• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

YANMAR

Registered User
لایک‌ها
235
خداییش به این میگی هیکل؟ هدفت تو بدنسازی اینه؟ من تازه بدنسازی رو شروع کردم بدنم بهتر از اینه. هدفت رو تغییر بده.

داداش چه اشکالی داره...شاید داداشمون میخواد فیتنس کار کنه.همه که نمیخوان گنده بشن :eek:

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
دوستان کسی هست پروتین سویا استفاده کنه؟!

PRO USER

Registered User
لایک‌ها
114
این که زیر سینه از کجا به سمت بالا لیفت بشه بستگی به استعداد سینه داره یا میشه با تغییر وزنه و انجام حرکت متفاوت میزان بالا یا پایین بودنشو تغییر داد ؟

shadow fiend

Registered User
لایک‌ها
515
سلام خدمت دوستان.
بنده ۱۹ سالمه،وزنم ۱۰۸ کیلو و قد هم ۱۹۰
بدنم چاق هست و میخوام لاغر کنم یه ۲۵ کیلویی تا متناسب بشه.
بیشتر چربی ها رپی ناحیه سینه،پهلو،ران و شکم هست.
لطفا دوستان عزیز راهنمایی کنن و اگه کسی میتونه واسم یه برنامه خوب هم بنویسه و پخ کنه یه دنیا ممنونش میشم.برنامه تمرینی و غذایی :) ممنونم عزیزان.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk now Free

بدنسازی

Registered User
لایک‌ها
42
معجزه آب در بدنسازی

آب از غذا و حتی مکملهای بدنسازی هم می تواند مهم تر باشد.
اگر ورزشکاری به اندازه کافی آب ننوشد نمی تواند حجم عضلات خود را افزایش دهد.شما از هر مکملی که استفاده می کنید باید حتما به اندازه کافی آب بنوشید.آب می تواند کمک کند تا تمام پروتئین و کربوهیترات و همچنین ویتامین ها و مواد معدنی بهتر جذب بدن شود.شما می توانید اهمیت آب برای عضلات را به این صورت تجربه کنید،وقتی به مدت یک هفته خیلی کم آب بنوشید بعد از یک هفته عضلات بسیار کوچک شده و فرم خود را از دست خواهند داد.و این نشان می دهد که عضلات برای پر تر و حجیم تر شدن بیشتربه آب فراوان نیاز دارد.
حتی بهترین تغذیه و بهترین مکمل ها بدون مصرف آب مطمعنا کمترین کارایی و اثر را خواهند داشت.مصرف آب می تواند باعث سوزاندن چربی های اضافی بدن شود.و می تواند عضلات را به خوبی حجیم کند و همچنین عضلات را پر تر و تفکیک شده تر نمایان سازد.
مصرف آب در حین تمرینات بدنسازی بسیار با اهمیت می باشد و می تواند کمک کند تا دم عضلانی بهتر و راحت تر صورت بگیرد.و خون رسانی به عضلات در حین تمرینات بدنسازی به خوبی انجام می شود.استفاده از نوشیدنی های شیرین در حین تمرینات بدنسازی کار اشتباهی می باشد که خیلی از بدنسازان انجام می دهند.تنها مصرف آب خالص در زمان تمرینات بدنسازی می تواند شما را به نتایج خوبی برساند.

ganboo

Registered User
لایک‌ها
259
بسیار عالی بود.
ممنون از مطلب مفیدتون...

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
بسیار ممنون
من تا حالا اب نمیخوردم ولی دیگه مخورم از این ب بعد

Red.Devils

Registered User
لایک‌ها
52
معجزه آب در بدنسازی

آب از غذا و حتی مکملهای بدنسازی هم می تواند مهم تر باشد.
اگر ورزشکاری به اندازه کافی آب ننوشد نمی تواند حجم عضلات خود را افزایش دهد.شما از هر مکملی که استفاده می کنید باید حتما به اندازه کافی آب بنوشید.آب می تواند کمک کند تا تمام پروتئین و کربوهیترات و همچنین ویتامین ها و مواد معدنی بهتر جذب بدن شود.شما می توانید اهمیت آب برای عضلات را به این صورت تجربه کنید،وقتی به مدت یک هفته خیلی کم آب بنوشید بعد از یک هفته عضلات بسیار کوچک شده و فرم خود را از دست خواهند داد.و این نشان می دهد که عضلات برای پر تر و حجیم تر شدن بیشتربه آب فراوان نیاز دارد.
حتی بهترین تغذیه و بهترین مکمل ها بدون مصرف آب مطمعنا کمترین کارایی و اثر را خواهند داشت.مصرف آب می تواند باعث سوزاندن چربی های اضافی بدن شود.و می تواند عضلات را به خوبی حجیم کند و همچنین عضلات را پر تر و تفکیک شده تر نمایان سازد.
مصرف آب در حین تمرینات بدنسازی بسیار با اهمیت می باشد و می تواند کمک کند تا دم عضلانی بهتر و راحت تر صورت بگیرد.و خون رسانی به عضلات در حین تمرینات بدنسازی به خوبی انجام می شود.استفاده از نوشیدنی های شیرین در حین تمرینات بدنسازی کار اشتباهی می باشد که خیلی از بدنسازان انجام می دهند.تنها مصرف آب خالص در زمان تمرینات بدنسازی می تواند شما را به نتایج خوبی برساند.

مختصر و مفید بود.
لایک

Red.Devils

Registered User
لایک‌ها
52
دوستان لطفا راهنمایی کنید...
بنده 25 سالمه - قدم 172 - وزنم 62 کیلو هستش.
از دوستان میخواستم بپرسم که من کمبود وزن دارم یا نه ؟
وزن ایده آل برای من چقدره ؟

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
سلام خدمت دوستان.
بنده ۱۹ سالمه،وزنم ۱۰۸ کیلو و قد هم ۱۹۰
بدنم چاق هست و میخوام لاغر کنم یه ۲۵ کیلویی تا متناسب بشه.
بیشتر چربی ها رپی ناحیه سینه،پهلو،ران و شکم هست.
لطفا دوستان عزیز راهنمایی کنن و اگه کسی میتونه واسم یه برنامه خوب هم بنویسه و پخ کنه یه دنیا ممنونش میشم.برنامه تمرینی و غذایی :) ممنونم عزیزان.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk now Free

برنج و نون خيلي خيلي کم بخور
نوشابه و روغن و غذاهاي چوب و فست فود ممنوع
سس و مشروب خيلي خيلي کم

اين وضعيت غذاهايي که ممنوع بود
برنامه مربي بايد بر اسا اندامت بده که ميبينه

xuvi

Registered User
لایک‌ها
273
دوستان فرق اینکه ستها رو سبک بزنی ولی تعداد بالا با اینکه سنگین بزنی ولی تعداد کم چیه؟

چون من بعضیا رو دیدم تو باشگاه به هیکلشون میخوره 20 کیلو نشر جانب بزنه با دمبل ولی میاد با 2.5 کیلویی یا 5 کیلویی میزنه

کلا جزیان سنگین زدن و سبک زدن + تعداد رو به ما یکی توضیح بده لطفا

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
دوستان فرق اینکه ستها رو سبک بزنی ولی تعداد بالا با اینکه سنگین بزنی ولی تعداد کم چیه؟

چون من بعضیا رو دیدم تو باشگاه به هیکلشون میخوره 20 کیلو نشر جانب بزنه با دمبل ولی میاد با 2.5 کیلویی یا 5 کیلویی میزنه

گویا سنگین بزنی حجم میاره
سبک تعداد بالا واسه کات کردنه

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411

وزنه های سنگین با تعداد ست و تعداد حرکت کمتر برای حجم و وزنه های سبکتر و با تعداد تکرار بالا برای تفکیک عضلاته
پ.ن : نشر از جانب حرکت خییییلی سختیه. تو باشگاهمون اون غولاشون نهایت 10 میزدن:|

xuvi

Registered User
لایک‌ها
273
میشه در مورد دوره ها هم یه توضیح بدید؟
کی باید بریم سراغ کات؟
قبل کات باید چربی سوزی انجام بشه؟
دوره حجم جریانش چیه؟
حجم خشک با غیر خشک چه فرقی داره ؟

و...

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
دوستان دمبلای 10 کیلویی دست کیه؟؟؟
کارش تموم شد بیزحمت بده به ما

ارسال شده توسط چاپار خانه ی جاده ابریشم

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
دوستان من بعد از چندین سال دوباره برگشتم باشگاه
وزنم به شدت کاهش پیدا کرده
الان یه برنامه روزانه میخواستم
وزنم شده 52
قد 177
1 هفته هم هست دارم کششی و سیم کش ها رو کار میکنم
قبل و بعد از باشگاه چی بخورم بهتره( از مکمل ها استفاده نمیکنم)
ممنون میشم راهنمایی کنید

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
میشه در مورد دوره ها هم یه توضیح بدید؟
کی باید بریم سراغ کات؟
قبل کات باید چربی سوزی انجام بشه؟
دوره حجم جریانش چیه؟
حجم خشک با غیر خشک چه فرقی داره ؟

و...
کات ماله وقتیه که شما به اندازه کافی حجم گرفتی دوست داری جزییات عضلات دیده بشه یا قراره مسابقه بدی. وقتی هنوز به اندازه کافی حجم نگرفتین من فکر نمیکنم لازم باشه کات کنین مگه اینکه از حجم زیاد خوشتون نیاد
دوره کات **** غذایی خودشو داره و نوع تمریناشم فرق میکنه و به خودیه خود خودش یه نوع سوزوندن چربی اضافه محصوب میشه مگه اینکه حجم چربی بالا باشه و شما مجبور باشی از چربی سوزهای دارویی یا غیره استفاده کنید
حجم هم اسمش روشه دیگه حرکات و رژیمی هستش که حجم بدن رو زیاد میکنه بالطبع مقداری چربی هم ممکنه روی عضلات رو بگیره نگران این مسئله نباشید. خوردن آب زیاد تو این مرحله رو فراموش نکنید. به علت حجمی که بدن میگیره پوست کش میاد و ترک میخوره و زشت میشه
حجم خشک و غیر خشک رو تخصصی نمیتونم توضیح بدم ولی حجم غیر خشک مثه رضازاده :دی... غیر خشک مثه جی کاتلر:دی

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
دوستان من بعد از چندین سال دوباره برگشتم باشگاه
وزنم به شدت کاهش پیدا کرده
الان یه برنامه روزانه میخواستم
وزنم شده 52
قد 177
1 هفته هم هست دارم کششی و سیم کش ها رو کار میکنم
قبل و بعد از باشگاه چی بخورم بهتره( از مکمل ها استفاده نمیکنم)
ممنون میشم راهنمایی کنید
بدنسازی مثه یه لاستیک پنچر میمونه. بادش نزنی خالی میشه:|
منی که با وزن 85 کیلو رکورد لیفتم 210 کیلو بود 6 ماه نتونستم برم باشگاه. وقتی دوباره رفتم باور میکنین میله خالی رو به زور پرس میکردم؟:|
واسه شروع دوباره از سیمکشها واسه گرم کردن استفاده کن و زیاد واسه حجم روشون کار نکن. البته واسه شروع ترکیبی ازین 2 تا یعنی هالترو سیمکش نتیجه بهتری داره...این تجربه منه وقتی میرفتم قبل باشگاه 3تا تخم مرغ آبپز میخوردم. بعد باشگاه یه معجونی بود از ترکیب شیر و جوانه گندم و سویا و یکی دوتا چیز دیگه که خاطرم نیس رو میخوردم. سیب زمینی آب پز سرشار از کربوهیدراته. چیزی که شما بیشتر بهش نیاز داری کربوهیدراته. چیزهایی که به دوستمون هم گفتم میتونه کمکتون کنه.
برنامه تمرینی رو هم مربی با توجه به تناسب و اندازه مختلف عضلات بهتون میده نمیشه همینجوری گفت. گرم کردن رو بهیچ عنوان فراموش نکن.چون وقتی بدون گرم کردن سراغ تمرین میری نصف تمرینت صرف گرم کردن و خونرسانی میشه. ممکنه خنده دار به نظر بیاد ولی حرکات پا برای عضلات بالاتنه بسیار مهمه. یعنی شما نگو که من فقط بالاتنه میخوام. موفق باشید

بالا