• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
سلام دوستان من قدم حدودا 163-4 هست و وزنم هم 52 و سنم هم 17 تمام.
حدودا 6 ماهه باشگاه میرم از 48 کیلو اینا به سرعت رسیدم به همین هول و هوش 52...ولی رو 52 قفل کردم.هیچیم تا حالا مصرف نکردم به قولی خشک خشک اومدم بالا حجم مناسبی هم گرفتم.هیکلم هم عضله ای هست و فرم قشنگی داره فقط یه مشکلی که هست قدم کوتاه هستش و پیش دکتر بابت قدم رفتم گفت که از استخوان مچت عکس بگیر اگر رشد استخوانیت بسته باشه دیگه رشد نمیکنی که ماله من بسته شده طبق عکس:(
حالا 3 تا سوال:
1:همه میگن تو خشک کار میکنی ضرر میبینی و به من پیشنهاد خوردن پروتعین و... رو میدن؟ایا لازم هست که بعد از این 6 ماهی که خشک کار کردم و انصافا هم راضیم شروع به خوردن این اقلام بکنم؟؟؟؟

2:چجوری میشه وزن رو افزایش داد؟؟؟همون جور که گفتم اولش خوب اومدم بالا ولی یهو....

3:و اصلی ترین مشکل که خیلی نگرانم کرده این قدم هست ...یعنی من دیگه قدم رشد نمیکنه؟حتی شده 3 تا 5 سانت؟برای افزایش قد چه کار هایی باید کرد؟من تا دلتون بخواد بارفیکس کار میکنم ولی تاثیری ندیدم تو قدم...

اینم مشخصات قد پدر و مادر و برادر 26 سالم هست:
پدرم:173 تا 75 هستش
مادرم:بین 155 تا 158 هستش...
برادرم هم بین 167 تا 170 هستش...

ممنون میشم راهنمایی های لازم و دوستانتون را باهام در میون بگذارید...
ببینید مصرف مکمل کلا باعث میشه رشد بهتری رو تجربه کنید.ولی با نخوردنش هم زمین به آسمون نمیاد!!!اگه مکمل واقعا مطمئن سراغ دارید مصرف کنید وگرنه همین جوری ادامه بدید به نفعتونه.الان مکملهای اپتیموم که در داروخانه ها عرضه میشه فوق العاده است.تنها محصولیه که میشه با خیال راحت مصرف کرد.
در مورد سوال دومتون افزایش وزن فقط یه راه داره بالانس کالری مثبت!یعنی کالری دریافتیتون از کالری مصرفیتون بیشتر باشه.سعی کنید غذایی و که روزانه مصرف می کنید با یه پیمانه اندازه بگیرید یا وزن کنید.ظرف 2 هفته وزنتون رو چک کنید اگه تغییر نکرده 20 درصد مصرف غذاتون رو بالاتر ببرید مثلا اگه طول روز 5 تا لیوان برنج مصرف می کردید 6 تاش کنید.300 سی سی شیر رو 360 سی سی کنید و... باز ظرف 2 هفته وزنتون رو چک کنید اگه افزایش پیدا کرده بود و از وضعیت بدنتون راضی بودید همین مقدار مصرف کالری رو حفظ کنید در غیر این صورت باز 10 درصد افزایش بدید.
قدتون رو اگه دکتر تشخیص داده که صفحه های رشدتون بسته شده دیگه زیاد روش حساب نکنید!

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام

سعی کن هر مکملی که استفاده میکنی یه فاصله زمانی بینشون باشه

گلوتامین مکمل خوبیه من آلفا رو بیشتر قبول دارم

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
سلام گردن گلفتا :دی

واسه یه پسر لاغر مردنی با قد 173 و سن 18 بدنسازی رو پیشنهاد میکنید یا نه ؟

خیلی لاغرم به خدا ( با اینکه تغذیم خوبه و مولتی ویتامین هم مصرف میکنم )
استخونام داره میزنه بیرون

اگه جوابتون مثبته راهنمایی کنید برای رفتن به باشگاه و ورزش های مورد نظرتون واسه من

ممنون

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
استاد گرامی
آیا "هفت گیاه رازک" واسه چاق شدن عوارض خاصی نداره؟

سلام ببین یه زمانی میگفتن افلاطون خیلی خوب وزن میده اونم گیاهی بود .خوبم وزن میداد و لی بعد از قطع مصرف وزنت خیلی راحت میومد پایین

به نظر من وعده غذاییتو بیشتر کنی بیشتر نتیجه میگیری

سلام خدمت اعضا و اساتید خصوصا اقا مهدی عزیز که این تاپیک متعلق به ایشونه
من چند تا سوال دارم امیدوارم کمکم کنین
1- حدودا 8 ماهه که سفت و سخت دارم تمرین میکنم و خیلی خوبم نتیجه گرفتم البته قبلا هم بدنسازی کار میکردم اما خیلی سطحی(یه روز میرفتم یه هفته نمیرفتم)
الان قدم 182 و وزنمم 111 کیلوه
بدن خیلی خشکی ندارم ولی نسبتا خوبه
دور سینه : 126
بازو: 44
شکم و کمر 98
ران 70
گردن 49/5
الان توی دورم که شامل وینسترول+تست پروپیونات+دیانابول و مکملهای کراتین+گلوتامین+گینر +مولتی ویتامین میشه
اول ابنکه این دوره چقد باید طول بکشه
دوم ااینکه بعد از اتمام دوره باید چی مصرف کنم که حجم و وزنم پایین نیاد (انتی استروژن منظورم نیس چون اونارو میدونم چی مصرف کنم منظورم مکمله)
به نظرتون این دوره چقد وزن و حجم میده تقریبا
مرسی از لطفتون

سلام

ارادت داریم

به نظر بنده دوره نباید بیشتر از 2ماه بشه البته میشه ولی نظر خودم اینه

شاید این دوره ای که رفتی بهت 7کیلو وزن بده

بعد دوره این دوتا مکمل رو بهت ت.صیه میکنم تریبولوس و گلوتامین

کسی نیست جواب مارو بده؟؟؟؟

بیا باشگاه بدنسازی ساعد و ساق پا کار کن هفته ای 2بار کافیه

سلام آقا من تو حرکات سینه کم میاره دستام یعنی حرکت اول که تقریبا سنگین میزنم دستم میشه مثل سنگ سر سر میشه دیگه یاریم نمیکنه مجبور میشم سبک سبک کار کنم چکار کنم؟!
بدن من تا به حال چربی سوز مصرف نکنم یه چربی سوز معمولی نه زیاد خفن چی هست که خوب باشه؟
برای آب زیر پوست چی خوبه؟

آمینو مصرف کن

• Like
Reactions: D.X

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام
نظرتو ن راجب مکملاي داروخانه اي که برچسب وزارت بهداشتم دارن..چيه؟
جنس درجه ۱ هم هست مثلا pure weay شرکتprolab
با مارکاي غيرمعروف کاري ندارم..

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

سلام

اگه میخوای پروتیین جنس اصل بگیری سن یا سل تچ خوبه

من با داروخانه زیاد حال نمیکنم .چون اون نتیجه ای که باید بگیری نمیگیری

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام گردن گلفتا :دی

واسه یه پسر لاغر مردنی با قد 173 و سن 18 بدنسازی رو پیشنهاد میکنید یا نه ؟

خیلی لاغرم به خدا ( با اینکه تغذیم خوبه و مولتی ویتامین هم مصرف میکنم )
استخونام داره میزنه بیرون

اگه جوابتون مثبته راهنمایی کنید برای رفتن به باشگاه و ورزش های مورد نظرتون واسه من

ممنون

مثلا روزی چند وعده غذا میخوری !!!

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
دوست عزیز من راهنمایی میخواستم .. من الان حدود یک ماه هست که پروتئین + چربی سوز ، ویتامین و BCAA استفاده میکنم

به این ترتیب که صبح اول 3 تا قرص چربی سوز ( مارک VPX Redline و Allmax RapidCut دارم ) میخورم با 3 تا ویتامین ( مارک MusclePharm ) بعد پروتئین رو که مارک MuscleMed هست مصرف میکنم سپس BCAA ( قبلا VPX استفاده میکردم الان MusclePharm Re-Con استفاده میکنم . ) و بعد هم تمرین شروع میکنم ... بعد از تمرین دوباره پروتئین + 3 تا ویتامین ( مارک MusclePharm ) .. در طول این یک ماه سایزم به طور محسوس کمتر شده و خوب هم ماهیچه ساختم .. و تمام بدنم سفت شده .. ولی وزن زیاد کم نشده شاید 2 کیلو

قدم 174 هست و وزن 88 ... در این بین اصلا تمایلی به خوردن چیزی ندارم فقط یک وعده ساعت 7 شب میخورم و ساعت 3 نصفه شب هم میخوابم معمولا

میخواستم بدونم که دارم برنامه رو درست اجرا میکنم یا خیر

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام
3 وعده + کلی میوه
در هفته هم چیزی بین 3 الی 3.30 پیاده روی میکنم ( ساعت )

سلام

وعده غذایی رو باید 2برابر کنی

پیاده روی رو هم میزاری کنار

تو با اون وزنت پیاده روی هم میکنی !

ورزش هوازی رو بزار کنار فقط کار با وزنه و تغذیه و استراحت

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
دوست عزیز من راهنمایی میخواستم .. من الان حدود یک ماه هست که پروتئین + چربی سوز ، ویتامین و BCAA استفاده میکنم

به این ترتیب که صبح اول 3 تا قرص چربی سوز ( مارک VPX Redline و Allmax RapidCut دارم ) میخورم با 3 تا ویتامین ( مارک MusclePharm ) بعد پروتئین رو که مارک MuscleMed هست مصرف میکنم سپس BCAA ( قبلا VPX استفاده میکردم الان MusclePharm Re-Con استفاده میکنم . ) و بعد هم تمرین شروع میکنم ... بعد از تمرین دوباره پروتئین + 3 تا ویتامین ( مارک MusclePharm ) .. در طول این یک ماه سایزم به طور محسوس کمتر شده و خوب هم ماهیچه ساختم .. و تمام بدنم سفت شده .. ولی وزن زیاد کم نشده شاید 2 کیلو

قدم 174 هست و وزن 88 ... در این بین اصلا تمایلی به خوردن چیزی ندارم فقط یک وعده ساعت 7 شب میخورم و ساعت 3 نصفه شب هم میخوابم معمولا

میخواستم بدونم که دارم برنامه رو درست اجرا میکنم یا خیر

سلام

خوب همه چیز رو خوب داری استفاده میکنی

بزرگترین اشتباهی که داری اینه
و ساعت 3 نصفه شب هم میخوابم

هر چقدر تغذیه و تمرین مناسبی داشته باشی ولی خواب نداشته باشی به درد نمیخوره اصلا

خواب بدنسازا بیاد سر موقع باشه ساعت 10 یا فوقش 11شب بخوابی ساعت 8صبح بیدار شی

خواب بعد از ظهر به درد ما بدنسازا اصلا نمیخوره

بهترین وقت برای ساخته شدن عضله شب موقع خوابه..هورمون بدنت تو خواب فعالیت میکنه اونم تو خوابی که من ساعتشو گفتم

LinuxBox

Registered User
لایک‌ها
126
آقا من قدم 168 و وزنم 63 بود. چون خودم فکر میکردم شکم دارم **** گرفتم و وزنم به 59 رسید اما دچار ریزش مو شدم و هر کی مارو دید بهمون گفت لاغر شدی.
حالا **** رو کنار گذاشتم و میخوام اگر بشه فیتنس کار کنم. من 7 سال ژیمناستیک کار کردم و گذاشتم کنار و الان میخوام اگر بشه بدنم دوباره مثل ژیمناستیک کارا بشه.
چون مستعد ریزش موی ارثی هستم به هیچ عنوان قصد استفاده از دارویی که باعث ریزش مو بشه رو ندارم. یه مقدار خیلی خیلی کمی هم شکم دارم.
جالا دوستان یه پیشنهاد به ما بدن ببینیم اصلا شدنی هست ما با این شرایط سمت فیتنس بریم یا نه؟

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
دمت گرم دادش

ماشاله یه پا هرکول هستی واسه خودتا
بزنم تخته

در مورد پیاده روی ، چون با دوستام هستم مجبورم
وقتشون آزاده
از دانشگاه تا خونه رو یه مقداریشو پیاده میایم :دی
میزارمش کنار

+ چه غذاها و نوشیدنی هایی باید قبل و بعد از تمرین بخورم ؟

morihe ushiba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
91
دمت گرم دادش

ماشاله یه پا هرکول هستی واسه خودتا
بزنم تخته

در مورد پیاده روی ، چون با دوستام هستم مجبورم
وقتشون آزاده
از دانشگاه تا خونه رو یه مقداریشو پیاده میایم :دی
میزارمش کنار

+ چه غذاها و نوشیدنی هایی باید قبل و بعد از تمرین بخورم ؟
غذاهای حاوی کربوهیدرات(مواد قندی) پیچیده که با سرعت کم در بدن تبدیل به انرژی تبدل میشه مثل{برنج..ماکارانی..سیب زمینی و...} رو نیم ساعت تا چهل وپنج دقیقه قبل تمرین مصرف کن بعد تمرین هم از کربوهیدرات های ساده که زود تبدیل به انرژی میشه وذخایر انرژی عضلات رو پر میکنه مثل نوشیدنی های شیرین ترجیحا طبیعی مثل آبمیوه استفاده کن

خلیج فارس

Registered User
لایک‌ها
126
سلام
3 وعده + کلی میوه
در هفته هم چیزی بین 3 الی 3.30 پیاده روی میکنم ( ساعت )
استاده ما هم تو برنامه ای که بهم داد یه همچین چیزی رو توصیه کرده بود ظاهرا همه بدنساز ها همین کارو میکنن

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
لی پرست واقا بدن خوبی داره زیاد به هیکل نیست بدن باید تراشیده باشه :)

لی پریست 2.jpg

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
آقا من قدم 168 و وزنم 63 بود. چون خودم فکر میکردم شکم دارم **** گرفتم و وزنم به 59 رسید اما دچار ریزش مو شدم و هر کی مارو دید بهمون گفت لاغر شدی.
حالا **** رو کنار گذاشتم و میخوام اگر بشه فیتنس کار کنم. من 7 سال ژیمناستیک کار کردم و گذاشتم کنار و الان میخوام اگر بشه بدنم دوباره مثل ژیمناستیک کارا بشه.
چون مستعد ریزش موی ارثی هستم به هیچ عنوان قصد استفاده از دارویی که باعث ریزش مو بشه رو ندارم. یه مقدار خیلی خیلی کمی هم شکم دارم.
جالا دوستان یه پیشنهاد به ما بدن ببینیم اصلا شدنی هست ما با این شرایط سمت فیتنس بریم یا نه؟

فیتنس

رونـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی

bodybuilder_boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دختر خانوم ، شما تو این سن ، مکمل به درد نمی خوره .. شاید آرژینین بتونه یک خورده کمک تون کنه ، اما گلوتامین که کارش ریکاوریه ، نه ( با اینکه رو هورمون رشد تاثیر می زاره ، اما نه اون چیزی که بشه فکرشو کرد )

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
من وضعیت ام از قبل بدتر شده یعنی سینه به بالا ماهیچه شده و پاهام هم همینطور .. نه در حد این عکسی که شما گذاشتید ولی خوب هیکلی شده ولی شکم هنوز هست .. D: خوبه برم لیپوساکشنش کنم راحت شم ..

zlatan

Registered User
لایک‌ها
21
فروش اکستند 30 سروینگ طرح جدید.قیمت عالی فقط 69 تومن برای 6عدد به بالا

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
من وضعیت ام از قبل بدتر شده یعنی سینه به بالا ماهیچه شده و پاهام هم همینطور .. نه در حد این عکسی که شما گذاشتید ولی خوب هیکلی شده ولی شکم هنوز هست .. D: خوبه برم لیپوساکشنش کنم راحت شم ..

زیاد هم عمل ساده ای نیست

دلت خوشه :D

برو تغذیه تو درست کن :rambo:

بالا