مهدی جلو اینهمه آدم قول دادیا !!
خیلی دلم برات تنگ شده ! دیوونتم اساسی !
ok
فیگور جلو بازو برات میام
ما بیشتر
love u
مهدی جلو اینهمه آدم قول دادیا !!
خیلی دلم برات تنگ شده ! دیوونتم اساسی !
سلام آقا باشگاه شما کجای کرجه ماهی چه قده
سلام خدمت استاد محترم .
من با توجه به اینکه خیلی لاغرم از فردا قصد دارم برم باشگاه .
لطفا یک برنامه تمرین لطف کنید به من بدین + برنامه غذایی .
ممنونتون میشم
قد 176
وزن 56
سن 23
میخوام وزنم بره بالا سریع و عضله درست شه . پاهامم قوی شه . کلا متناسب بشه بدنم و ناهماهنگ نباشه .
ضمن اینکه چون شنا کار میکردم یه مدت زیادی الان شکمم 6 تیکه هست و کاملا عضله داره . جوری که وقتی مشت میزنن به شکمم اصلا دردم نمیگیره .
نیازی به مکمل ندارم واسه ماه اول ؟واسه که موادغذایی بهتر جذب شه .اگه دارم لطفا کامل اسم و مشخصات و قیمت بدین اگه خودتون دارین که چه بهتر .
هرروز کار کنم یا روز درمیون؟
مرسی از وقتی که واسم میزارین .
سلام به همه دوستان
میخواستم یه مشاوره ازتون بگیرم ، این روزا هر کی دم دستم میاد مشاوره میگیرم ازش :دی
من 16 سالمه (تازه رفتم تو 16 سالگی) از هیکلم و وزنم راضی نیستم
قدم 179 - وزنم 55 و حتی کمتر !!!
با مشورت هایی که کردم تصمیم گرفتم برم بدنسازی ... البته بسکتبال هم میرم
میخوام چند تا سوال بپرسم از شما که اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
اول اینکه بسکتبال و بدنسازی هر جفتش رو روز های زوج میرم . بسکت رو سه و نیم تا پنج - بدنسازی رو هم 8 به بعد شب میتونم برم
خب ، در همین مورد ، شما اشکالی توش نمیبینید ؟ چون یه نفر از دوستام که بدنسازی میره میگه اینطوری خوب نیست بسکت رو بزار کنار چون اینطوری لاغر تر میشی و عظله هم ساخته نمیشه تو بدنت
و بعدش ، میخواستم در مورد برنامه ازتون سوال کنم ، تو باشگاه 2 تا برنامه زدن واسه کسایی که ماه اول میان اونا رو برن ، خب منم همونا رو برم ؟
بعدش هم در مورد مکمل ها و .... خودم نمیخوام مصرف کنم ولی خب میگن کراتین رو حتما باید بخوری ، میخواستم بپرسم از کی باید شروع کنم کراتین بخورم ؟
در مورد **** غذایی هم زیاد اطلاعی ندارم چیا بخورم چیا نخورم که واسه وزن من خوب باشه و زیادش کنه
ممنون از همتون
با سلام به اساتید و دوستان گرامی،من 24 ساله هستم با وزن 68 که قبلا 3ماه کار کرده بودم و بعد از وقفه 8-9 ماه الان دوباره از خرداد شروع کردم .من به شدت عرق میریزم حتی زمانی که تو راه باشگاهم و تو خیابون قدم میزنم.موقع تمرین که دیگه نگو!!! 2تا حوله دارم که عرق تو چشمام نره.قبل از اینکه عضلاتم خسته بشن وسط ست نفس کم میارم و بشدت سرخ میشم.عرق ریختنم وحشتناکه!!!آزمایش خون هم دادم گفتند طبیعیه خونت.ممنون میشم راهنماییم کنین.عرق ریختن زیاد تمرکزم رو تمرین رو از بین میبره.
یکی از رفیقام یه دوره حجم 8 هفته ای اکسی تست انانتات رفته لا کردار شده مثل باد کنک واقعا حجم عجیبی گرفته بو!!
برام خیلی جای سوال داره لاکردا نه تنظیم کننده انزیم کبدی خورده نه محافظت کننده یه دونه جوش هم نزده و از همه اینا مهم تر انتی استروژن هم مصرف نکرده و یه سر سوزن سینش مورد پیدا نکرده!!!واقعا ژنتیک خوب یه نعمته.
با سلام خدمت آقا مهدی و بقیه دوستان اهل ورزش مخصوصا بدنسازی
من حدود 30 سال سن دارم با قد 186 و وزن 85
متاسفانه تاحالا باشگاه نرفتم ... اما می خوام با کمک شما دوستان شروع کنم
چند سوال داشتم:
1- آیا باشگاهی که می خوام ثبت نام کنم مهمه که مربی بدنسازی دارای مدرک بین المللی بر کارم نظارت کنه یا اینکه خودم برم کم کم یاد میگیرم و احتیاج به مربی نیست؟
2- برای من تازه کار از کجا باید شروع کنم ؟ ( می خوام بدنم رو فرم بیاد و بازو هام حجم بیاره )
3- آیا احتیاج به تغذیه خاصی هم دارم در ابتدای کار ؟
4- در شرق تهران و فلکه دوم تهرانپارس ساکن هستم آیا باشگاه خوب و معتبری رو در این منطقه می شناسید ؟
5- چند روز تمرین در هفته رو برای شروع کار پیشنهاد میدید ؟
6- کلا یک برنامه ای برای من مبتدی اگر دارید ممنون میشم بدید
با تشکر فروان و تشکر از جواب های کامکلتون به سوالاتم
ممنونم مهدی جان فقط یک سوال چون می خوام فردا ثبت نام کنم
از کجا بفهمم یک باشگاه به درد می خوره یا نه ؟
چه فاکتورهایی رو باید داشته باشه؟
و اینکه هر روز که میرم باشگاه چند ساعت تمرین لازمه؟
ممنون
بازم تشکر مهدی جان
فقط یک سوال ... ببحشید اما مربی خوب رو از کجا میشه تشخیص داد ... مثلا طرف هیکل گنده باشه ممکن بخاطر مصرف دارو عضلانی شده و زیاد در امر مربی گری وارد نباشه من هم که مبتدی هستم و تمرینات معمول رو نمیشناسم ... میشه راهنمایی کنید از کجا بفهمم کار درسته ؟
مهدی یه عکس از بدنت بزار ببینیم.
سلام آقا مهدی .
ببخشیئ من دوساله بدنسازی کار می کنم . قدم 180 وزنم 75 هست . سینه هام رشد مطلوبی دارن و جز نقاط قوت بدنم هستن . میخاستم از شما استاد گرامی بپرسم برای اینکه تغذیه خوبی داشته باشم چی باید بخورم؟ تا رشد مطلوبی داشته باشم در ضمن سه روز در هفته باشگاه میرم.
از اردیبهشت نرفتم تا امشب که دوباره شروع کردم .
سلام داداش مهدی خوبی ؟
اقا بدنت فوق العادست