• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

vimax

Registered User
لایک‌ها
60
اگه از اين غذاها بدت مياد بهتره بري سراغ يه رژيم ديگه اخه من اين رژيم رو گرفتم وزنت كم ميشه معدتم كوچيك ميشه يعني ديگه نميتوني از اين وعده ها بيشتر بخوري اگه بيشتر بخوري دل درد ميگيري

پس مشکلی برات پیش نیومده مثل سرگیجه و سوء هاضمه یا مشکلات دیگه؟

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
آفرین شلدن
کلا اپتیکال از نظر من بدنو بیشتر درگیر میکنه

pooryadevil

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان من تازه شروع به کار کردم یه مشکلی که دارم اینه که بدنم وسط تمرین کم میاره دیگه نمیتونم وزنه بزنم علتش چیه ؟ در صورتی که مثلا فرداش ۲ برابر همون وزنرو میتونم بزنم اما وسط تمرین حتی نمیتونم دستمو بالا بیارم

finepix

Registered User
لایک‌ها
83
دوستان من تازه شروع به کار کردم یه مشکلی که دارم اینه که بدنم وسط تمرین کم میاره دیگه نمیتونم وزنه بزنم علتش چیه ؟ در صورتی که مثلا فرداش ۲ برابر همون وزنرو میتونم بزنم اما وسط تمرین حتی نمیتونم دستمو بالا بیارم

خودت پاسخ دادی
تازه شروع کردی

YANMAR

Registered User
لایک‌ها
235
با سلام.
من فکر کنم از اون دسته هستی که موقع وزنه زدن دستات هم میلرزه. تغذیتو خوب کن ( قبل و بعد تمرین ) .
چند ماهی که تمرین کردی از کراتین یا پمپ قبل از تمرین استفاده کن.
سلامت باشید

pooryadevil

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام.
من فکر کنم از اون دسته هستی که موقع وزنه زدن دستات هم میلرزه. تغذیتو خوب کن ( قبل و بعد تمرین ) .
سلامت باشید
دقیقا همینطوره که میگید من دستهام هم میلرزه منتهی من مشکلی که دارم اینه که شیکم دارم همینطور پا که در اصل باید وزن کم کنم حالا با خوردن کراتین یا پمپ جور در میاد از اینور بخورم درجا چاغ میشم از اونور نخورم نمیتونم وزنه بزنم

xuvi

Registered User
لایک‌ها
273
با سلام.
سلامت باشید
احسنت من از این گونم
دلیلش چیه؟

Rain-boy

Registered User
لایک‌ها
451
ماشاءالله بچه ها 60 کیلو هستن میخوان وزن کم کنن...
من 107 کیلو هستم میخوام این رژِمو بگیرم ولی خداییش بعید میدونم جوابگو باشه...
این تقریبا غیر اصولی هست...چون نمیشه بدن رو مثلا از وضیعتی که الان داره که مثلا من یک بشقاب غزا میخورم بعد بیام مثلا 2تا لیوان ابمیوه با یک لیوان ماست بخورم کلا میپوکم...
تازه تو اینجور **** ها مو شدیدا ریزش داره...
البته من یادم یکی از نزدیکانم رفتن دکتر کرمانی با رژِم ایشون ماه اول 16 کیلو کم کردن...
که نشون میده این رژِم یکم سخت گیرانه هم هست...
حالا من یه تستش میکنم...اما مثلا با کدو اصلا میونه خوبی ندارم...
ولی خوب دیگه مجبوریه!!!

finepix

Registered User
لایک‌ها
83
محدوده شهرک غرب شیخ بهایی ملاصدرا بهترین باشگاه با مربیان باسواد و بروز کجا پیشنهاد میشه؟

joofer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من اضافه وزن دارم ، میخواهم بدونم بدون استفاده از مکمل حدودا چقدر زمان میبره تا یه هیکل مثل عکس پایینی بسازم ؟

وزنم 78 و قدم 177

مشاهده پیوست 462724

خداییش به این میگی هیکل؟ هدفت تو بدنسازی اینه؟ من تازه بدنسازی رو شروع کردم بدنم بهتر از اینه. هدفت رو تغییر بده.

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
خداییش به این میگی هیکل؟ هدفت تو بدنسازی اینه؟ من تازه بدنسازی رو شروع کردم بدنم بهتر از اینه. هدفت رو تغییر بده.
داش شوما هرکول نیستی؟:blink:

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
دوستان من اضافه وزن دارم ، میخواهم بدونم بدون استفاده از مکمل حدودا چقدر زمان میبره تا یه هیکل مثل عکس پایینی بسازم ؟

وزنم 78 و قدم 177
بستگی داره دوست عزیز . به **** و تغذیت ، تمریناتت ، میزان اضافه وزنت و استعداد ژنتیکیت . اگر فشرده و درست کار کنی و فاکتورهایی که گفتم اصولی دخیل کنی و اضافه وزنی بین 5-10 کیلو داشته باشی فکر می کنم از 6 ماه به بعد رو فرم میای و از 1 سال به بعد به بدن کات مطلوب خودت میرسی .

وزنت رو مطابق با بدنت انتخاب کن ، وزنه سنگین تر از توانت جز این که به استخونت فشار بیاره و عضلات اشتباهی رو تقویت کنه فایده ای نداره . وزنه رو کمتر کن مدت رفت و برگشت رو زیاد تر و تمرکزی تر کن .
هر کسی یک هدف داره ، شاید یکی صرفا چربی سوزی و کات براش مهم باشی ، دیگری حجم گیری و بالا رفتن وزن و دیگران هم دوره ای حجم و کات . هدف هر کسی متفاوته !
بدن هر کسی هم متفاوته و استعداد خودش رو میطلبه .

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116

منم دقیقا این اندام رو هدف دارم، از گنده و گولاخ شدن خوشم نمیاد

YANMAR

Registered User
لایک‌ها
235
دقیقا همینطوره که میگید من دستهام هم میلرزه منتهی من مشکلی که دارم اینه که شیکم دارم همینطور پا که در اصل باید وزن کم کنم حالا با خوردن کراتین یا پمپ جور در میاد از اینور بخورم درجا چاغ میشم از اونور نخورم نمیتونم وزنه بزنم

خب مسلما باید هوازیتو بیشتر کنی.
پمپ یا کراتین فقط برای قدرت مصرف میشه. مسءله ای نداره

YANMAR

Registered User
لایک‌ها
235
احسنت من از این گونم
دلیلش چیه؟

احتمالا تازه شروع کردی یا اینکه ضعیفی...خیلی طبیعیه.
تغذیتو خوب +استراحت کافی و تمرین مناسب.همه چی حل میشه...نگران نباش

YANMAR

Registered User
لایک‌ها
235

وزنم 78 و قدم 177

مشاهده پیوست 462724

زین مالک آیا؟
میشی داداش...این که چیزی نیست.
همه چیزت رو اصول باشه از پنج-شش ماه به اونور ردیف میشه

بالا