قد و وزن تقريبا متناسب هست ولي اينكه چربي داري مي شه گفت وزن بي كيفيت هست يعني ارزش نداره مكمل افزايش وزن لازم نيست شما براي تناسب اندام مي توني همون پروتيين رو با گلوتامين و كراتين داشته باشي در كنار تغذيه مناسب و همزمان با هوازي كار با دمبل هم انجام بدي تا كم كم عضلات رشد كنند و جاي گزين چربي بشندوستان من قدم 189 سانتی متره وزنم هم 85 کیلو هستم کلا شکم خیلی کم دارم ولی پهلو هیچی ندارم
میخواستم بدونم به نظرتون وزنم مناسبه؟ لازمه که مکمل بگیرم برای افزایش وزن یا اینکه وزنمو ببرم بالا؟ ( یه مدت پرخوری کردم یکم شکم اوردم)
به نظرتون بهتر نیس پروتین بگیرم؟
شير يا اب پرتقال؟والا اين دوتا فرق زيادي دارن منظور از (يا) بايد جاي گزين باشه نه يه سيستم ديگهدوستان نظرتون در مورد این برنامه عذایی چیه
من برای افزایش وزن میخوام
قبل از صبحانه یک لیوان شیر یا آب پرتقال
صبحانه 2 عدد تخم مرغ آب پز+پنیر+گوجه
ساعت 10 صبح عدس + سیب زمینی آب پز + سویا
ناهار به دلخواه+300 گرم گوشت
2 ساعت قبل تمرین میوه + 4 خرما
بعد از تمرین گوشت 300 گرم ماهی یا مرغ
قبل از خواب خرما 4 عدد + شیر 1 لیوان
سلام.
به طور کلی یه شخص شب کار میتونه بدنسازی کار کنه و رشد بدن داشته باشه؟ با کمک خواب کافی در روز+ تغذیه خوب+ مکمل و...
سلامت باشید
چربي شديد تو مصرف طولاني مدت رو به همراه دارهدوستان نظرشون راجع به این نوشیدنی چیه؟ به نظرتون مناسب برای میان وعده هستش؟ یعنی هر میان وعده یه لیوان از اینا بخوریم با پودر پروتین؟
یک نوشیدنی پرکالری، پُر پروتئین و مناسب برای افزایش وزن :
مواد لازم: 1) یک لیوان شیر پرچرب
2) 3 قاشق غذاخوری پودر شیرخشک
3) 2 قاشق غذاخوری بستنی
4) 1 قاشق شکلات مایع یا یک چهارم لیوان میوه دلخواه مثل یک عدد موز
5) عسل یا شکر برای شیرین کردن معجون
روش تهیه: همه مواد را در مخلوط کن ریخته و با هم مخلوط کنید. به این ترتیب یک نوشیدنی مناسب برای میان وعده خود تهیه می کنید.
اگر روزانه یک لیوان از این نوشیدنی را مصرف کنید، 400 کالری به انرژی مصرفی تان اضافه می شود.
چربي شديد تو مصرف طولاني مدت رو به همراه داره
با كيفيت ترين منبع پروتئين تخم مرغ هست حالا تو ميان وعده مي خواي از پروتئين استفاده كني تخم مرغ،سويا منابع خوبي هستن و اگه مكمل هم داشته باشي مي توني از امينو استفاده كني تو ميان وعده هاشما واسه یه میان وعده که بیشترش پروتین باشه چی پیشنهاد میکنید؟