• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
دوستان عوض کردن برنامه تمرینی هر چند مدت یک بار لازمه؟
اين رو مربي تشخيص مي ده ولي معمولا هر دو تا سه ماه عوض مي شه كه هم بدن به برنامه قبلي كه عادت كرده جواب نمي ده هم تعويض خود برنامه يه روحيه تازه اي تو تمرنيات ايجاد ميكنه

Readit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
دوستان من اضافه وزن دارم ، میخواهم بدونم بدون استفاده از مکمل حدودا چقدر زمان میبره تا یه هیکل مثل عکس پایینی بسازم ؟

وزنم 78 و قدم 177

1017414_303977436411511_2091146840_n.png

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
دوستان من اضافه وزن دارم ، میخواهم بدونم بدون استفاده از مکمل حدودا چقدر زمان میبره تا یه هیکل مثل عکس پایینی بسازم ؟

وزنم 78 و قدم 177
سلام
وزن با قد نسبتا متناسب هست حالا اگه احساس مي كني اضافه وزن داري اشتباه مي كني در واقع وزن بي كيفيت داري يعني داراي بدني چرب و با عضلات كوچيك كه تيپ بدنيت مي شه مدومورف بنده پينهادم اين هست كه همزمان با چربي سوزي عضله سازي هم داشته باشي چون مدومورف هيتسد ديگه پيشنهاد نمي شه دوره حجم بريد
بايد غذات پنج وعده باشه كربو هيدرات نهايتا تا ساعت شيش مصرف كرده باشي و از شيش به بعد كربو هيدراتي به بدن نرسه مگه اينكه تمرينت شب باشه كه داستان فرق مي كنه مصرف پروتئين بايد توتمام وعده ها باشه و بدن از لحاظ پروتئيني ضعف نداشته باشه تمرينات هوازي و كار با دمبل به صورت مستمر داشته باشي هوازي هم افرات نشه فقط بعد كار با دمبل رضايت بخشه و در نهايت استراحت مناسب تمام شرايط بالا رو رعايت كني بدون مكمل بخواي نتيجه اون عكس بشه(مشابه عكس نه عين اون عكس)نهايتا يك سال

sevenkel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
سلام دوستان
چه مدت طول میکشه تا بارفیکس تاثیر خودشو رو رشد قد بذاره؟(جدا از عوامل ژنتیکی)

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
دوره کامل (حجم - خشک ) استروئید برای کسی که تا حالا استفاده نکرده چقدر هزینه بر میداره ؟
اصلأ شدنی هست ؟ اگه آره چقدر زمان میبره ؟
بعدش اینکه دوره تموم بشه همش میریزه پایین یا میمونه ؟
10 کیلو باید بگیرم .

در مورد ضررهاش هم اطلاعی ندارم لطفأ بگید ضررهاش رو .

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
دوره کامل (حجم - خشک ) استروئید برای کسی که تا حالا استفاده نکرده چقدر هزینه بر میداره ؟
اصلأ شدنی هست ؟ اگه آره چقدر زمان میبره ؟
بعدش اینکه دوره تموم بشه همش میریزه پایین یا میمونه ؟
10 کیلو باید بگیرم .

در مورد ضررهاش هم اطلاعی ندارم لطفأ بگید ضررهاش رو .
سلام
هزينه تقريبا ١ تا ١.٥ در مياد
زمانش هم شما مي توني بعد يك يا يك ماه و نيم ببيني
بعد دوره هم بايد تراپي داشتهب اشي تا حجم حفظ بشه
اين وزن رو با مكمل و تغذيه هم مي شه گرفت
ضرر هم كه كلا ضرر،عوا ض زياد داره استفاده ي بي رويه يا نادرست مي تونه براي مثال ريزش مو،فشاروخوند عقيميو خيلي مشكلات ديگه

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
سلام
هزينه تقريبا ١ تا ١.٥ در مياد
زمانش هم شما مي توني بعد يك يا يك ماه و نيم ببيني
بعد دوره هم بايد تراپي داشتهب اشي تا حجم حفظ بشه
اين وزن رو با مكمل و تغذيه هم مي شه گرفت
ضرر هم كه كلا ضرر،عوا ض زياد داره استفاده ي بي رويه يا نادرست مي تونه براي مثال ريزش مو،فشاروخوند عقيميو خيلي مشكلات ديگه

با عوارض باشه که اصلأ نمیصرفه .
مکمل هم فعلأ بهتره تهیه نکنم . با تغذیه بیام بالا بهتره فکر کنم .

titanium834

Registered User
لایک‌ها
17
سلام
دوستان من دو سه سال جسته گریخته فیتنس کار کردم ، الان تصمیم دارم بچسبم به ورزش اما وقت باشگاه رفتن ندارم ، تو خونه دمبل و بارفیکس هست فک میکنم همینا کافیه ! من برا خودم یه برنامه نوشتم ، حرکاتی که باهاش راحت بودمو انتخاب کردم. دنبال بزرگ شدن نیستم خیلی فقط میخوام سینه هام و بازوهام و یکم سرشونه شکل بگیره و یه جورایی معلوم باشه ورزش میکنم. ترجیحا میخوام پا کار نکنم ولی چون میخوام باسنم یکم حجم بگیره اسکوات هم گذاشتم.
لطفا اگر این برنامه مشکلی داره یا نیاز به تغییری داره که بهتر بشه بفرمایید ، میخوام خیلی شلوغ نشه !
3-4 روز در هفته میخوام کار کنم

روز اول
جلو بازو دمبل (جفت)
جلو بازو چکشی (جفت)
پرس سینه دمبل
فلای دمبل
شنا سوئدی پا بالا
دمبل اسکوات
بارفیکس دست جمع برعکس (جلو بازو)

روز دوم
کول جفت دمبل از جلو
نشر جانب ایستاده جفت
شراگ دمبل
پشت بازو دمبل جفت پشت سر
پشت بازو دیپ
دمبل ساعد
بارفیکس دست باز
دراز نشست

amirakbari00

Registered User
لایک‌ها
469

کالری مورد نیاز روزانه؟
با توجه به سن، جنس ،مقدار فعالیت ،وقد وقامت می توانیم بر آورد کنیم که هر کس چقدر کالری باید در یافت کند تا چیزی کم وزیاد نیاورد .
مثلا یک بچه یک ساله حدود ۱۱۵۰کالری باید دریافت کند .
یک پسر ۱۴-۱۲ساله حدود ۲۶۵۰کالری
یک دختر ۱۴-۱۲ساله حدود۲۱۵۰ کالری
یک پسر ۱۷-۱۵ساله حدود ۲۹۰۰کالری
ادامه مطلب +اطلاعات تکمیلی

sevenkel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
سلام دوستان
یه یک هفته ای میشه دارم میرم باشگاه،فعلا با دمبل 6کیلویی کار میکنم،هر چند مدت وزنه هامو سنگین تر کنم؟هم دمبل هم وزنه های مربوط به سیم کش و اینا؟وچه تمرینی برای داشتن سرشونه صاف خوبه؟سرشونه هام یکم شُلَن.ممنون

brucestark

Registered User
لایک‌ها
81

Sawyer2010

Registered User
لایک‌ها
1,477
دوستان من میخوام 10 الی 12 کیلو کم کنم، به نظرتون تردمیل بخرم تاثیر داره؟ کلا میشه باهاش وزن کم کنم؟
بعد اگه خوبه روزانه چقدر باید تمرین کنم؟ و این وزن توی چند ماه کم میشه؟ اگه **** رو هم رعایت کنم

یه سوال دیگه
دوچرخه ثابت با تردمیل توی وزن کم کردن فرقی نمیکنه؟ یعنی هر کدام رو بخرم تفاوتی ندارن؟

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
من از فردا شروع میکنم !

از الان 25 روز حساب کنید بعدش اگر پیدام نشد تاپیک رو ببندین و استارتر رو سزای اعمال برسونید

neginkh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من 15 روز گرفتم ولي بعدش ولش كردم ولي مادرم داره همرو پشت سره هم ميگيره شايد يه چند كيلويي لاغر شدم ولي باز پر خوري كردم

vimax

Registered User
لایک‌ها
60
آقا من دستگاه اینا گرفتم 1 ماه یه **** دیگه داشتم اینو میخوام شروع کنم ببینم جواب میده یا نه
کسی مشکلی براش پیش نیومده ؟

neginkh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من دستگاه اینا گرفتم 1 ماه یه **** دیگه داشتم اینو میخوام شروع کنم ببینم جواب میده یا نه
کسی مشکلی براش پیش نیومده ؟
اگه از اين غذاها بدت مياد بهتره بري سراغ يه رژيم ديگه اخه من اين رژيم رو گرفتم وزنت كم ميشه معدتم كوچيك ميشه يعني ديگه نميتوني از اين وعده ها بيشتر بخوري اگه بيشتر بخوري دل درد ميگيري

lilioumss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
مصرف شير مضر براي پوست

امروزه تبليغات فراواني در مورد شيرانجام مي شود كه ادعا مي كنند مصرف مرتب شير باعث جوان ماندن پوست مي شود. اما طبق تحقيقات اخير اين نظريه كاملا رد شده است و حتي ثابت شده است كه مصرف شير باعث ايجاد لك بر روي پوست و باعث پير شدن پوست خواهد شد. مصرف شير به تمام اندام هاي حساس بدن فشار خيلي زيادي را وارد مي كند و همه اندم هاي حساس بدن بايد بيشتر تلاش كنند تا شير در بدن هضم شود و همچنين باعث مي شود كه معمولا چند ساعت بعد ازمصرف شير بيشتر احساس خستگي و بي حالي خواهيد كرد. شير باعث مي شود كه روده و معده چند برابر بيشتر كار كند و اين يعني كاراضافي كشيدن از قسمت هاي حساس بدن. شير مي تواند اسيد معده را خيلي زياد كند و اسيد اضافي مي تواند بافت پوست را از بين ببرد و لايه محافظ پوست را به مرور تجزيه كند. سعي كنيد شير را به هفته اي 1 بار برسانيد. و از تبليغاتي كه در مورد شير و جوان سازي پوست مي باشد دوري كنيد چون هنوزهيچ مدركي نشان بر اين كه شير بتواند براي پوست مفيد باشد وجود ندارد.

بالا