30 دقیقه قبل تمرین 3 تا کپسول NO3 میزنم و قبل از تمرین هم BCAA
به من میگن پروتتین نخورم .. چون نیازی ندارم .. آیا این حرف از نظر شما درسته ؟
سلامسلام
خیلی خوش اومدی تو فروم پی تی
کراتین و گلوتامین دارای اثرات مشابهی در افزایش حجم مایع درون سلولهای عضلانی هستند و در صورتیکه بههمراه هم مصرف شوند، میتوانند اثر یکدیگر را تقویت کنند. علاوه بر
این هریک دارای مزایای متفاوتی هم هستند که در مجموع میتوانند تأثیر بسیار خوبی بر رشد و ریکاوری عضلات داشته باشند. بههمین دلیل مصرف همزمان کراتین و گلوتامین در
زمان افزایش حجم رو من بیشتر توصیه میکنم
بله پهلو دارم . خوب این چرخش کمر چه جوریه باید بچرخم .نه
حرکت اصلی شکم
اگه پهلو داشته باشی .چرخش کمره
سلام
خستس نباشی
برنامه هم میدی
میخوام کمی فیکس تر بشم
30 دقیقه قبل تمرین 3 تا کپسول NO3 میزنم و قبل از تمرین هم BCAA
سلام آقا مهدي.من ميخوام شکمم تيکه بشه.جايي که ميرم باشگا صاحبش گفت تو شکمت 6 تيکه نيست و 4 تا تيکه هست و واسه اونايي که 4 تايي هستن شکمشون هر چقدر هم که کار کنن درنمياد.يعني اعصابم و ريخت به هم لامذهب.البته من بدني ندارم و همچنين شکمم چربي نداره و نسبتا لاغره.اگه راه حلي داريد ممنون ميشم به اشتراک بزاريد.
بله پهلو دارم . خوب این چرخش کمر چه جوریه باید بچرخم .
یعنی دستم را بگیرم دو طرف پلو هایم و به طرف راست و چپ بچرخم .
در ضمن دراز و نشست و طناب خوب هستند کلا
من شبا نمیتونم زود بخوابم ( به خاطر کار و اینها ) ... من اینجوری عمل میکنم که صبح 3 تا چربی سوز میخورم بعد یه صبحانه لایت .. بعد ویتامین و Omega3 میان وعده .. ساعت 7 تا 10 شب میرم باشگاه .. ساعت 6:30 پروتئین با NO3 میزنم ساعت 7 که از خونه میرم بیرون هم قبل اش BCAA .. از ساعت 10:30 تا 11:45 هم استخر و سونا بعد میام خونه .. حداقل اش ساعت 2 میخوام (
سلام و خسته نباشید خدمت اساتید. من قبلا رزمی کار می کردم و تمریناتم در حد حرفه ای بود ولی به علت مصدومیت الان یک ساله تم ین نکردم و یه خورده شکم آوردم. یعنی تو این یه سال ۱۰ کیلو اضافه کردم. میتونید یه برنامه بدین که من بدنسازی رو شروع کنم و شکمم رو کامل آب کنم؟ ممنون میشم.
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
یکی گفت امگا 3-6-9 هم داریم که تو یه قرص هست
من شبا نمیتونم زود بخوابم ( به خاطر کار و اینها ) ... من اینجوری عمل میکنم که صبح 3 تا چربی سوز میخورم بعد یه صبحانه لایت .. بعد ویتامین و Omega3 میان وعده .. ساعت 7 تا 10 شب میرم باشگاه .. ساعت 6:30 پروتئین با NO3 میزنم ساعت 7 که از خونه میرم بیرون هم قبل اش BCAA .. از ساعت 10:30 تا 11:45 هم استخر و سونا بعد میام خونه .. حداقل اش ساعت 2 میخوام (
ویتامین و امگا 3 چی میزنی ؟
یکی گفت امگا 3-6-9 هم داریم که تو یه قرص هست
کولین لورن و ارنولد و دوریان یتس اینا از نظر حجم تفکیک و تقارن عضله بی نظیر بودن.
یعنی حداکثر چه ساعتی بخوابم ؟ ( ... 12 نمیشه ؟ D:
رفیق تشکر می کنم ازت . نوشته بودی نشسته چرخش کمر برم . اگر ایستاده برم یا هر دو چه طور می شود .
و بعد یک نوع برنامه طناب نیز بده
مثلا بگو روزی در این مدت این قدر بزن
اقا مهدی این امگا 3 -6-9 به چه دردی می خوره برای بدن ؟
بی نظمی های ضربان قلب، میزان تری گلیسرید خون،خطر تشکیل لخته در خون،سرعت سخت شدن شریانها،خطر فشار خون بالا و خطر ابتلا به سرطان پوست وپروستات را کاهش
دهند و همچنین موجب کاهش اختلالات رفتاری در جوانان شوند.
امگا 3 باعث ایجاد خلق و خوی بهتر می شود.
اینم بزارم که فواید رو بخون
1- كاهش كلسترول و تري گليسريدهاي خون.
2- كاهش فشار خون.
3- پيشگيري از بيماريهاي قلبي- عروقي. مصرف دو وعده ماهي در هفته خطر سكته و حملات قلبي را تا 50 درصد كاهش ميدهد.
4- كاهش وزن.
5- درمان و كاهش دردهاي مفاصل-آرتريت روماتوئيد و آرتروز.
6- درمان پوكي استخوان. امگا 3 جذب كلسيم را افزايش داده و رسوب كلسيم را در استخوانها تسهيل ميكند.
7- درمان افسردگي. افرادي كه امگا3 به اندازه كافي دريافت نميكنند بيشتر مستعد افسردگي ميباشند.
8- التايم سوختگيها. با كاهش التهاب و تسريع التيام زخمها.
9- امگا 3 علايم آسم را تخفيف داده و امگا 6 آن را تشديد ميكند.
10- كاهش دردهاي قاعدگي.
11- كاهش التهاب در سرتاسر بدن.
12- جلوگيري از تصلب شرايين.
13- شل شدن و گشاد شدن عروق خوني. حفظ انعطاف پذيري ديواره عروق و پيشگيري از تشكيل پلاك در ديواره عروق.
14- جلوگيري از رشد سلولهاي سرطاني.
15- افزايش سطح هورمون رشد.افزايش رشد عضلات.
16- كاهش لخته شدن خون. خاصيت ضد انعقادي. كاهش ويسكوزيته (گرانروي) خون.
17- افزايش تمركز و قوه ادراك.
18- نقش در تكامل مغز و رشد سلولهاي عصبي و حفظ سلامتي چشمها (مصرف آن به زنان باردار و شيرده توصيه ميگردد). درمان خشكي چشم.
19- كاهش بروز سرطانهاي پستان، تخمدان، پروستات، معده و روده بزرگ.
20- كنترل و تعديل اختلالات خود ايمني.
21- پيشگيري و يا درمان: آلزايمر- آسم- اختلال كم توجهي- بيش فعالي -اختلال دو قطبي-اختلالات تغذيه اي -سرطانها-اگزما-ميگرن-پسوريازيس-آكنه.
22- بهبود توان ذهني و حافظه.
23- جلوگيري از پيري زود رس.
24- كاهش و پيشگيري از آريتمي.
25- تثبيت انسولين وقند خون.
26- پوست را لطيف و نرم ميكند.
اینی که شما داری مارکش چیه ؟
سلام آقا مهدی !
من یه پسرخاله دارم که خیلی هیکلش خفنه !
هر وقت میبینمش بهش میگم یه بازو بگیر ناز می کنه ! چیکار کنم جلو من فیگور بگیره ؟! D:
سلام
به به ببین که افتخار داده اومده به تاپیگ ما !!!توماس پسر خاله گل مــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن:heart:
هر وقت بخوای من برات فیگور میگیرم
خیلی مخلصیم به خدا
دمت گرم که یادی ازمون کردی
خیلی خوشحال شدم