رم: هشت گیگابایت
- گرافیک: انویدیا GTX 780 سه گیگابایتی یا AMD Radeon RX 470
- فضای مورد نیاز: ۷۰ گیگابایت (بهتر است از SSD استفاده کنید)
زومجی
- سیستمعامل: ویندوز ۱۰ نسخه ۶۴ بیتی
- دایرکت ایکس: نسخه ۱۲
- پردازنده: اینتل Cor i7 4790K یا AMD Ryzen 3 3200G
- حافظه رم: ۱۲ گیگابیت
- گرافیک: انویدیو GTX 1060 نسخه ۶ گیگابایت یا AMD Radeon R9 Fury
- فضای مورد نیاز: ۷۰ گیگابایت روی SSD
بدون اس اس دی واقعا سیستم زور میزنه