ببینید مصرف مکمل کلا باعث میشه رشد بهتری رو تجربه کنید.ولی با نخوردنش هم زمین به آسمون نمیاد!!!اگه مکمل واقعا مطمئن سراغ دارید مصرف کنید وگرنه همین جوری ادامه بدید به نفعتونه.الان مکملهای اپتیموم که در داروخانه ها عرضه میشه فوق العاده است.تنها محصولیه که میشه با خیال راحت مصرف کرد.سلام دوستان من قدم حدودا 163-4 هست و وزنم هم 52 و سنم هم 17 تمام.
حدودا 6 ماهه باشگاه میرم از 48 کیلو اینا به سرعت رسیدم به همین هول و هوش 52...ولی رو 52 قفل کردم.هیچیم تا حالا مصرف نکردم به قولی خشک خشک اومدم بالا حجم مناسبی هم گرفتم.هیکلم هم عضله ای هست و فرم قشنگی داره فقط یه مشکلی که هست قدم کوتاه هستش و پیش دکتر بابت قدم رفتم گفت که از استخوان مچت عکس بگیر اگر رشد استخوانیت بسته باشه دیگه رشد نمیکنی که ماله من بسته شده طبق عکس
حالا 3 تا سوال:
1:همه میگن تو خشک کار میکنی ضرر میبینی و به من پیشنهاد خوردن پروتعین و... رو میدن؟ایا لازم هست که بعد از این 6 ماهی که خشک کار کردم و انصافا هم راضیم شروع به خوردن این اقلام بکنم؟؟؟؟
2:چجوری میشه وزن رو افزایش داد؟؟؟همون جور که گفتم اولش خوب اومدم بالا ولی یهو....
3:و اصلی ترین مشکل که خیلی نگرانم کرده این قدم هست ...یعنی من دیگه قدم رشد نمیکنه؟حتی شده 3 تا 5 سانت؟برای افزایش قد چه کار هایی باید کرد؟من تا دلتون بخواد بارفیکس کار میکنم ولی تاثیری ندیدم تو قدم...
اینم مشخصات قد پدر و مادر و برادر 26 سالم هست:
پدرم:173 تا 75 هستش
مادرم:بین 155 تا 158 هستش...
برادرم هم بین 167 تا 170 هستش...
ممنون میشم راهنمایی های لازم و دوستانتون را باهام در میون بگذارید...
در مورد سوال دومتون افزایش وزن فقط یه راه داره بالانس کالری مثبت!یعنی کالری دریافتیتون از کالری مصرفیتون بیشتر باشه.سعی کنید غذایی و که روزانه مصرف می کنید با یه پیمانه اندازه بگیرید یا وزن کنید.ظرف 2 هفته وزنتون رو چک کنید اگه تغییر نکرده 20 درصد مصرف غذاتون رو بالاتر ببرید مثلا اگه طول روز 5 تا لیوان برنج مصرف می کردید 6 تاش کنید.300 سی سی شیر رو 360 سی سی کنید و... باز ظرف 2 هفته وزنتون رو چک کنید اگه افزایش پیدا کرده بود و از وضعیت بدنتون راضی بودید همین مقدار مصرف کالری رو حفظ کنید در غیر این صورت باز 10 درصد افزایش بدید.
قدتون رو اگه دکتر تشخیص داده که صفحه های رشدتون بسته شده دیگه زیاد روش حساب نکنید!