• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
اینا یه سری حرکت بدن سازی هست که من معنیشون رو نمیدونم ، ممنون میشم اگه معنیشون رو میدونید کمک کنید :)
بنده هم خدمتت گفتم معني يا معادل فارسي نداره مثلا اينطوري نيست===>hello=سلام
اولي : مثل حركت پرس سرشونه با دمبل هست اما با وزنه كتبل انجام مي شه و دامنش از زير چونه تا بالا ميبري طوري كه ارنج صاف بشه
دومي :انواع مختلفي داره يه تنه هست شبيه تنه درخت مي شه باهاش بيشتر حركات رو زد
سومي:شنا سوئذي
چهارمي:يه همچين چيزي به گوشم نخورده
پنجمي:با دودست كتبل رو مي گيري از بين پاها به سمت بالا پرتاب مي كني و دوباره مياري بين پا ها زماني كه مياري پايين كمر قوس بر ميداره و پاها يه مقدار خم مي شه

only_flight

Registered User
لایک‌ها
595
2 جلسه هست که تو بدنسازی ؛ اسکی فضایی هم کار میکنم. لامصب عجب دستگاهی هستش. کمر به پایین رو حسابی رو فرم میاره.:lol:

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
درود بر شما .

سوالی دارم ! برای آسیب دیدگی هایی که در زمان خودشان درمان مناسبی برایشان انجام نشده ( مثلا پیچ خوردن ، کشیدگی و کوفتگی ) چه راه حلی دارید ؟

مشکل من بیشتر در مچ دست و زانو است .

باتشکر

sepehro

Registered User
لایک‌ها
45
سلام خدمت دوستان... من دو سال پیش تقریبا شروع کردم به بدنسازی به مدت حدودا یکسال مستمر کار کردم.... تو اون یکسال یه دوره ی پروتیین و کراتین و امینو و تونیک رفتم که حجم خوبی گرفتم...

بعد به علت مریضی مجبور به کنار گذاشتن شدم و نمیتونستم ورزش سنگین کنم الان یکساله که نمیرم... حالا اون حجما خدشونو ول کردن... بیشترین جاییم که ناراحتم کرده سینه هست... یکم سینه هام داره نوکشون بزرگ میشه... البته بگم یکم... ولی من همونم دوست ندارم بدم میاد...

الان میخوام دوباره شروع کنم به بدنسازی دوستان نظرشون چیه ؟؟؟ میشه این مشکلو حل کرد ؟؟؟

sepehro

Registered User
لایک‌ها
45
سلام خدمت دوستان... من دو سال پیش تقریبا شروع کردم به بدنسازی به مدت حدودا یکسال مستمر کار کردم.... تو اون یکسال یه دوره ی پروتیین و کراتین و امینو و تونیک رفتم که حجم خوبی گرفتم...

بعد به علت مریضی مجبور به کنار گذاشتن شدم و نمیتونستم ورزش سنگین کنم الان یکساله که نمیرم... حالا اون حجما خدشونو ول کردن... بیشترین جاییم که ناراحتم کرده سینه هست... یکم سینه هام داره نوکشون بزرگ میشه... البته بگم یکم... ولی من همونم دوست ندارم بدم میاد...

الان میخوام دوباره شروع کنم به بدنسازی دوستان نظرشون چیه ؟؟؟ میشه این مشکلو حل کرد ؟؟؟

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145

سلام
نو سينه ژنتيكي هست و هيچ جوره قابل تغيير نيست مگر اين كه افرادي هستن كه دوره هاي استروئيدي استفاده مي كننينوك سينشون از حالت اوليه خارج مي شه و بزرگ تر ازقبل مي شه

sepehro

Registered User
لایک‌ها
45
سلام
نو سينه ژنتيكي هست و هيچ جوره قابل تغيير نيست مگر اين كه افرادي هستن كه دوره هاي استروئيدي استفاده مي كننينوك سينشون از حالت اوليه خارج مي شه و بزرگ تر ازقبل مي شه

مکملهایی که استفاده کردم ربط نداره ؟؟؟ مخصوصا اون تونیک که فک میکنم برای اون باشه.....

من الان 23 سال سنمه و میگم نزدیکه 6 7 ماهه که اینطوری داره میشه.... البته میگم خیلی کمه.. ولی همونم دوست ندارم باشه....

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
مکملهایی که استفاده کردم ربط نداره ؟؟؟ مخصوصا اون تونیک که فک میکنم برای اون باشه.....

من الان 23 سال سنمه و میگم نزدیکه 6 7 ماهه که اینطوری داره میشه.... البته میگم خیلی کمه.. ولی همونم دوست ندارم باشه....
اگه فقط در حد مصرف همين مكمل ها بوده كه از عوارض اونا نيست در ضمن ولاكن اگه مكمل ها اصل نباشن رشد نوك سينه دور از انتظاز نيست اما به نظر نمياد از مكمل ها بوده والا تو دوره بايد متوجه مي شدي

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
با توجه به قدتون وزنتون خیلی کمه,این اولین و مهمترین نشونه اکتومورف بودن,البته فقط این نیست
ممکنه شکم داشته باشید,بعضی از اکتومورف ها شکم هم دارند اما بالاتنشون ضعیفه معمولا,که این هم دلیل خاص خودش رو داره,اگر براتون مهمه و شامل شما میشه توضیح بدم دلیلش چیه؟
اما مطمئنا با قد 180 و وزن 55 نمی تونید بدن عضلانی داشته باشید,مگر اینکه مثل بروسلی باشید :D

آره توضیح بده که بخاطر چیه ؟!

راستی دوستان به سایت دکتر کرمانی هم یه سری بزنند شاید بتونه مفید باشه ! برنامه افزایش وزنشون 30 هزار تومنه هر دو هفته برنامه تغذیه رو عوض میکنه و این 30 تومن برای یک دوره سه ماهه هست !

Mr.line

Registered User
لایک‌ها
96
یه سری عکس و برنامه کامپیوتر .. برای Workout هست ؟

چه Outdoor باشه بهتر ...

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26

ژنیکوماستی یا همون بزرگ شدن نوک سینه مردان به 2-3 دلیل هست اول اینکه شدیدا جنبه ارثی داره، دلیل دوم برداشتن دوره های استروئیدی سنگین هست و دلیل سوم مصرف شیر مادر در دوران نوزادی هست که موجب بوجود آمدن چربی در نوک سینه میشه...
درمان خاصی نداره فقط با مصرف قرص تاموکسفین سیترات یه مقدار وضعیت بهتر ولی اگر زیاد هست باید با عمل جراحی پلاستیک برش دارید که یه عمل تقریبا سرپایی هست...
وزنه زدن رو شروع کن هوازی رو هم در کنارش کار کن ایشالا بهتر میشه و نیازی به عمل و ... نباشه

یه سری عکس و برنامه کامپیوتر .. برای Workout هست ؟

چه Outdoor باشه بهتر ...

Bodybuilding.com - Huge Online Supplement Store & Fitness Community!
بهترین منبع برای تمرینات!

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
سلام خدمت دوستان عزیز. ممنون از مطالبتون.

سوالی که دارم: برای تقویت کتف ها (برای پیشگیری از در رفتن)، جلوگیری از rotator cuff و کلا تقویت سرشانه ها چه حرکاتی رو توصیه می کنید؟ لطفا ست ها و تعداد رو هم بنویسید.

Last edited:

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
سلام خدمت دوستان عزیز. ممنون از مطالبتون.

سوالی که دارم: برای تقویت کتف ها (برای پیشگیری از در رفتن)، جلوگیری از rotary cuff و کلا تقویت سرشانه ها چه حرکاتی رو توصیه می کنید؟ لطفا ست ها و تعداد رو هم بنویسید.

رزمی کار میکنی یا تخصصی بدن سازی؟

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
بله رزمی کار میکنم. چون آسیب دیدگی کتف و سرشانه خیلی معطلمون میکنه، میخاستم ببینم چیکار میشه کرد؟ ممنون از شما

در حدی نیستم که به کسی برنامه بدم و بدون دیدن فیزیک طرف نمیشه برنامه داد ولی برنامه ای که برای سرشونه های خودم موثر بوده رو میدم خدمتت...

1- نشر از جانب 3 ست 8-10 بار
2- نشر از جانب نشسته 3 ست 8-10 بار
3- پرس سرشونه دمبل 3 ست 8-10 بار
4- شراگ دمیل 3 ست 12-15 بار

همیشه یادت باشه برای سرشونه های زیبا و قدرتمند ژنتیک حرف اول رو میزنه ولی بعدش نشرها خیلی مهم هستند مثل نشر ایستاده، نشسته، نشر خم و نشر از جلو و ...

موفق باشی

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
در حدی نیستم که به کسی برنامه بدم و بدون دیدن فیزیک طرف نمیشه برنامه داد ولی برنامه ای که برای سرشونه های خودم موثر بوده رو میدم خدمتت...

1- نشر از جانب 3 ست 8-10 بار
2- نشر از جانب نشسته 3 ست 8-10 بار
3- پرس سرشونه دمبل 3 ست 8-10 بار
4- شراگ دمیل 3 ست 12-15 بار

همیشه یادت باشه برای سرشونه های زیبا و قدرتمند ژنتیک حرف اول رو میزنه ولی بعدش نشرها خیلی مهم هستند مثل نشر ایستاده، نشسته، نشر خم و نشر از جلو و ...

موفق باشی

ممنونم ازتون. واقعا لطف کردید. منظورتون از ژنتیک چارشونه بودنه که از فیزیک بدن مشخصه؟ یا مسائل دیگه ای درش دخیله؟

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
ممنونم ازتون. واقعا لطف کردید. منظورتون از ژنتیک چارشونه بودنه که از فیزیک بدن مشخصه؟ یا مسائل دیگه ای درش دخیله؟

آره کلا خیلی به ژنتیک مرتبط هست من خودم به شخصه بازوهام خیلی قویه نسبت به جاهای دیگه بدنم و ضعفم سرشونه هام هست که دارم روش کار می کنم...
در ضمن حتما برای جلوگیری از آسیب دیدن مفصل هات روزی 2تا دونه کپسول روغن ماهی مصرف کن داروخانه ها هم دارن... یکی صبح یکی عصر...

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
دو جلسه س دارم میرم باشگاه :lol:

چون هیکلی هستم و چارشونه،مدیر باشگاه گفت خودم میام بهت تمرین میدم :D

قد 197
وزن 104 تا

ّبهش گفتم من به خانوم قول دادم هیکل نترکونم
فقط بیام ورزش ، اینجا هم نزدیکه خونه بوده،اومدم
و گر نه میرفتم یه ورزش دیگه :D

خوب،چه باید کرد حالا تو بدنسازی؟ :D

jj20

Registered User
لایک‌ها
112
دوستان عوض کردن برنامه تمرینی هر چند مدت یک بار لازمه؟

بالا