• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

Tooraj2008

Registered User
لایک‌ها
6
درود به دوستان عزیز

من هر روز 45 دقیقه به باشگاه میرم و زیاد هم به خودم فشار میارم ... هدفم هم سوزوندن چربیه ! نه عضله سازی!

میخوام از آمینو اسید هم استفاده کنم ( به عنوان چربی سوز) نظر شما چیه؟

شما تا حالا از این آمینو اسید استفاده کردین؟

عوارض نداره؟

در عرض یه ماه چند کیلو کم کردید؟( همراه با چند ساعت تمرین و چه نوع تمرینی؟؟؟)

میگن ورزشکارای حرفه ای در عرض یک ماه میتونن با خوردن این آمینو اسید همراه با ورزش 10 کیلو کم کنن!

بعد شنیدم یه لاغر شدم سریع رو صورت اثر میذاره و لپ ها میرن تو!!! و آدم یه کم بد ریخت میشه! حالا اگه چربی سوز بخورم چربی های کجای بدن بیشتر شروع میکنن به سوختن؟؟؟؟ مثلا من همه جای بدنم چربی یافت میشه مخصوصا باسن ران و شکم! منظورم اینه که این آمینو اسید نیاد اول چربی هایی که تو صورته رو بسوزونه؟؟؟؟؟

اینم یه مطلبی که در مورد این آمینو اسید پیدا کردم:

ل- كارنيتين L- Carnintine :
آمينو اسيدي كه براي اكسيداسيون و سوختن چربي ها براي توليد انرژي ضروريست. ال- كارنيتين نقش مهمي در انتقال اسيدهاي چرب به داخل ميتوكندري سلول هاي عضلاني بر عهده دارد. ت.لي ال- كارنيتين در بدن به دو آمينواسيد ضروري ليزين متيونين و حضور ويتامين هاي C , B6 , نياسين و آهن نياز دارد. ال- كارنيتين علاوه بر اينكه در سوختن چربي ها نقش مهمي ايفا مي كند داراي خواص مفيد گوناگوني مي باشد. طبق تحقيقات مصرف اين ماده مي تواند در بهبئد كارايي قلب افزايش استقامت و تاخير خستگي و افزايش كارايي سيستم قلبي تنفسي موثر باشد. لازم به توضيح است كه عوارض جانبي خاصي براي مقدار مجاز مصرفي اين ماده گزارش نشده است.
مقدار مصرف پيشنهادي : 1000 تا 2000 ميلي گرم در روز.

lcarnitine_detail.jpg

بعد اینکه چه مارکی بگیرم خوبه؟؟؟؟ از کجا بخرم؟؟؟ شنیدم هم به صورت قرص هست و هم مایع کدومش بهتره؟؟؟چقد در روز مصرف کنم خوبه؟؟؟ از کجا تو تهران بخرم مطمینه؟؟؟ حدود قیمت؟؟؟؟

برای کارکرد درست این آمینو اسید باید ویتامین B6 و C و نیاسین و آهن هم بخورم تا این آمینو اسید بهتر کار کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(طبق اون چیزی که نوشته شده!

با سپاس فراوان

Last edited:

freebird

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
362
دوست خوبم بهتره به فروم تخصصی و ورزشی که در زیر معرفی میکنم برید همه این اطلاعات به صورت درست و کامل در اختیار شما هست ( فروم من نیست و من تنها یکی از اعضای اون هستم )
www.powerbuilding.ir

Tooraj2008

Registered User
لایک‌ها
6
درود به دوستان عزیز

من هر روز 45 دقیقه به باشگاه میرم و زیاد هم به خودم فشار میارم ... هدفم هم سوزوندن چربیه ! نه عضله سازی!

عوارض نداره؟

میگن ورزشکارای حرفه ای در عرض یک ماه میتونن با خوردن این آمینو اسید همراه با ورزش 10 کیلو کم کنن!

بعد شنیدم یه لاغر شدم سریع رو صورت اثر میذاره و لپ ها میرن تو!!! و آدم یه کم بد ریخت میشه! حالا اگه چربی سوز بخورم چربی های کجای بدن بیشتر شروع میکنن به سوختن؟؟؟؟ مثلا من همه جای بدنم چربی یافت میشه مخصوصا باسن ران و شکم! منظورم اینه که این آمینو اسید نیاد اول چربی هایی که تو صورته رو بسوزونه؟؟؟؟؟

آمينو اسيدي كه براي اكسيداسيون و سوختن چربي ها براي توليد انرژي ضروريست. ال- كارنيتين نقش مهمي در انتقال اسيدهاي چرب به داخل ميتوكندري سلول هاي عضلاني بر عهده دارد. ت.لي ال- كارنيتين در بدن به دو آمينواسيد ضروري ليزين متيونين و حضور ويتامين هاي C , B6 , نياسين و آهن نياز دارد. ال- كارنيتين علاوه بر اينكه در سوختن چربي ها نقش مهمي ايفا مي كند داراي خواص مفيد گوناگوني مي باشد. طبق تحقيقات مصرف اين ماده مي تواند در بهبئد كارايي قلب افزايش استقامت و تاخير خستگي و افزايش كارايي سيستم قلبي تنفسي موثر باشد. لازم به توضيح است كه عوارض جانبي خاصي براي مقدار مجاز مصرفي اين ماده گزارش نشده است.

lcarnitine_detail.jpg

بعد اینکه چه مارکی بگیرم خوبه؟؟؟؟ از کجا بخرم؟؟؟ شنیدم هم به صورت قرص هست و هم مایع کدومش بهتره؟؟؟چقد در روز مصرف کنم خوبه؟؟؟ از کجا تو تهران بخرم مطمینه؟؟؟ حدود قیمت؟؟؟؟

برای کارکرد درست این آمینو اسید باید ویتامین B6 و C و نیاسین و آهن هم بخورم تا این آمینو اسید بهتر کار کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(طبق اون چیزی که نوشته شده!

با سپاس فراوان

ممنوم از مدیران محترم که این بحث رو به اینجا منتقل کردن!

حقیقتش تو اون فرومی که دوستمون معرفی کرد نتونستم جواب سوالمو بگیرم...

اگه ممکنه دوستان ورزشکار و با تجربه پی تی راهنمایی کنن

با سپاس

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
درود به دوستان عزیز

عوارض نداره؟

lcarnitine_detail.jpg

با سپاس فراوان

سلام

بله دوست عزیز آمینو عضله رو خشک میکنه (کات)

عوارض هم نداره

راستش بدن انسان طوری تنظیم شده که چربی های بدن یکسان آب میشن

........................................

آمینو 10000
آمینو اسیدهای ضروری و غیر ضروری
Apn

قیمت هم 30تومن

...........................................
آمینو شاخه‌ای
آمینوهای ضروری 400 عددی
دایماتیز

قیمت 40تومن
آمینو یونیورسال
500 عددی
یونیورسال

قیمت 45تومن
..........................................
آمینو2222
325 عددی آمینوهای ضروری و غیر ضروری
اپتیموم ( آن)
قیمت 45تومن

Tooraj2008

Registered User
لایک‌ها
6
سلام

بله دوست عزیز آمینو عضله رو خشک میکنه (کات)

عوارض هم نداره

راستش بدن انسان طوری تنظیم شده که چربی های بدن یکسان آب میشن

........................................

آمینو 10000
آمینو اسیدهای ضروری و غیر ضروری
Apn

قیمت هم 30تومن

آمینو شاخه‌ای
آمینوهای ضروری 400 عددی
دایماتیز

قیمت 40تومن
آمینو یونیورسال
500 عددی
یونیورسال

قیمت 45تومن
..........................................
آمینو2222
325 عددی آمینوهای ضروری و غیر ضروری
اپتیموم ( آن)
قیمت 45تومن

ممنون دوست عزیز از راهنماییت

شما آمینو اسیدهایی که معرفی کردی ترکیبی از تمام آمینوهای ضروری و غیر ضروریه! ولی L cartinine تنها یک آمینوی غیر ضروریه که فقط نقش چربی سوزی رو داره!
من فقط و فقط هدفم سوزوندن چربیه! اصلا نمیخوام عضله بسازم یا چیزای دیگه! آخه خوندم آمینوهای دیگه که بعضی هاشون ضرورین و بعضیهاشون غیر ضروری عضله سازی هم میکنن!
L cartinine تنها بخورم مشکلم حل میشه؟؟؟ اگه آره...چقد در روز باید بخورم؟؟ وزنم 95 قدم 170 روزی 20 دقیقه دوچرخه ثابت و 20 دقیقه تر میل همراه با **** ( شب غذا نمیخورم غیر از میوه و ظهر ها برنج رو نصف کردم ولی صبحونه رو کامل میخورم)

ضمنا بگم تو فعالیت ورزشی خیلی انرژی کم میارم و بدنم بعدش حسابی کوفته میشه! حس میکنم بدنم تو انرژی زایی و متابولیسم کم میاره و تنبله! آمینویی که گفتم این مشکلو حل میکنه؟؟؟؟؟؟

با سپاس

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
ممنون دوست عزیز از راهنماییت

شما آمینو اسیدهایی که معرفی کردی ترکیبی از تمام آمینوهای ضروری و غیر ضروریه! ولی L cartinine تنها یک آمینوی غیر ضروریه که فقط نقش چربی سوزی رو داره!
من فقط و فقط هدفم سوزوندن چربیه! اصلا نمیخوام عضله بسازم یا چیزای دیگه! آخه خوندم آمینوهای دیگه که بعضی هاشون ضرورین و بعضیهاشون غیر ضروری عضله سازی هم میکنن!
L cartinine تنها بخورم مشکلم حل میشه؟؟؟ اگه آره...چقد در روز باید بخورم؟؟ وزنم 95 قدم 170 روزی 20 دقیقه دوچرخه ثابت و 20 دقیقه تر میل همراه با **** ( شب غذا نمیخورم غیر از میوه و ظهر ها برنج رو نصف کردم ولی صبحونه رو کامل میخورم)

ضمنا بگم تو فعالیت ورزشی خیلی انرژی کم میارم و بدنم بعدش حسابی کوفته میشه! حس میکنم بدنم تو انرژی زایی و متابولیسم کم میاره و تنبله! آمینویی که گفتم این مشکلو حل میکنه؟؟؟؟؟؟

با سپاس

سلام

خوب برای چی از چربی سوز استفاده نمیکنی ؟؟!!

L cartinine هم یک نوع چربی سوز به حساب میاد

L cartinine تو تمرین کارش خوبه وانرژی خوبی بهت میده

ولی به نظر من اگه هدفت فقط چربی سوزی باشه میتونی از redzاستفاده کنی

کوفتکی بدنت هم به علت زیاد دور بودن از تمرین بوده ( 3روزه خوب میشه )

از ویتامین E,Cاستفاده کن

موفق باشی

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
سلام
من یه هفته هست میرم بدنسازی . قبلا هم کار کردم .
مشکل من اینه که اصلا بدنم جون نداره ؟ لاغر هم نیستم ولی وزنه هایی که میزنم واقعا خنده دارن ! به نظر شما چیکار کنم ؟!

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام
من یه هفته هست میرم بدنسازی . قبلا هم کار کردم .
مشکل من اینه که اصلا بدنم جون نداره ؟ لاغر هم نیستم ولی وزنه هایی که میزنم واقعا خنده دارن ! به نظر شما چیکار کنم ؟!

اگه تازه میرین باشگاه همین بهتر که 1ماه اول رو با وزنه های سبک بزنین

بدنت نیاز به کالری داره تا انرژی آزاد کنه

کالری بدنت رو ببر بالا 1ساعت مونده به تمرین یک غذای معمولی کربوهیدراتی بخور

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
چطوری منصور جون ؟؟چه خبرا

کول رو چطور میزنی (چند ستی ؟؟با چه حرکت هایی؟؟سنگین یاسبک؟)

در مورد غذا ها هم یه وعده ی خوب برات میگم بخور (دوتا سیب زمینی

متوسط با یدونه تخم مرغ (ویتامین B6)با منیزیم

قربانت مهدی
مخلص داش مهدی

من همه جور حرکت کول رو امتحان کردم.....

ولی اصلا این کول بی صاحاب نمیزنه بیرون...

بقیه عضلاتم خوب جواب داده اما این یکی....

--------------

این وعده غذایی که گفتی رو من هر وخ از باشگاه میام مصرف میکنم. مقداری عدس با 2 تا سیب زمینی و یه تخم مرغ آب پز میکنم همشو میزنم به بدن.. ولی باز اگه وعده ی غذایی دیگه ای داری لطفا به من بگو....

راستی من وزنه ها رو خیلی سنگین میزنم. نسبت به جثه ام. آخه زورم میرسه میزنم. ولی مربیمون اعتراض میکنه بهم میگه سنگین نزن http://************/files/gk66yinj5jfyb8iavavx.gif

آخه وزنه سبک حال نمیده که....

من 170 هستم با وزن 60

مثلا پرس سینه رو 60 تا 70 کیلو میزنم.....

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
مخلص داش مهدی

من همه جور حرکت کول رو امتحان کردم.....

ولی اصلا این کول بی صاحاب نمیزنه بیرون...

بقیه عضلاتم خوب جواب داده اما این یکی....

--------------

این وعده غذایی که گفتی رو من هر وخ از باشگاه میام مصرف میکنم. مقداری عدس با 2 تا سیب زمینی و یه تخم مرغ آب پز میکنم همشو میزنم به بدن.. ولی باز اگه وعده ی غذایی دیگه ای داری لطفا به من بگو....

راستی من وزنه ها رو خیلی سنگین میزنم. نسبت به جثه ام. آخه زورم میرسه میزنم. ولی مربیمون اعتراض میکنه بهم میگه سنگین نزن http://************/files/gk66yinj5jfyb8iavavx.gif

آخه وزنه سبک حال نمیده که....

من 170 هستم با وزن 60

مثلا پرس سینه رو 60 تا 70 کیلو میزنم.....

بههه منصور جون

اقا این کول رو هفته ای تمرینشو عوض کن (هرمی -تری ست -سوپرست)

اینا رو امتحان کن ..نتیجشو میبینی ;)

وعده ی غذایی خوب برای کی میخوای شب -نهار یا بعد از تمرین -یا صبحونه ؟؟

در مورد وزنه ها هم باید بگم که

اگه خیلی راحت میتونی وزنه ها رو کنترل کنی اصلا اشکالی نداره و میتونی سنگین تر هم از اون بزنی

وزنه های سنگین عضله رو بزرگ میکنه ;)

تو مسابقات پرس سینه خیلی شرکت کردم :lol:

هر وقت میخوای بدونی رکورد پرس سینه هات به بهترین وجه ممکن رسیده (اوج پرس سینه )

باید دو برابر وزنت رو راحت سه الی چهارتا بزنی :D

قربونت مهدی

meka1

Registered User
لایک‌ها
189
سلام من قد تم حدود 170 -173 است اما وزنم 51 كيلو گرم است وهر چي هم مي خورم چاق نميشم تصميم گرفتم از مكمل هاي افزايش وزن استفاده كنم از اونجايي كه شنيدم تقلبيش تو بازار خيلي زياده يه نوع خوب از اين مكمل ها رو اگه ميشه معرفي كنيد كه عوارض نداشته باشه وبشه اصلشو گير بيارم !
اينو بگم به قول بعضي ها من استعداد چاق شدن ندارم و راهي جز مصرف مكمل ندارم
منتظر راهنمايي كاملتون هستم
:blush:

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
چه ماده غذایی طبیعی خاصیت چربی سوزی داره ؟

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام من قد تم حدود 170 -173 است اما وزنم 51 كيلو گرم است وهر چي هم مي خورم چاق نميشم تصميم گرفتم از مكمل هاي افزايش وزن استفاده كنم از اونجايي كه شنيدم تقلبيش تو بازار خيلي زياده يه نوع خوب از اين مكمل ها رو اگه ميشه معرفي كنيد كه عوارض نداشته باشه وبشه اصلشو گير بيارم !
اينو بگم به قول بعضي ها من استعداد چاق شدن ندارم و راهي جز مصرف مكمل ندارم
منتظر راهنمايي كاملتون هستم
:blush:

خوب برای افزایش وزن وعده ی غذایی تو سعی کن بیشتر کنی

برات کربو خوبه

یا مگا وی

Tooraj2008

Registered User
لایک‌ها
6
سلام

مربی باشگاه گفته در کنار مصرف L cartinie باید چربی سوز هم بخوری اسم چربی سوز رو گفته Thermo- Lean

Thermo3.jpg

مکانیسم کاری این چربی سوز رو میدونید؟؟؟؟

گفته نیم ساعت قبل از سه نوبت غذایی باید بخوری...

نمیدونم ان چربی سوز چکار میکنه:

آیا چربی غذا رو جذب میکنه تا روده و معده چربی رو جذب نکنه؟؟؟

هورمون تیرویید داره تا سوخت و ساز و در نتیجه گرمای بدن رو بالا ببره ( که با توجه به کلمه Thermo که داره فکر کنم همین کارو میکنه!)

حاوی آممینو های مختلفه؟؟؟

و یا چیزای دیگه؟؟؟؟

کسی تا حالا اینو مصرف کرده؟؟؟ جواب میده؟؟؟ عوارض نداره؟؟؟ به من گفتنن روزی 3 تا بخور زیاد نیس؟؟؟

با توجه به قیمتش که 70 یا 80 هزار تومنه و گرونه لطفا کمک کنین تا تصمیم درستی بگیرم

با سپاس

m.r.xboxlive

Registered User
لایک‌ها
3
این avesil چیه؟؟؟تو ایران هست؟میشه یه توضیحی در موردش بدین؟ممنون

amiro2

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان عزیز من می خوام لاغر بشم وزنم 85 و قدم 173 سانته یه مدت هم رفتم باشگاه (3ماه)ولی تاثیری نداشت الان هم یه دو ماهه که دستگاه پورتن گرفتم دستگاه بدی نیست بیشتر به درد ماساژ میخوره تا لاغریالان هم اگه دوستان محبت کنند یه **** خوب بهم معرفی کنند ممنون میشم.:(:(

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام دوستان عزیز من می خوام لاغر بشم وزنم 85 و قدم 173 سانته یه مدت هم رفتم باشگاه (3ماه)ولی تاثیری نداشت الان هم یه دو ماهه که دستگاه پورتن گرفتم دستگاه بدی نیست بیشتر به درد ماساژ میخوره تا لاغریالان هم اگه دوستان محبت کنند یه **** خوب بهم معرفی کنند ممنون میشم.:(:(

ورزش و یک ****

روغن -شکرو نمک از غذاهات باید حذف شه

ویتامین و املاح رو مصرف کن

بالا