• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
من 4 جلسش دوفاره شروع کردم سریه قبلی تا عید 1 ماه رفتم اما این سری جدیتر هستم
چند تا سوال دارم که ممنون میشم جواب بدین
بهترین زمان برای رفتن به باشگاه کی هست از نظر بدنی میپرسم؟
بدنم استخون بندیا خوبی داره اما بعضی از ماهیچه ها خیلی ضعیفن و روی وزنه های خمعگولی لرزش دارن
بستن کمربند توصیه میشه؟
قد 189 وزن 77 شده اما به خاطر مشروب و **** غذایی شکم دارم چه رژیمی بگیرم که شکم کامل بره تو و عضلات حجم بیارن ؟
از ناحیه مفصل پای سمت چپ به دلیل کم شدن غضروف بین مفصلی با کار کردن حرکات پا درد دارم ، باید چیکار کنم که متناسب با بقیه بدنم رشد کنه؟

کسی برای راهنمایی نیست؟

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
کسی برای راهنمایی نیست؟

اگر بتونی بعد از ظهر بری که خیلی خوبه مثلا ساعت های 15 به بعد .. شب و دیروقت فقط باید هوازی کار کرد ..

برای آب کردن هم باید اول به این نکته توجه داشته باشی که این شکم طی چند سال درست شده و در چند ماه نمیشه Flat اش کرد .. شما هر روز بعد از تمرین این کارها رو انجام بده ( به استثناء روزی که پا میزنی )

20 دقیقه تردمیل ( 5 دقیقه سرعت 7 ، 5 دقیقه سرعت 5 ) اگر تردمیل با شیب استفاده کنید خیلی خوبه ولی چون مشکل پا دارید .. فعلا این کار رو نکنید که زانو درد شدید میگیری ..

حرکات زیر رو باید در 4 ست انجام بدی
1. دراز نشست 25x
2. چوب 100x
3. زیرشکنم 15x
4. مسگری ( با وزنه حداقل 15kg ) و هرتعدادی که شد

---

بعد هم ویبره 10 دقیقه ( سرعت کمی از نصف بیشتر ، مثلا اگر سرعت دستگاه تا 50 زیاد میشه ، سرعت روی 34 باشه .. )

سیستم چربی سوزی هم همینطور که میدونی به این هست که چند کالری میخوری و چند کالری میسوزونی .با این Calorie Calculatorها میشه حساب کرد ولی پیشنهادات کلی اینهاست که :
اول یه سونوگرافی کبد بدی که کبد اتون چرب نباشه ( چون میگی زیاد مشروب مصرف میکنی ) چون اگر چرب باشه کار سخت میشه .. و آزمایش خون که بدونی قبل از اینکه ورزش و شروع کنی وضعیت چطوری بوده ..
مصرف فست فود و نوشابه تعطیل ..
شیرینی و مصرف شکر تعطیل .. ( به جاش میوه مصرف کنید )
صبحانه و ناهار در حد معمول باشه ( غذا سرخ کردنی نباشه ، اگر هست با روغن زیتون ) بیشتر سعی کنید غذاهای Grill شده بخورید ..
برای شب هم دو تا تیکه سینه مرغ یا ران کبابی با سالاد .. البته سالاد بدون مایونز D: .. اگر معده اتون مشکلی نداره با سرکه سیب مصرف کنید ..

اگر شب گشنه میشید یا مثلا فیلم میبینی حتما باید یه چیزی باهاش بخوری از این Popcorn های ماکروفری ( بهترینش مارک American Garden هست ) که کالری و چربی خیلی کمی داره و در اصل شکم پر کنه ..

مصرف مکمل ( منوط بر اینکه کبد سالم باشه ! )
پیشنهاد من برای چربی سوز :
Cellucor Super HD
و پروتئین :
MusclePharm Combat ( موزش خیلی خوبه ! )

برای اون مشکل پا .. و کلا دردی که حین تمرین ایجاد میشه ، مصرف Omega3 و ویتامین رو پیشنهاد میدم .. اگر یه دو هفته Omega3 و ویتامین مصرف کردی و هنوز پا درد داشتی ( که بعید میدونم ) مشکل پزشکی و نیاز به جراحی یا تزریق مایع مفصلی دارید ( البته بعید میدونم چون اضافه وزن نداری ، بعد از دو هفته که ویتامین و Omega3 مصرف کردی ، اگر دوچرخه زدی و باز زانو درد شروع شد باید برای معالجه اقدام کنی ..

Omega3 و مالتی ویتامین هم نیاز نیست که از اون Dosage بالاها که بدن سازهای حرفه‌ای استفاده میکنند ( مثل Animal Pak و .. ) باشه .. محصولات Vitabiotics خوبه و داروخانه‌ها هم معمولا دارن .. برای ویتامین Wellman بخرید و روزی 2 دو تا مصرف کتید .. Omega3 هم روزی 3 تا ..

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
یعنی 3 روز بدنسازی در هفته ، 3 روز دیگه هم تردمیل رو ادامه بدم مشکل نداره؟
اگه بعد كار با دمبل بلافاصله بري رو تردميل بهتره چون بدن تو فاز چربي سوزي هست و زخاير گليكوژن تموم شده و بدن از چربي ها براي انرژي استفاده مي كنه

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
اول اینکه
هرچقدر هم بری باشگاه و **** غذایی نداشته باشه هیچ تاثیری نداره

دومم اینکه
تردمیل
دوچرخه ثابت
مسکری+ دمبل
فعلا اینا تو ذهنمه!برای چربی سوزی تمامی نقاط بدن

only_flight

Registered User
لایک‌ها
595
امروز اولین جلسه بدنسازی رو رفتم.

ولی وقتی بر میگردم خونه ، لش میشم . دیگه حال ندارم برم روی تردمیل. روز بعدش راحت تر هستم.

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
سلام دوستان.

میخوام رانم رو لاغر کنم.
:blush:

از همین هفته میخوام برم باشگاه بدنسازی تا هیکلو درست روبراه کنیم.
:D

کدوم تمرین بیشتر روی ران پا اثر میزاره و باعث میشه که لاغر بشه و رو فرم بیاد؟
:guitar:

برای سر سینه هم کدوم تمرین خوبه؟ هالتر خیلی پیشنهاد شده.

درود،

توی پستتون ننوشته بودین ک کلاس چندمین. اگر مینوشتن، شاید راهنمایی مفیدی میکردم.

سیـناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
باید تمرینات هوازی رو سفت بچسبی!
و در کنارش از اسکات و دیگر حرکات پا استفاده کنی تا بتونی به اندام دلخواهت برسی!

reza.naderi

Registered User
لایک‌ها
21
برای لاغر کردن ران پا تردمیل بزن و دستگاه جلو پا با وزنه سبک و تعداد بالا . این کار رو حداقل دو بار در هفته انجام بدید . اگر تردمیل رو در هفته 3 بار بزنید بهتره .

only_flight

Registered User
لایک‌ها
595
برای لاغر کردن ران پا تردمیل بزن و دستگاه جلو پا با وزنه سبک و تعداد بالا . این کار رو حداقل دو بار در هفته انجام بدید . اگر تردمیل رو در هفته 3 بار بزنید بهتره .

تردمیل رو که سابق 6 روز در هفته استفاده میکردم . (یعنی تا هفته پیش).

دیگه دارم تبدیل به یه روز بدنسازی ؛ یه روز هم تردمیل میکنم.

AmirKypr

Registered User
لایک‌ها
18
اگه بعد كار با دمبل بلافاصله بري رو تردميل بهتره چون بدن تو فاز چربي سوزي هست و زخاير گليكوژن تموم شده و بدن از چربي ها براي انرژي استفاده مي كنه
برعکسش چطور ؟
یعنی اول تردمیل بعدش هم کار با دمبل و دستگاه!

amiredge

Registered User
لایک‌ها
10
واسه سینه،پرس دمبل بهتره یا هالتر؟؟؟؟ :\

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
واسه سینه،پرس دمبل بهتره یا هالتر؟؟؟؟ :\
پرس سينه دمبل براي بخش داخلي سينه كاربردي تره و پرس سينه هالتر به تمام بخش ها (فشار بيشتري به بيرون سينه)فشار مياره

alecferaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان نظرشون راجع به این نوشیدنی چیه؟ به نظرتون مناسب برای میان وعده هستش؟ یعنی هر میان وعده یه لیوان از اینا بخوریم با پودر پروتین؟
یک نوشیدنی پرکالری، پُر پروتئین و مناسب برای افزایش وزن :

مواد لازم: 1) یک لیوان شیر پرچرب
2) 3 قاشق غذاخوری پودر شیرخشک
3) 2 قاشق غذاخوری بستنی
4) 1 قاشق شکلات مایع یا یک چهارم لیوان میوه دلخواه مثل یک عدد موز
5) عسل یا شکر برای شیرین کردن معجون

روش تهیه: همه مواد را در مخلوط کن ریخته و با هم مخلوط کنید. به این ترتیب یک نوشیدنی مناسب برای میان وعده خود تهیه می کنید.
اگر روزانه یک لیوان از این نوشیدنی را مصرف کنید، 400 کالری به انرژی مصرفی تان اضافه می شود.

من از این نوشیدنی استفاده می کنم:
1 لیتر شیر
4 عدد تخم مرغ خام
2 عدد موز
2 قاشق عسل
توی میکسر مخروط می کنم و 6 لیوانی میشه که تو 2 روز می خورم.
جاهای مختلف خوندم که خوردن تخم مرغ خام خطرناکه، از هر 30 هزار تخم مرغ یکیش به باکتری آلوده هست که موجب عفونت روده میشه. البته سایت تبیان میگه به ریسکش میارزه تخم مرغ خام، برای سلامتی شما
بهرحال من به خوردن تخم مرغ خام مدتی عادت داشتم. اما بعد از یه مدت از مزش زده شدم و الان فقط تو این نوشیدنی می خورم.

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
اگر بتونی بعد از ظهر بری که خیلی خوبه مثلا ساعت های 15 به بعد .. شب و دیروقت فقط باید هوازی کار کرد ..

برای آب کردن هم باید اول به این نکته توجه داشته باشی که این شکم طی چند سال درست شده و در چند ماه نمیشه Flat اش کرد .. شما هر روز بعد از تمرین این کارها رو انجام بده ( به استثناء روزی که پا میزنی )

20 دقیقه تردمیل ( 5 دقیقه سرعت 7 ، 5 دقیقه سرعت 5 ) اگر تردمیل با شیب استفاده کنید خیلی خوبه ولی چون مشکل پا دارید .. فعلا این کار رو نکنید که زانو درد شدید میگیری ..

حرکات زیر رو باید در 4 ست انجام بدی
1. دراز نشست 25x
2. چوب 100x
3. زیرشکنم 15x
4. مسگری ( با وزنه حداقل 15kg ) و هرتعدادی که شد

---

بعد هم ویبره 10 دقیقه ( سرعت کمی از نصف بیشتر ، مثلا اگر سرعت دستگاه تا 50 زیاد میشه ، سرعت روی 34 باشه .. )

سیستم چربی سوزی هم همینطور که میدونی به این هست که چند کالری میخوری و چند کالری میسوزونی .با این Calorie Calculatorها میشه حساب کرد ولی پیشنهادات کلی اینهاست که :
اول یه سونوگرافی کبد بدی که کبد اتون چرب نباشه ( چون میگی زیاد مشروب مصرف میکنی ) چون اگر چرب باشه کار سخت میشه .. و آزمایش خون که بدونی قبل از اینکه ورزش و شروع کنی وضعیت چطوری بوده ..
مصرف فست فود و نوشابه تعطیل ..
شیرینی و مصرف شکر تعطیل .. ( به جاش میوه مصرف کنید )
صبحانه و ناهار در حد معمول باشه ( غذا سرخ کردنی نباشه ، اگر هست با روغن زیتون ) بیشتر سعی کنید غذاهای Grill شده بخورید ..
برای شب هم دو تا تیکه سینه مرغ یا ران کبابی با سالاد .. البته سالاد بدون مایونز D: .. اگر معده اتون مشکلی نداره با سرکه سیب مصرف کنید ..

اگر شب گشنه میشید یا مثلا فیلم میبینی حتما باید یه چیزی باهاش بخوری از این Popcorn های ماکروفری ( بهترینش مارک American Garden هست ) که کالری و چربی خیلی کمی داره و در اصل شکم پر کنه ..

مصرف مکمل ( منوط بر اینکه کبد سالم باشه ! )
پیشنهاد من برای چربی سوز :
Cellucor Super HD
و پروتئین :
MusclePharm Combat ( موزش خیلی خوبه ! )

برای اون مشکل پا .. و کلا دردی که حین تمرین ایجاد میشه ، مصرف Omega3 و ویتامین رو پیشنهاد میدم .. اگر یه دو هفته Omega3 و ویتامین مصرف کردی و هنوز پا درد داشتی ( که بعید میدونم ) مشکل پزشکی و نیاز به جراحی یا تزریق مایع مفصلی دارید ( البته بعید میدونم چون اضافه وزن نداری ، بعد از دو هفته که ویتامین و Omega3 مصرف کردی ، اگر دوچرخه زدی و باز زانو درد شروع شد باید برای معالجه اقدام کنی ..

Omega3 و مالتی ویتامین هم نیاز نیست که از اون Dosage بالاها که بدن سازهای حرفه‌ای استفاده میکنند ( مثل Animal Pak و .. ) باشه .. محصولات Vitabiotics خوبه و داروخانه‌ها هم معمولا دارن .. برای ویتامین Wellman بخرید و روزی 2 دو تا مصرف کتید .. Omega3 هم روزی 3 تا ..

واقعا از راهنمایی کامل و وقتی که گذاشتین ممنونم

جدیدا ساعت باشگاه رو از عصر به ظهر تغییر دادم، شبها چون بعد از کار میرفتم خسته بودم

تردمیل بیتر رو سرعت 9 تا 12 بودم برای 15 دقیقه پس سرعت رو کم کنم و زمانشو زیاد ، بدون شیب میرفتم

مسگری با وزنه چطور انجام میشه؟
فیله و زیر شکم هم میزنم تاثیری دارن؟

ویبررو بعد از اون حرکت ها بزنم یا قبلش؟
یعنی فست فود پنیر پیتزا شکلات مشروب کلا بره کنار؟ خیلی سخته، نمیشه کمتر خورد و نتیجه گرفت؟
من تاوحالا مکمل و پروتیین و چربی سوز نخوردم چون خیلیداز جنسها تو بازار تقلبین، این مواردی که گفتین اصلش تو بارار هست؟

speedmcqueen

Registered User
لایک‌ها
6
اصطلاحات و کلمات انگلیسی مربوط به بدنسازی رو جای تو اینترنت هست که بشه معنی کرد؟
مثلا کلمات زیر :
kettlebell push press
ViPR thread the needle
press-up
steelball slam
kettlebell two-armswing
البته کل کلماتی که احتیاج دارم همین هاست ، اگه کسی کمکم کنه ممنون میشم :)

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
اصطلاحات و کلمات انگلیسی مربوط به بدنسازی رو جای تو اینترنت هست که بشه معنی کرد؟
مثلا کلمات زیر :
kettlebell push press
ViPR thread the needle
press-up
steelball slam
kettlebell two-armswing
البته کل کلماتی که احتیاج دارم همین هاست ، اگه کسی کمکم کنه ممنون میشم :)
شما واسه چه كاري مي خواستين اگه كار ترجمه هست كه متاسفانه اين كلمات معادل فارسي نداره و اگه واسه تحقيق مي خواي بنده طرز حركت رو واستون بنويسم

speedmcqueen

Registered User
لایک‌ها
6
شما واسه چه كاري مي خواستين اگه كار ترجمه هست كه متاسفانه اين كلمات معادل فارسي نداره و اگه واسه تحقيق مي خواي بنده طرز حركت رو واستون بنويسم

اینا یه سری حرکت بدن سازی هست که من معنیشون رو نمیدونم ، ممنون میشم اگه معنیشون رو میدونید کمک کنید :)

بالا