فقط شبارو آدم شام نخوره و پیاده روی کنه لاغر میشه .من غذام زیاد نیست ولی تحرکم خیلی کمه .الان میخوام برم پیاده روی هیشکی همراهیم نمیکنه هوا هم که سرده به نظر شما با پیاده روی 5 کیلو اضافه وزن از بین میره
دوچرخه ثابت بگیرید !
با اجازه اساتید من در مورد **** غذایی و لاغری و شام و ناهار یه قاعده کلی بگم من خودم با رعایت این قانون 32 کیلو کم کردم :
ببینید شما میگی شام نخوریم لاغر میشیم ولی شما ممکنه با شام نخوردن و پیاده روی هم باز چاق بشید چون ممکنه فکتور های ذیگرو رعایت نکنید من خودم در دوره **** همه چیز میخوردم حتی کیک و شیرینی
بدن هر انسانی برای سوخت و ساز نیاز به یه مقدار انرژی داره که این مقدار تابعی است از متغییر فعالیت روزانه مثلا اگر شخصی در روز به kcal 1000 انرژی نیاز داره در صورتیکه بیشتر از این مقدار به بدنش برسه بصورت چربی ذخیره میشه و اگر کمتر برسه از ذخایر بدن استفاده میشه به همین سادگی و به همین خوشمزگی !!!
محاسبه مقدار انرژی مورد نیاز بدن راه های متفاوتی داره راحت ترین راهش اینه که وزن بدن *30 بشه این مقدار اگر با فعالیت عادی بدن مصرف بشه وزن ثابت میمونه مثلا یک نفر با وزن 90 کیلوگرم اگر روزی 2700 کیلوکالری انرژی دریافت کنه وزنش تقریبا ثابت میمونه ولی اگر این مقدارو نصف کنه یعنی 1350 هفته ای 1 کیلو کم میکنه ماهی 4 کیلو و چند تا نکته :
1- مصرف روزی 8 لیوان آب با این ****
2- غذا نخوردن در نیمه شب چون واکنش بدن به غذا در نیمه شب بیشتر ذخیره سازیه تا سوخت و ساز
و ....