• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام آقا باشگاه شما کجای کرجه ماهی چه قده

سلام

کجای کرجی !!

اردلان

ولی من خودم شبا میرم فقط چون خودم تو مغازه و انبار مکمل هستم زیاد وقت نمیکنم تو باشگاه باشم

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
سلام خدمت استاد محترم .

من با توجه به اینکه خیلی لاغرم از فردا قصد دارم برم باشگاه .
لطفا یک برنامه تمرین لطف کنید به من بدین + برنامه غذایی .
ممنونتون میشم
قد 176
وزن 56
سن 23
میخوام وزنم بره بالا سریع و عضله درست شه . پاهامم قوی شه . کلا متناسب بشه بدنم و ناهماهنگ نباشه .
ضمن اینکه چون شنا کار میکردم یه مدت زیادی الان شکمم 6 تیکه هست و کاملا عضله داره . جوری که وقتی مشت میزنن به شکمم اصلا دردم نمیگیره .

نیازی به مکمل ندارم واسه ماه اول ؟واسه که موادغذایی بهتر جذب شه .اگه دارم لطفا کامل اسم و مشخصات و قیمت بدین اگه خودتون دارین که چه بهتر .
هرروز کار کنم یا روز درمیون؟
مرسی از وقتی که واسم میزارین .

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام خدمت استاد محترم .

من با توجه به اینکه خیلی لاغرم از فردا قصد دارم برم باشگاه .
لطفا یک برنامه تمرین لطف کنید به من بدین + برنامه غذایی .
ممنونتون میشم
قد 176
وزن 56
سن 23
میخوام وزنم بره بالا سریع و عضله درست شه . پاهامم قوی شه . کلا متناسب بشه بدنم و ناهماهنگ نباشه .
ضمن اینکه چون شنا کار میکردم یه مدت زیادی الان شکمم 6 تیکه هست و کاملا عضله داره . جوری که وقتی مشت میزنن به شکمم اصلا دردم نمیگیره .

نیازی به مکمل ندارم واسه ماه اول ؟واسه که موادغذایی بهتر جذب شه .اگه دارم لطفا کامل اسم و مشخصات و قیمت بدین اگه خودتون دارین که چه بهتر .
هرروز کار کنم یا روز درمیون؟
مرسی از وقتی که واسم میزارین .

سلام

برنامه بدون دیدین بدن فرد فایده نداره

چون من بدن رو میبینم و برای نقاط ضعیف بدن برنامه مینویسم

وزنت خیلی پایینه

از مکمل باید استفاده کنی

هر 2ساعت یک وعده ی غذایی باید داشته باشی

پ . خ بده تا بگم چی باید مصرف بکنی و چه غذاهایی بخوری

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
سلام به همه دوستان

میخواستم یه مشاوره ازتون بگیرم ،‌ این روزا هر کی دم دستم میاد مشاوره میگیرم ازش :دی

من 16 سالمه (تازه رفتم تو 16 سالگی) از هیکلم و وزنم راضی نیستم

قدم 179 - وزنم 55 و حتی کمتر !!!

با مشورت هایی که کردم تصمیم گرفتم برم بدنسازی ... البته بسکتبال هم میرم

میخوام چند تا سوال بپرسم از شما که اگه راهنماییم کنید ممنون میشم

اول اینکه بسکتبال و بدنسازی هر جفتش رو روز های زوج میرم . بسکت رو سه و نیم تا پنج - بدنسازی رو هم 8 به بعد شب میتونم برم

خب ، در همین مورد ، شما اشکالی توش نمیبینید ؟ چون یه نفر از دوستام که بدنسازی میره میگه اینطوری خوب نیست بسکت رو بزار کنار چون اینطوری لاغر تر میشی و عظله هم ساخته نمیشه تو بدنت

و بعدش ، میخواستم در مورد برنامه ازتون سوال کنم ، تو باشگاه 2 تا برنامه زدن واسه کسایی که ماه اول میان اونا رو برن ، خب منم همونا رو برم ؟

بعدش هم در مورد مکمل ها و .... خودم نمیخوام مصرف کنم ولی خب میگن کراتین رو حتما باید بخوری ، میخواستم بپرسم از کی باید شروع کنم کراتین بخورم ؟

در مورد **** غذایی هم زیاد اطلاعی ندارم چیا بخورم چیا نخورم که واسه وزن من خوب باشه و زیادش کنه

ممنون از همتون

sadeghi67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

با سلام به اساتید و دوستان گرامی،من 24 ساله هستم با وزن 68 که قبلا 3ماه کار کرده بودم و بعد از وقفه 8-9 ماه الان دوباره از خرداد شروع کردم .من به شدت عرق میریزم حتی زمانی که تو راه باشگاهم و تو خیابون قدم میزنم.موقع تمرین که دیگه نگو!!! 2تا حوله دارم که عرق تو چشمام نره.قبل از اینکه عضلاتم خسته بشن وسط ست نفس کم میارم و بشدت سرخ میشم.عرق ریختنم وحشتناکه!!!آزمایش خون هم دادم گفتند طبیعیه خونت.ممنون میشم راهنماییم کنین.عرق ریختن زیاد تمرکزم رو تمرین رو از بین میبره.

(omid0018)

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
یکی از رفیقام یه دوره حجم 8 هفته ای اکسی تست انانتات رفته لا کردار شده مثل باد کنک واقعا حجم عجیبی گرفته بو!!
برام خیلی جای سوال داره لاکردا نه تنظیم کننده انزیم کبدی خورده نه محافظت کننده یه دونه جوش هم نزده و از همه اینا مهم تر انتی استروژن هم مصرف نکرده و یه سر سوزن سینش مورد پیدا نکرده!!!واقعا ژنتیک خوب یه نعمته.

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام به همه دوستان

میخواستم یه مشاوره ازتون بگیرم ،‌ این روزا هر کی دم دستم میاد مشاوره میگیرم ازش :دی

من 16 سالمه (تازه رفتم تو 16 سالگی) از هیکلم و وزنم راضی نیستم

قدم 179 - وزنم 55 و حتی کمتر !!!

با مشورت هایی که کردم تصمیم گرفتم برم بدنسازی ... البته بسکتبال هم میرم

میخوام چند تا سوال بپرسم از شما که اگه راهنماییم کنید ممنون میشم

اول اینکه بسکتبال و بدنسازی هر جفتش رو روز های زوج میرم . بسکت رو سه و نیم تا پنج - بدنسازی رو هم 8 به بعد شب میتونم برم

خب ، در همین مورد ، شما اشکالی توش نمیبینید ؟ چون یه نفر از دوستام که بدنسازی میره میگه اینطوری خوب نیست بسکت رو بزار کنار چون اینطوری لاغر تر میشی و عظله هم ساخته نمیشه تو بدنت

و بعدش ، میخواستم در مورد برنامه ازتون سوال کنم ، تو باشگاه 2 تا برنامه زدن واسه کسایی که ماه اول میان اونا رو برن ، خب منم همونا رو برم ؟

بعدش هم در مورد مکمل ها و .... خودم نمیخوام مصرف کنم ولی خب میگن کراتین رو حتما باید بخوری ، میخواستم بپرسم از کی باید شروع کنم کراتین بخورم ؟

در مورد **** غذایی هم زیاد اطلاعی ندارم چیا بخورم چیا نخورم که واسه وزن من خوب باشه و زیادش کنه

ممنون از همتون

سلام

خوبی

اول هدفتو روشن کن بعد برو دنبال ورزش

کلا یا برو بسکتبال یا بدنسازی

اگه میخوای بری بدنسازی همون برنامه مبتدی رو 1الی 2ماه استفاده کن بعد برا خودت از مربی باشگاه برنامه بگیر یا از کسی که واقا تو این کار

بوده و بدن خودش حرفه ای باشه

بعد در مورد مکمل هم باید بگم کراتین و گلوتامین و پروتیین رو که همیشه باید استفاده کنی تا بتونی زودتر به هدفت برسی فعلا این 3تا رو مصرف کن

تا 5الی 6ماه دیگه اگه حرفه ای خواستی دنبال این ورزش بری بیا پیش خودم برات بگم چیکار کنی

**** هم چون وزنت کمه نمیخواد زیاد حساس باشی فقط روغن زیاد استفاده نکن

همین
با سلام به اساتید و دوستان گرامی،من 24 ساله هستم با وزن 68 که قبلا 3ماه کار کرده بودم و بعد از وقفه 8-9 ماه الان دوباره از خرداد شروع کردم .من به شدت عرق میریزم حتی زمانی که تو راه باشگاهم و تو خیابون قدم میزنم.موقع تمرین که دیگه نگو!!! 2تا حوله دارم که عرق تو چشمام نره.قبل از اینکه عضلاتم خسته بشن وسط ست نفس کم میارم و بشدت سرخ میشم.عرق ریختنم وحشتناکه!!!آزمایش خون هم دادم گفتند طبیعیه خونت.ممنون میشم راهنماییم کنین.عرق ریختن زیاد تمرکزم رو تمرین رو از بین میبره.

سلام

تو باشگاه با لباس های راحت کار کن

وقتی چربی بدن بره بالا این اتفاق میفته ولی در کل عرق کردن برا همه هست

برای نفس کم آوردن هم باید بگم که

از قرص های اسید فولیک و آهن استفاده کن

یا از فیفول

یکی از رفیقام یه دوره حجم 8 هفته ای اکسی تست انانتات رفته لا کردار شده مثل باد کنک واقعا حجم عجیبی گرفته بو!!
برام خیلی جای سوال داره لاکردا نه تنظیم کننده انزیم کبدی خورده نه محافظت کننده یه دونه جوش هم نزده و از همه اینا مهم تر انتی استروژن هم مصرف نکرده و یه سر سوزن سینش مورد پیدا نکرده!!!واقعا ژنتیک خوب یه نعمته.

تست انانتات رو بیشتر تو دوره حجم استفاده میکنن

اتفاقا اثر استروژنی دپوت یا همون انانتات خیلی کمه

این رفیقت حتما از نولوادكس و مسترلون و hcg استفاده کرده

تا عوارض کمی داشته باشه

در کل بخوای تست مصرف کنی

آنــــــــــــــــــــادریول بهترین و کم عوارض ترین تست هستش

amptestostrone250fanew.jpg

اینم یه نمونه از تست انانتات ایرانیش

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
با سلام خدمت آقا مهدی و بقیه دوستان اهل ورزش مخصوصا بدنسازی
من حدود 30 سال سن دارم با قد 186 و وزن 85
متاسفانه تاحالا باشگاه نرفتم ... اما می خوام با کمک شما دوستان شروع کنم
چند سوال داشتم:
1- آیا باشگاهی که می خوام ثبت نام کنم مهمه که مربی بدنسازی دارای مدرک بین المللی بر کارم نظارت کنه یا اینکه خودم برم کم کم یاد میگیرم و احتیاج به مربی نیست؟
2- برای من تازه کار از کجا باید شروع کنم ؟ ( می خوام بدنم رو فرم بیاد و بازو هام حجم بیاره )
3- آیا احتیاج به تغذیه خاصی هم دارم در ابتدای کار ؟
4- در شرق تهران و فلکه دوم تهرانپارس ساکن هستم آیا باشگاه خوب و معتبری رو در این منطقه می شناسید ؟
5- چند روز تمرین در هفته رو برای شروع کار پیشنهاد میدید ؟
6- کلا یک برنامه ای برای من مبتدی اگر دارید ممنون میشم بدید
با تشکر فروان و تشکر از جواب های کامکلتون به سوالاتم

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
با سلام خدمت آقا مهدی و بقیه دوستان اهل ورزش مخصوصا بدنسازی
من حدود 30 سال سن دارم با قد 186 و وزن 85
متاسفانه تاحالا باشگاه نرفتم ... اما می خوام با کمک شما دوستان شروع کنم
چند سوال داشتم:
1- آیا باشگاهی که می خوام ثبت نام کنم مهمه که مربی بدنسازی دارای مدرک بین المللی بر کارم نظارت کنه یا اینکه خودم برم کم کم یاد میگیرم و احتیاج به مربی نیست؟
2- برای من تازه کار از کجا باید شروع کنم ؟ ( می خوام بدنم رو فرم بیاد و بازو هام حجم بیاره )
3- آیا احتیاج به تغذیه خاصی هم دارم در ابتدای کار ؟
4- در شرق تهران و فلکه دوم تهرانپارس ساکن هستم آیا باشگاه خوب و معتبری رو در این منطقه می شناسید ؟
5- چند روز تمرین در هفته رو برای شروع کار پیشنهاد میدید ؟
6- کلا یک برنامه ای برای من مبتدی اگر دارید ممنون میشم بدید
با تشکر فروان و تشکر از جواب های کامکلتون به سوالاتم

سلام

مرسی عزیز

برای سوال 1

اگه میخوای بدنسازی رو حرفه ای کار بکنی و برای بدنت خرج کنی آره مربی خوب باید داشته باشی .ولی اگه میخوای بدنسازی رو به عنوان یک ورزش دنبال کنی

بازم باید یه مربی خوب پیدا کنی یا خودت مطالعه کنی یا با بدنسازای خوب باشگاه مشورت کنی و جلو بری

سوال 2

باید از مکمل های ورزشی استفاده کنی در غیر اینصورت باید تغذیه ای فوق العاده داشته باشی که بدنت برای این ورزش آماده بشه

سوال 3

از نظر من 80درصد بدنسازی تغذیه هستش .

سوال 4

من تو کرجم اگه کرج بودی میتونستم 3الی 4تا باشگاه خوب بهت معرفی کنم

سوال 5

5روز در هفته

سوال 6

تو همون باشگاه که میخوای ثبت نام کنی برنامه مبتدی گذاشتن که میتونی ازش استفاده کنی

تا 2ماه با اون برنامه کار کن بعدش دیگه برنامه تمرینیتو عوض کن

یا علی

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
ممنونم مهدی جان فقط یک سوال چون می خوام فردا ثبت نام کنم
از کجا بفهمم یک باشگاه به درد می خوره یا نه ؟
چه فاکتورهایی رو باید داشته باشه؟

و اینکه هر روز که میرم باشگاه چند ساعت تمرین لازمه؟
ممنون

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
ممنونم مهدی جان فقط یک سوال چون می خوام فردا ثبت نام کنم
از کجا بفهمم یک باشگاه به درد می خوره یا نه ؟
چه فاکتورهایی رو باید داشته باشه؟

و اینکه هر روز که میرم باشگاه چند ساعت تمرین لازمه؟
ممنون

باشگاه خوب معلومه دیگه محیط بزرگی داشته باشه

تجهیزات و دستگاه های خوبی داشته باشه

سیتم تهویه مناسبی داشته باشه

تو زمستون سیستم گرمایشی خوبی داشته باشه

آب سرد کن و بوفه داشته باشه

و از همه مهمتر باشگاه خلوت باشه و آدمای چرت توش نباشه

45الی 1ساعت

(omid0018)

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
مهدی یه عکس از بدنت بزار ببینیم.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
بازم تشکر مهدی جان
فقط یک سوال ... ببحشید اما مربی خوب رو از کجا میشه تشخیص داد ... مثلا طرف هیکل گنده باشه ممکن بخاطر مصرف دارو عضلانی شده و زیاد در امر مربی گری وارد نباشه من هم که مبتدی هستم و تمرینات معمول رو نمیشناسم ... میشه راهنمایی کنید از کجا بفهمم کار درسته ؟

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
بازم تشکر مهدی جان
فقط یک سوال ... ببحشید اما مربی خوب رو از کجا میشه تشخیص داد ... مثلا طرف هیکل گنده باشه ممکن بخاطر مصرف دارو عضلانی شده و زیاد در امر مربی گری وارد نباشه من هم که مبتدی هستم و تمرینات معمول رو نمیشناسم ... میشه راهنمایی کنید از کجا بفهمم کار درسته ؟

مربی خوب باید بدن خودش حرفه ای باشه و از نظر علم تغذیه و تمرین چیزی سرش بشه

حالا مونده به خودت که چجوری مربی خوب پیدا کنی

2ماه با هر مربی باشی میفهمی چقدر از بدنسازی میدونه

مهدی یه عکس از بدنت بزار ببینیم.

زیاد تو نخ مانرو :D

23368_imgcache.jpg

mr_khodaei2011

Registered User
لایک‌ها
179
سلام

اقا مکمل پروتئین وی بو و مزه چی را میده خوبش را منظورمه ها ؟. ایا بوی شیر خشک میده من خریدم این بو را میده

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300
سلام آقا مهدی .
ببخشیئ من دوساله بدنسازی کار می کنم . قدم 180 وزنم 75 هست . سینه هام رشد مطلوبی دارن و جز نقاط قوت بدنم هستن . میخاستم از شما استاد گرامی بپرسم برای اینکه تغذیه خوبی داشته باشم چی باید بخورم؟ تا رشد مطلوبی داشته باشم در ضمن سه روز در هفته باشگاه میرم.
از اردیبهشت نرفتم تا امشب که دوباره شروع کردم .

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام آقا مهدی .
ببخشیئ من دوساله بدنسازی کار می کنم . قدم 180 وزنم 75 هست . سینه هام رشد مطلوبی دارن و جز نقاط قوت بدنم هستن . میخاستم از شما استاد گرامی بپرسم برای اینکه تغذیه خوبی داشته باشم چی باید بخورم؟ تا رشد مطلوبی داشته باشم در ضمن سه روز در هفته باشگاه میرم.
از اردیبهشت نرفتم تا امشب که دوباره شروع کردم .

سلام

سعی کن بیشتر رو بافت ریز بدنت کار کنی تا بدنت خوشگل تر بشه

همونطور که گفتی سینه های خوبی داری دیگه زیاد نمیخواد رو سینه هات تمرکز کنی .ببین کجای بدنت ضعیفه بیشتر رو اونا کار کن تا بدنت

یکنواخت و خوشگل بشه

بیشتر غذاهایی که من میخورم مرغ و ماهی و کباب که در کنار اینها همیشه از سبزیجات و میوه ها استفاده میکنم

هفته ای 3الی 4بار هم ماکارونی و برنج سبوس دار و عسل و شیر

سلام داداش مهدی خوبی ؟

اقا بدنت فوق العادست

سلام عزیز

نظر لطف شماست

بالا