• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

marjann

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من 24 سالمه قدم 169 و وزنم 52 هست تقریبا 10 ماهه که میرم بدنسازی یه کم بهتر شدم ولی نتیجه دلخواهمو نگرفتم مربیم کراتین پروتئین و گلوتامین رو پیشنهاد کرده می ترسم استفاده کنم واسه عوارضش.اگه امکان داره راهنماییم کنین خسته شدم میخوام زود وزنم بیشتر بشه.:(

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
سلام من 24 سالمه قدم 169 و وزنم 52 هست تقریبا 10 ماهه که میرم بدنسازی یه کم بهتر شدم ولی نتیجه دلخواهمو نگرفتم مربیم کراتین پروتئین و گلوتامین رو پیشنهاد کرده می ترسم استفاده کنم واسه عوارضش.اگه امکان داره راهنماییم کنین خسته شدم میخوام زود وزنم بیشتر بشه.:(

وزنتون کم هست ! از چند به 52 رسیدید ؟

marjann

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته 10 ماهو مرتب نرفتم
ست هام 3 تا 12 تا 3تا 15 تا هستش مثلا بارفیکس 3 تا 12 ‍‍تا واسه دست و سر شونه معمولا با دمبل 3 کیلویی کار می کنم واسه اسکات هم با هالتر.نمیدونم خوب توضیح دادم یا نه.راستی کربوهیدرات چی کمک می کنه؟:eek:

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
ست هاتو سبک تر کن ! تعدادش رو کمتر کن ! ولی ست هاتو بیشتر ! مثلا 5 تا 6 تایی !
بابت مکمل ، بنده نمی تونم به شما پیشنهادی بدم ! چون باید برنامه دقیق با توجه به شکل و فرم بدن شما داده بشه
البته به هیچ عنوان هورمون مصرف نکنید

Alirezarahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقا من تو حرکات سینه کم میاره دستام یعنی حرکت اول که تقریبا سنگین میزنم دستم میشه مثل سنگ سر سر میشه دیگه یاریم نمیکنه مجبور میشم سبک سبک کار کنم چکار کنم؟!
بدن من تا به حال چربی سوز مصرف نکنم یه چربی سوز معمولی نه زیاد خفن چی هست که خوب باشه؟
برای آب زیر پوست چی خوبه؟

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
سلام آقا من تو حرکات سینه کم میاره دستام یعنی حرکت اول که تقریبا سنگین میزنم دستم میشه مثل سنگ سر سر میشه دیگه یاریم نمیکنه مجبور میشم سبک سبک کار کنم چکار کنم؟!
بدن من تا به حال چربی سوز مصرف نکنم یه چربی سوز معمولی نه زیاد خفن چی هست که خوب باشه؟
برای آب زیر پوست چی خوبه؟

خب اول سبک کار کنید و 2.5 کیلوگرم هر ست اضافه کنید . ببینید دوست عزیز لازم نیست همون دفعه اول بیشترین رکورد رو تو باشگاه بزنید . صبر داشته باشید و از وزنه هایی استفاده کنید که بتونید بلندشون کنید . برای پاسخ به سوالات بعدی هم به اطلاعات بیشتری نیازه .. سن وزن قد مدت زمانی که دارید بدنسازی کار می کنید و ...

Alirezarahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سن 25
قد 182
وزن 85
یه 1.5 میشه بدنسازی کار میکنم متاسفانه یه 3 ماه ول کردم اون باعث افت زیاد بدنم شد
الان میخوام یه چربی سوز استفاده کنم که حداقل 6 یا 7 کیلو کم کنم یه مقدار شکم اوردم اصلا حال و حوصله **** سختو ندارم پوسته بدنم هم آب دار شده
البته من خودم مد نظرم این مکمل هاس
یوهمبین
ال کارنتین
کافیین
آل آرژنین
فکر کنم لیپو 6 خوب باشه چون یوهمبین با کافیین داخلش داره بقیه هم جدا میگیرم
البته آمینو + گلوتامین هم میگیرم
حالا شما راهنماییم کنید ممنون

Erik WM

Registered User
لایک‌ها
76
سلام
کسی اینجا تا حالا از سایتی مکمل خریده که راضی باشه؟

jawad22

Registered User
لایک‌ها
12
استاد گرامی من از ناحیه ساق و ساعد پا خیلی ضعف دارم ..البته ورزش بدنسازی انجام نمیدم ولی مواقعی که میخوام فوتبال یا ورزش دیگه ای بازی کنم در عرض 10 الی 20 دقیقه احساس درد شدید در ساق و ساعد پا میکنم ...شما چه پیشنهادی دارین واسه تقویت این ناحیه از بدنم ..حتی اگه پیشنهادی غیر از حرکات بدنسازی دارین هم لطف کنید به بنده پیشنهاد بدین....ممنون

t.sunami

Registered User
لایک‌ها
478
سلام
من فوتبالیستم
قدم 182
وزنم 50کیلو
میخوام یکم وزن اضافه کنم
حجم زیاد مهم نیست بیشتر عضله و محکمی بدن
میخواستم بپرسم این مکملها به درد من میخوره:
http://forum.persiantools.com/t241325.html#post4486751

شما باید یک وی تهیه کنی...مصرف کربو رو هم باید افزایش بدی...کراتین و گلوتامین هم باید داشته باشی...

وزنت خیلی پایینه

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
از دوستان کسی فیلم های PX90-2 , PX90 رو داره ؟ توی نت هست ولی قیمت ها تخیلی بود ! اگه کسی داشت اجرش با ... یه پ خ به !:blush:

یه نفر پیشنهاد کرده بود با این روش کار کنم
حالا این روش به درد بخوری هست یا نه میشه یه توضیحی بدی

saita

Registered User
لایک‌ها
9
سلام.کدوم پروتئینی از بقیه بهتره؟

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
اقا خیلی سبک هستی توشهرستان ما ادم 24 زیر 65-70 پیدا نمیشه :D
از متخصص تغذیه کمک بگیر

zlatan

Registered User
لایک‌ها
21

omid0018

Registered User
لایک‌ها
39
بالا