اگه از اين غذاها بدت مياد بهتره بري سراغ يه رژيم ديگه اخه من اين رژيم رو گرفتم وزنت كم ميشه معدتم كوچيك ميشه يعني ديگه نميتوني از اين وعده ها بيشتر بخوري اگه بيشتر بخوري دل درد ميگيري
پس مشکلی برات پیش نیومده مثل سرگیجه و سوء هاضمه یا مشکلات دیگه؟
دوستان من تازه شروع به کار کردم یه مشکلی که دارم اینه که بدنم وسط تمرین کم میاره دیگه نمیتونم وزنه بزنم علتش چیه ؟ در صورتی که مثلا فرداش ۲ برابر همون وزنرو میتونم بزنم اما وسط تمرین حتی نمیتونم دستمو بالا بیارم
با سلام.دوستان من تازه شروع به کار کردم یه مشکلی که دارم اینه که بدنم وسط تمرین کم میاره دیگه نمیتونم وزنه بزنم علتش چیه ؟ در صورتی که مثلا فرداش ۲ برابر همون وزنرو میتونم بزنم اما وسط تمرین حتی نمیتونم دستمو بالا بیارم
دقیقا همینطوره که میگید من دستهام هم میلرزه منتهی من مشکلی که دارم اینه که شیکم دارم همینطور پا که در اصل باید وزن کم کنم حالا با خوردن کراتین یا پمپ جور در میاد از اینور بخورم درجا چاغ میشم از اونور نخورم نمیتونم وزنه بزنمبا سلام.
من فکر کنم از اون دسته هستی که موقع وزنه زدن دستات هم میلرزه. تغذیتو خوب کن ( قبل و بعد تمرین ) .
چند ماهی که تمرین کردی از کراتین یا پمپ قبل از تمرین استفاده کن.
سلامت باشید
احسنت من از این گونمبا سلام.
من فکر کنم از اون دسته هستی که موقع وزنه زدن دستات هم میلرزه. تغذیتو خوب کن ( قبل و بعد تمرین ) .
چند ماهی که تمرین کردی از کراتین یا پمپ قبل از تمرین استفاده کن.
سلامت باشید
دوستان من اضافه وزن دارم ، میخواهم بدونم بدون استفاده از مکمل حدودا چقدر زمان میبره تا یه هیکل مثل عکس پایینی بسازم ؟
وزنم 78 و قدم 177
مشاهده پیوست 462724
داش شوما هرکول نیستی؟:blink:خداییش به این میگی هیکل؟ هدفت تو بدنسازی اینه؟ من تازه بدنسازی رو شروع کردم بدنم بهتر از اینه. هدفت رو تغییر بده.
بستگی داره دوست عزیز . به **** و تغذیت ، تمریناتت ، میزان اضافه وزنت و استعداد ژنتیکیت . اگر فشرده و درست کار کنی و فاکتورهایی که گفتم اصولی دخیل کنی و اضافه وزنی بین 5-10 کیلو داشته باشی فکر می کنم از 6 ماه به بعد رو فرم میای و از 1 سال به بعد به بدن کات مطلوب خودت میرسی .دوستان من اضافه وزن دارم ، میخواهم بدونم بدون استفاده از مکمل حدودا چقدر زمان میبره تا یه هیکل مثل عکس پایینی بسازم ؟
وزنم 78 و قدم 177
وزنت رو مطابق با بدنت انتخاب کن ، وزنه سنگین تر از توانت جز این که به استخونت فشار بیاره و عضلات اشتباهی رو تقویت کنه فایده ای نداره . وزنه رو کمتر کن مدت رفت و برگشت رو زیاد تر و تمرکزی تر کن .دوستان من تازه شروع به کار کردم یه مشکلی که دارم اینه که بدنم وسط تمرین کم میاره دیگه نمیتونم وزنه بزنم علتش چیه ؟ در صورتی که مثلا فرداش ۲ برابر همون وزنرو میتونم بزنم اما وسط تمرین حتی نمیتونم دستمو بالا بیارم
هر کسی یک هدف داره ، شاید یکی صرفا چربی سوزی و کات براش مهم باشی ، دیگری حجم گیری و بالا رفتن وزن و دیگران هم دوره ای حجم و کات . هدف هر کسی متفاوته !خداییش به این میگی هیکل؟ هدفت تو بدنسازی اینه؟ من تازه بدنسازی رو شروع کردم بدنم بهتر از اینه. هدفت رو تغییر بده.
داش شوما هرکول نیستی؟:blink:
خداییش به این میگی هیکل؟ هدفت تو بدنسازی اینه؟ من تازه بدنسازی رو شروع کردم بدنم بهتر از اینه. هدفت رو تغییر بده.
دقیقا همینطوره که میگید من دستهام هم میلرزه منتهی من مشکلی که دارم اینه که شیکم دارم همینطور پا که در اصل باید وزن کم کنم حالا با خوردن کراتین یا پمپ جور در میاد از اینور بخورم درجا چاغ میشم از اونور نخورم نمیتونم وزنه بزنم
احسنت من از این گونم
دلیلش چیه؟
دوستان من اضافه وزن دارم ، میخواهم بدونم بدون استفاده از مکمل حدودا چقدر زمان میبره تا یه هیکل مثل عکس پایینی بسازم ؟
وزنم 78 و قدم 177
مشاهده پیوست 462724